Επισκέπτης
Χαζός δεν είμαι ξέρω τι μου γίνεται!Όταν έχεις δίκιο....έχεις δίκιο
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ θα το διασκεδάσω με την κλαψα που θα υπάρχει μετά στα fm της πόλης!
Το χ μόνο με χαλάει γιατί δεν θα πέσει τόσο κλαμα!
Χαζός δεν είμαι ξέρω τι μου γίνεται!Όταν έχεις δίκιο....έχεις δίκιο
Αντέχεις και ακούς τα fm της πόλης; Είσαι μεγάλη μαζόχαΧαζός δεν είμαι ξέρω τι μου γίνεται!
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ θα το διασκεδάσω με την κλαψα που θα υπάρχει μετά στα fm της πόλης!
Το χ μόνο με χαλάει γιατί δεν θα πέσει τόσο κλαμα!
libero βασικά και σε τέτοιες περιπτώσεις τις εκπομπές που βγάζουν οπαδούς!Αντέχεις και ακούς τα fm της πόλης; Είσαι μεγάλη μαζόχα
ανακαινηση κανω ρε τουρκοσαινο δεν ειμαι χταποδι να γραφω και να κανω εδω δουλειες μαζι, οσο για του ταρατσα το αβαταρ, ετσι μας βλεπεις; ε και; εσυ εισαι εξπερ του φραπε ξες και απο κοκο;Είναι η εβδομάδα των Παθών,
αγνός, λέκτορας και Βαλεντίνος πήραν τη γραμμή του γιάννη και δεν μιλούν-γράφουν καθόλου, σε αντίθεση με πέρυσι που μας είχαν σπάσει τα κοκόνια. Εσύ πως και γράφεις; άλλαξες email και δεν πρόλαβες να το δηλώσεις στα κεντρικα για να σου έρθει η ειδοποίηση;
Που'σαι ρε Βαλεντίνοοοοο; Πρόσεχε πως του μιλάς γιατί θα φύγει πριν χάσουν.ανακαινηση κανω ρε τουρκοσαινο δεν ειμαι χταποδι να γραφω και να κανω εδω δουλειες μαζι, οσο για του ταρατσα το αβαταρ, ετσι μας βλεπεις; ε και; εσυ εισαι εξπερ του φραπε ξες και απο κοκο;
Θα εξαφανιστεί για τουλάχιστον 9 ημέρες! ;)Που'σαι ρε Βαλεντίνοοοοο; Πρόσεχε πως του μιλάς γιατί θα φύγει πριν χάσουν.
Λες να είναι τόσο κότα;Θα εξαφανιστεί για τουλάχιστον 9 ημέρες! ;)
που θα παει βρε; δεν αντεχει χωρις εμαςΠου'σαι ρε Βαλεντίνοοοοο; Πρόσεχε πως του μιλάς γιατί θα φύγει πριν χάσουν.
Για αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά κανα 2 περίεργοι απο εδώ σίγουρα!Λες να είναι τόσο κότα;
Και'μένα δεν μου κάνει για κότα αλλά δεν λέει γιατί θα φύγειΓια αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά κανα 2 περίεργοι απο εδώ σίγουρα!
Όπως αυτός που γράφει μόνο όταν κάνει sold out!
Λες να δουλεύει στα εκδοτήρια?
καλα αυτος μας αφησε νωρις ως το τελος της χρονιας θα κανει 17 threads ακομα, καλο θα ηταν παντως να φυγει σαβουρα ανεξαρτητα απο τι ομαδα ειναι ο καθενας, αλλα κ η κυβερνηση να φυγει ο παντερ δεν παει πουθενα!ακομα να με πει αν παμε στο ιδιο γυμναστηριοΓια αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά κανα 2 περίεργοι απο εδώ σίγουρα!
Όπως αυτός που γράφει μόνο όταν κάνει sold out!
Λες να δουλεύει στα εκδοτήρια?
τι να σου γράψω ρε; έκθεση; 2 λέξεις με υποννοούμενα εγραψα και έπρεπε να τη σακουλευτείες...Γενικά είναι λίγο δυσκοίλιος με τις απαντήσεις του. Εγώ τον ρώτησα για εντυπώσεις από το Πανόραμα αλλά με έγραψε στα απόκρυφά του ο αναιδής
ναι ναι ναι... ένα ματς όπως τα άλλα, οι σουπεράδες πήγαν στην προπόνηση, οι μπασκετμπολίστες κάνουν δηλώσεις για το ποδόσφαιρο...παρτο χαμπαρι και εσυ κ οι υπολοιποι τουρκοσποροι ενα ματς οπως τα αλλα με την ιδιαιτεροτητα οτι παιζουμε με τον συμπολιτη ειναι, για εσας ειναι το ματς της χρονιας που παιξατε λιγο μπαλα και την ειδατε Τσελσι και βαλε και τα ειστε στην τσιτα εεεεε καραμητρο ο δικο σου συλλογος "9 Δεντροποταμος - εδρα οπου ξημερωσει" τα κανει αυτα. τι επαθε ο αλληθωροδιαβιτικος σας;;;; εσκισε το καλτσακι του;