Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν έχεις δίκιο....έχεις δίκιο
Χαζός δεν είμαι ξέρω τι μου γίνεται!
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ θα το διασκεδάσω με την κλαψα που θα υπάρχει μετά στα fm της πόλης!
Το χ μόνο με χαλάει γιατί δεν θα πέσει τόσο κλαμα!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χαζός δεν είμαι ξέρω τι μου γίνεται!
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ θα το διασκεδάσω με την κλαψα που θα υπάρχει μετά στα fm της πόλης!
Το χ μόνο με χαλάει γιατί δεν θα πέσει τόσο κλαμα!
Αντέχεις και ακούς τα fm της πόλης; Είσαι μεγάλη μαζόχα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Είναι η εβδομάδα των Παθών,

αγνός, λέκτορας και Βαλεντίνος πήραν τη γραμμή του γιάννη και δεν μιλούν-γράφουν καθόλου, σε αντίθεση με πέρυσι που μας είχαν σπάσει τα κοκόνια.  Εσύ πως και γράφεις;  άλλαξες email και δεν πρόλαβες να το δηλώσεις στα κεντρικα για να σου έρθει η ειδοποίηση;
ανακαινηση κανω ρε τουρκοσαινο δεν ειμαι χταποδι να γραφω και να κανω εδω δουλειες μαζι, οσο για του ταρατσα το αβαταρ, ετσι μας βλεπεις; ε και; εσυ εισαι εξπερ του φραπε ξες και απο κοκο;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ανακαινηση κανω ρε τουρκοσαινο δεν ειμαι χταποδι να γραφω και να κανω εδω δουλειες μαζι, οσο για του ταρατσα το αβαταρ, ετσι μας βλεπεις; ε και; εσυ εισαι εξπερ του φραπε ξες και απο κοκο;
Που'σαι ρε Βαλεντίνοοοοο; Πρόσεχε πως του μιλάς γιατί θα φύγει πριν χάσουν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά κανα 2 περίεργοι απο εδώ σίγουρα!
Όπως αυτός που γράφει μόνο όταν κάνει sold out!
Λες να δουλεύει στα εκδοτήρια? :think:
Και'μένα δεν μου κάνει για κότα αλλά δεν λέει γιατί θα φύγει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Για αυτόν δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά κανα 2 περίεργοι απο εδώ σίγουρα!
Όπως αυτός που γράφει μόνο όταν κάνει sold out!
Λες να δουλεύει στα εκδοτήρια? :think:
καλα αυτος μας αφησε νωρις  :jerking: ως το τελος της χρονιας θα κανει 17 threads ακομα, καλο θα ηταν παντως να φυγει σαβουρα ανεξαρτητα απο τι ομαδα ειναι ο καθενας, αλλα κ η κυβερνηση να φυγει ο παντερ δεν παει πουθενα!ακομα να με πει αν παμε στο ιδιο γυμναστηριο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γενικά είναι λίγο δυσκοίλιος με τις απαντήσεις του. Εγώ τον ρώτησα για εντυπώσεις από το Πανόραμα αλλά με έγραψε στα απόκρυφά του ο αναιδής

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ταράτσα όσον αφορά τα αγωνιστικά μάθε το εξής:
ο περσινός αγώνας είναι απλά μία ακόμα επιβεβαίωση του κανόνα που λέει οτι ομάδες με "κότες" παίχτες χάνουν απ τα αποδυτήρια σε έδρες όπως η τούμπα...

Και δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω ούτε να αμφισβητήσω τις δηλώσεις ίβιτς που είπε οτι πέρυσι ο άρης ήταν πολύ φοβισμένος στην τούμπα, όπως και ο ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.  Το γεγονός όμως είναι οτι εγώ σε σχέση με πέρυσι είμαι διαφορετικός, και κατα δήλωση των παραγόντων βρύζα και ζαγοράκη ένας βασικός λόγος για να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής φέτος ήταν το αν μπορεί να αντέξει στην πίεση.  Υπο αυτό το πρίσμα αγοράστηκαν οι μουσλίμοβιτς, κοντρέρας, δάρλας, αντόνιος γκαρσία καθώς και ο βερόν.  Για το βιερίνια δεν είμαι σίγουρος...

ολα αυτά τα γράφω για να σου δείξω οτι σε σχέση με πέρυσι μάλλον τα πραγματα είναι πολύ καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και πολύ χειρότερα για την ΠΑΕ της οδού που περνάει το 10 (όπως έγραψε άλλος φίλος).  Προβλέπω λοιπόν τρελό κλαρίνο με 3-4-5 γκολάκια και στο τέλος (μπορεί και στην αρχή) θα μπει τρακτέρ στο γήπεδο, οπαδοί με δελτία κτλ ωραία που σε προτρέπω να τα παρακολουθήσεις...

Έτσι τον βλέπω τον αγώνα, δικαίωμά μου.  Εδώ ο τόνι κάλβο, γατάκι αμούστακο και έκανε δηλώσεις οτι το ματς εξαρτάται απο αυτούς, δεν θα μιλάει ο ΠΑΟΚτσής;

Αν κερδίσετε θα δώσω συγχαρητήρια.  Με τοσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία από πλευράς ΠΑΟΚ για ενδεχόμενη ήττα, ούτε διαιτητής, ούτε επόπτης, ούτε καιρός ούτε χατζηπετρής.  Αυτά είναι για τις αδερφές των γηπέδων ή αλλιώς γυριστρούλες, που ξέρουμε όλοι ποιοί(ποιός) είναι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γενικά είναι λίγο δυσκοίλιος με τις απαντήσεις του. Εγώ τον ρώτησα για εντυπώσεις από το Πανόραμα αλλά με έγραψε στα απόκρυφά του ο αναιδής
τι να σου γράψω ρε;  έκθεση; 2 λέξεις με υποννοούμενα εγραψα και έπρεπε να τη σακουλευτείες...

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Ποδόσφαιρο > Σούπερ Λίγκα
Eνημέρωση 25/9/2008 13:51
Απουσία κόντρα στον Αρη
Σοκ με Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ, χάνει το ντέρμπι
Action Images
Προηγούμενο άρθρο: Ετοιμοπόλεμοι οι Μάρκος Αντόνιο και Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ (24/9/2008 20:29)
[Στείλε το άρθρο με email] [Τύπωσε το άρθρο]
Θεσσαλονίκη
Νοκ-άουτ από το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη στην Τούμπα (28/9, 21:15) τέθηκε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο πορτογάλος μέσος είχε αποχωρήσει με τράβηγμα στο δεξί πόδι από την προπόνηση της Τετάρτης (24/9) και η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου είναι ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου έως δεύτερου βαθμού. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνσιτικής δράσης για μία εβδομάδα.

Πλέον, ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάση του Κονσεϊσάο στο δεξί άκρο της μεσαίας του γραμμής. Αυτός θα είναι πιθανότατα ο Βασίλης Λάκης.

Επισκέπτης
Νέος χορηγός για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση : 17:00 pm 25 September 2008

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την εταιρία «CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ», :2funny: η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρίας σε «Χορηγό στο εμπρός μέρος στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2008-2010)

Ρε στολή είναι αυτό η διαφημιστικό συνέδριο?
Έχει καλυφθεί η στολή απο διαφημισεις! :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
με χαλάει αυτό το κρουασάν στο κώλο...

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως πέρα την πλάκα φαντάζομαι πως σκέφτονται τα ασπόνδυλα το ματς της Κυριακής. Είναι απλά το ΜΑΤΣ της ζωής τους. Τόσοι αγώνες προετοιμασίας και δοκιμών με κάτι σλάβεν, τέληδες, λειβαδιές και βαζέλια να δούμε αν θα έχουν αποτέλεσμα. Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι το ματς δύσκολα θα σπάσει από τον άσο αλλά δεν παύει να είναι τοπικό ντέρμπι. Αν από την άλλη κερδίσουν ετοιμαστείτε για σπάσιμο @@ περισσότερο και από τα τελευταία 2 χρόνια που διέθεταν ομάδα επιπέδου μάντσεστερ. Ο σύλλογος "χαριλάου- ν. σ. σταθμός" πάλι θα κυνηγήσει το σπάσιμο της τριάδας αφού επιτέλους ήρθε ο κίκε και έφυγε ο ηττοπαθής ντούσαν και το ταγάρι αμορόσο (δε θα ξεχάσω πέρσι τέλος της χρονιάς που με έλεγε ο κολλητός μου, το μεγαλύτερο σκουλήκι όλων, ότι φέτος θα είναι η χρονιά του μάρσιο)  :dancing:

Κατά τα άλλα εμείς τρώμε κουτόχορτο. Άντε ρε σε καμιά μπασκέτα που το έχετε κιόλας...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
παρτο χαμπαρι και εσυ κ οι υπολοιποι τουρκοσποροι ενα ματς οπως τα αλλα με την ιδιαιτεροτητα οτι παιζουμε με τον συμπολιτη ειναι, για εσας ειναι το ματς της χρονιας που παιξατε λιγο μπαλα και την ειδατε Τσελσι και βαλε και τα ειστε στην τσιτα εεεεε καραμητρο ο δικο σου συλλογος  "9 Δεντροποταμος - εδρα οπου ξημερωσει" τα κανει αυτα. τι επαθε ο αλληθωροδιαβιτικος σας;;;; εσκισε το καλτσακι του;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
παρτο χαμπαρι και εσυ κ οι υπολοιποι τουρκοσποροι ενα ματς οπως τα αλλα με την ιδιαιτεροτητα οτι παιζουμε με τον συμπολιτη ειναι, για εσας ειναι το ματς της χρονιας που παιξατε λιγο μπαλα και την ειδατε Τσελσι και βαλε και τα ειστε στην τσιτα εεεεε καραμητρο ο δικο σου συλλογος  "9 Δεντροποταμος - εδρα οπου ξημερωσει" τα κανει αυτα. τι επαθε ο αλληθωροδιαβιτικος σας;;;; εσκισε το καλτσακι του;
ναι ναι ναι... ένα ματς όπως τα άλλα, οι σουπεράδες πήγαν στην προπόνηση, οι μπασκετμπολίστες κάνουν δηλώσεις για το ποδόσφαιρο...

όπως όλα τα άλλα, σε πιστεύω...

τουλάχιστον εμείς λέμε την αλήθεια...  θέλουμε να σας γεμίσουμε τον λωκό και θα το κάνουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom