Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
τι γινεται εδω μεσα; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:να καλησπερισω ολα τα κρυφο-παοκσακια....καβλαρχο-ρεντ-μαστερ....το σχολιο που εχω να κανω ειναι ολα αγοραζονται ολα πουλιουνται στο ποδοσφαιρο....απλα καποια πραγματα μπορεις να τα αποφυγεις για επικοινωνιακους λογους......στουντιο 69 καλησπερα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι γινεται εδω μεσα; :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:να καλησπερισω ολα τα κρυφο-παοκσακια....καβλαρχο-ρεντ-μαστερ....το σχολιο που εχω να κανω ειναι ολα αγοραζονται ολα πουλιουνται στο ποδοσφαιρο....απλα καποια πραγματα μπορεις να τα αποφυγεις για επικοινωνιακους λογους......στουντιο 69 καλησπερα...
καλησπέρα τύπε στην σαλονίκη τι λέει ο κοσμάκης θα παραμείνει κατηγορία ο Άρης :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
οι οπαδοι του αρη δεν εχουν ψυχολογια....οι περισοτεροι περιμενουν το μοιραιο...οι παικτες;προσπαθουν να συνελθουν απο το κυριακατικο στραπατσο....αν χασουν απο την ξανθη το σαβαττο;θα εχουμε κηδειες....ο κοσμος εχει προβληματα και θα βρει διεξοδο στην μπαλλα να ξεσπασει...μην παραξενευτεις αν μαθεις για επισοδεια...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες ξερετε για τι παιχτη μιλαμε??
ριξτε μια ματια...

Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της Ρουμπίν που μερικές μέρες πριν συζητιόταν το όνομα του για τη Μίλαν (πήρε τελικά τον Εσσιέν) [ [URL unfurl="true"]http://calciomercato-milan.it/calciomercato-milan-galliani-pensa-a-bibras-natkho-rubin-kazan[/url] ]και τον ζητάνε Γαλατά, Τότεναμ, Στουτγκάρδη, Σεβίλη κτλ..Μιλάμε για παίκτη που στη Ρουμπίν είχε συμβόλαιο 1,5 μύριο και του έκανε πρόταση ανανέωσης με πάνω απο 2 για να μείνει..παίκτης σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοιο όνομα και σε τέτοια ΗΛΙΚΙΑ δεν έχει ξανάρθει στο Ελλάντα..(ούτε σαν σκέψη)

Έλα και συ Φοσέν παικτούρα να χύνουμε ομαδικώς και αδιαλύπτως μέχρι τον Μάη...Ειδικά πάνω σε κάτι ερυθρόλευκες ερμαφρόδιτες δαφνοτσιμπουκοπνίχτρες..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
παίκτης σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοιο όνομα και σε τέτοια ΗΛΙΚΙΑ δεν έχει ξανάρθει στο Ελλάντα..(ούτε σαν σκέψη)

Έλα και συ Φοσέν παικτούρα να χύνουμε ομαδικώς και αδιαλύπτως μέχρι τον Μάη...Ειδικά πάνω σε κάτι ερυθρόλευκες ερμαφρόδιτες δαφνοτσιμπουκοπνίχτρες..

Κόψε κάτι ρε φιλαράκο ...
Ετσι κι αλλιώς κωλοφεράντζα θα σε πάω , οπότε μην τρελαίνεσαι ...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κόψε κάτι ρε φιλαράκο ...
Ετσι κι αλλιώς κωλοφεράντζα θα σε πάω , οπότε μην τρελαίνεσαι ...

Μόνο αυτοί οι 2 να έρθουν, στα 3 ματσάκια που θα σε βρούν μπροστά τους απο το πολυ το γλέντι θα σου ανοίξουν κι άλλη τρύπα..Τα κοράκια σου είναι η μόνη σου ελπίδα..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τα ίδια έλεγες και πριν και ακόμα κλάνεις το χύσι μου ....

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Άλλη ομάδα πλέον μεγάλε..Πριν εσύ είχες και 2 σοβαρούς παίκτες (βάις και μήτρογλα)..Και έχεις μείνει τώρα με τον Μανιάτη και τον Σάμαρη και για φορ τον ολαιτάν κατσαπλιά..Γελάει ο κόσμος..

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ειπα και εγω
καποιο καλο ειχε η φαβα
τι να κανει αυτη η παικτουρα στην ελλαδα που ειχε συμφωνησει με την μιλαν 1 μηνα πριν
πρεπει να μαθουμε λεπτομερειες τι εννοει με την οψιον που υπαρχει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ως Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλάλα που είναι το κανονικό όνομα του ελάχιστοι τον θυμούνται. Ωστόσο, το Σικαμπάλα ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αν και δεν είδαν τον Αιγύπτιο να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη διετία (2005-'07) που βρέθηκε στην «Τούμπα» (23 συμμ./ 4 γκολ), ακόμα κάνουν πλάκα με τα στιχάκια που σκαρφίστηκαν για χάρη του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σικαμπάλα δεν κατάφερε ποτέ να... μάθει στον Ριβάλντο λίγη μπάλα, αλλά η καριέρα του συνεχίστηκε κανονικά και πλέον θα αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Στα 27 του ο ντριμπλαδόρος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όπου μετακομίζει για πέντε χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στο: Στη Σπόρτινγκ ο Σικαμπάλα | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ειπα και εγω
καποιο καλο ειχε η φαβα
τι να κανει αυτη η παικτουρα στην ελλαδα που ειχε συμφωνησει με την μιλαν 1 μηνα πριν
πρεπει να μαθουμε λεπτομερειες τι εννοει με την οψιον που υπαρχει
Τι λεπτομερειες να μαθεις;Προφανως ο παιχτης ειχε τις επιφυλαξεις του για να
υπογραψει περισσοτερο,θελει να παιξει 6 μηνες στην Ελλαδα και στον Παοκ και μετα να δει
τι θα κανει.Εγω πιστευω οτι αν τον πληρωνει κανονικα ο Ιβαν και τον πεισει οτι εχει
προοπτικες πλεον ο ΠΑΟΚ θα υπογραψει.Πολυ καλος παιχτης παντως.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Τι λεπτομερειες να μαθεις;Προφανως ο παιχτης ειχε τις επιφυλαξεις του για να
υπογραψει περισσοτερο,θελει να παιξει 6 μηνες στην Ελλαδα και στον Παοκ και μετα να δει
τι θα κανει.Εγω πιστευω οτι αν τον πληρωνει κανονικα ο Ιβαν και τον πεισει οτι εχει
προοπτικες πλεον ο ΠΑΟΚ θα υπογραψει.Πολυ καλος παιχτης παντως.

ακριβως ετσι, αλλα για τους οπαδους δεν παυει να ειναι ψιλοξενερωμα η συμφωνια ...
πώς να τον κρατησεις αυτον τον παιχτη το καλοκαιρι??...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Χουάν Ινσαουράλδε εξηγεί πώς πήρε την
απόφαση να έρθει στο "Δικέφαλο"
Η άφιξη του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στη
Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για
σήμερα.
Ο Αργεντινός στόπερ θα κάνει τελικές
συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ
αν και μέχρι πριν λίγες ώρες προγραμμάτιζε να
πάει στη Βαρκελώνη.
"Μέσα στην εβδομάδα μου φάνηκε ότι οι
διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ πηγαίνουν
καλά, και ότι η μεταγραφή μου θα
προχωρούσε.
Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό δε συνέβη. Μου δόθηκε
η εναλλακτική με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισα να
πάω στην Ελλάδα γιατί ο χρόνος μου
εξαντλείται, καθώς η μεταγραφική περίοδος
κλείνει την Παρασκευή" δήλωσε στη Ρωσία για
την επιλογή που έκανε και πρόσθεσε: "Ήθελα να
παίξω στην ισπανική ομάδα και ονειρευόμουν
να κάνω καλές εμφανίσεις στην Πριμέρα
Ντιβιζιόν, δεν ξέρω όμως γιατί αυτό δε συνέβη
τελικά.
Δεν έχω υπογράψει ακόμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά
την Πέμπτη (30/1) θα πάω στην έδρα του
ελληνικού συλλόγου για να διευθετήσω τις
τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ".
Το πιθανότερο είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ -
Ινσαουράλδε είναι να γίνει για έξι μήνες ως
δανεικός από την Σπαρτάκ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΟΚ!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ως Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλάλα που είναι το κανονικό όνομα του ελάχιστοι τον θυμούνται. Ωστόσο, το Σικαμπάλα ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αν και δεν είδαν τον Αιγύπτιο να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη διετία (2005-'07) που βρέθηκε στην «Τούμπα» (23 συμμ./ 4 γκολ), ακόμα κάνουν πλάκα με τα στιχάκια που σκαρφίστηκαν για χάρη του.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σικαμπάλα δεν κατάφερε ποτέ να... μάθει στον Ριβάλντο λίγη μπάλα, αλλά η καριέρα του συνεχίστηκε κανονικά και πλέον θα αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Στα 27 του ο ντριμπλαδόρος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όπου μετακομίζει για πέντε χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στο: Στη Σπόρτινγκ ο Σικαμπάλα | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Τον έδωσε ο Τσάκας με υποσχετική;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ιστορικά ποστς  :2funny: τα γραπτά μένουν  :2funny:

στις: 12/12/13, 15:03
Γιατί το παιδοβουβαλο/ η μοσχαροκεφαλη /το γουρούνι ο προεδρος σου θέλει να πουλήσει τον Μητρογλου τον χειμώνα και για αυτό ακυρώνει καθαρά γκολ στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ για να αποκτήσει μεγάλο προβαδισμα για μετά καβαντσα.... και επισης ώστε να λέει μετά ότι είστε δικαιοι πρωταθλητές με -10 βαθμούς διαφορά.... :uglystupid:

Δηλαδή στην Ελλάδα για να παρεις πρωτάθλημα θα πρέπει να κάνεις το απόλυτο βαθμών αλλιώς αν σκοντάψεις κάπου ισσοπαλία (που είναι φυσιολογικό) θα χάσεις το πρωτάθλημα από τον γαύρο.... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
Απάντηση #33635 στις: 12/12/13, 15:03 »
Για  αυτο  δεν  παιρνεις  πρωταθλημα ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλαιω  απο  τα  γελια  .....νασαι  καλα............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο  κωστακης  θα  σας  γαμησει  και  στην  τουμπα  μη  στενοχωριεσαι.......δεν  τον  πουλαει........

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
χρονια εχω να δω τοσο ασχετο διαιτητη
δεν ειναι στημενος απλα ειναι αχρηστος

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
zvonimir-vukic-dragan-duric-saradnja-ugovor-partizan-fudbal-1334423726-120648.jpg%3Fw%3D400%26h%3D215

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom