ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Σε αφηνω να κανεις νταραβερι με τον Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ε Ν Ο και Δ Ο Ξ Α Σ Μ Ε Ν Ο
[move]Μ Α Λ Α Κ Α ΤΟΥ Σ Α Ι Τ ............ [/move]
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
με σενα θελω να κανω νταραβερι.... ο μαστερ ειναι μια κατηγορια μονος του......αδυνατω να των φτασω >Σε αφηνω να κανεις νταραβερι με τον Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ε Ν Ο και Δ Ο Ξ Α Σ Μ Ε Ν Ο
master 21...81 ψηφοιΣε αφηνω να κανεις νταραβερι με τον Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ε Ν Ο και Δ Ο Ξ Α Σ Μ Ε Ν Ο
πολυ αισιοδοξο σε βλεπω :S :S :S :S :S :S :S :Sπαιδια την αλλη εβδομαδα ο παοκ περνει σεντερ φορ οποτε μπορει να παρουμε το πρωταθλημα σε κανα 10ρια χρονια απο τωρα
που χαθηκες ρε τυπε;4ο παιχνίδι στο 2014
κερδισα τα 3 πρωτα με αθλια εμφανιση και χωρις να το αξιζω ειδικα με ξανθη ηρακλη
ισως στο καλυτερο φετινο παιχνιδι απο τα 35 παιζοντας πολυ καλα καταφεραμε και χασαμε
αυτη ειναι και η μαγεια του ποδοσφαιρου
υ.γ ΠΑΟΚαρα μου το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει
το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο μπιζνες...οταν το καταλαβει ο ιβαν τοτε θα δουμε να γινονται γουστα προς το παρρονμονο ο τιγρης μπορει να κοντραρει τον ολυμπιακο γιατι ο τιγρης ειναι και στα εσωτερικα πιο εμπιριστατομενος απο τον σαββιδη καθοτην ειναι γιγενης ελληνας και οπως και να το πουμε πιο πολυ τις πιατσας ο σαββιδης ειναι κυριλε δεν ξερει το ποδοσφαιρο που ξερει ο τιγρης ο αλλος ειναι πιο ποδοσφαιρανθρωπος μονο ο τιγρης μπορει να κοντραρει τον ολυμπιακο μιλαμε ρεαλιστικα παντα τωρα ο καθενας εχει την γνωμη του την σεβομαι απλα αυτη ειναι η δικια μου μακαρι να μπορεσει να τον ανταγονισθει ο σαββιδης τον μαρινακη αλλα δεν το βλεπω
μονο ο τιγρης μπορει να κοντραρει τον ολυμπιακο γιατι ο τιγρης ειναι και στα εσωτερικα πιο εμπιριστατομενος απο τον σαββιδη καθοτην ειναι γιγενης ελληνας και οπως και να το πουμε πιο πολυ τις πιατσας ο σαββιδης ειναι κυριλε δεν ξερει το ποδοσφαιρο που ξερει ο τιγρης ο αλλος ειναι πιο ποδοσφαιρανθρωπος μονο ο τιγρης μπορει να κοντραρει τον ολυμπιακο μιλαμε ρεαλιστικα παντα τωρα ο καθενας εχει την γνωμη του την σεβομαι απλα αυτη ειναι η δικια μου μακαρι να μπορεσει να τον ανταγονισθει ο σαββιδης τον μαρινακη αλλα δεν το βλεπω
που χαθηκες ρε τυπε;
Καρνταση. Δεν επαιξες απλα καλα χθες, επαιξες πολυ καλα. Περισυ επαιξες μετρια και κερδισες. Για μενα ο Λινο επρεπε να παιξει απο την αρχη, ειχες έναν πολυ λιγο Σπυροπουλο απο αριστερα και εναν φλυαρο Σκοτ.4ο παιχνίδι στο 2014
κερδισα τα 3 πρωτα με αθλια εμφανιση και χωρις να το αξιζω ειδικα με ξανθη ηρακλη
ισως στο καλυτερο φετινο παιχνιδι απο τα 35 παιζοντας πολυ καλα καταφεραμε και χασαμε
Δεν ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου,ειναι το συνδρομο του λουζερ που εχει το παοκι,και δεν προκειται4ο παιχνίδι στο 2014