travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ειναι γνωστο το προβλημα με την καρδια του......παντως δωσαμε περισοτερα απο οτι εσεις για τον πελλε και στην τελικη αλλο εργοτελης και αλλο σεβιλλη
o πελε ρε αμπαλε επαιζε στην ιντερειναι γνωστο το προβλημα με την καρδια του......παντως δωσαμε περισοτερα απο οτι εσεις για τον πελλε και στην τελικη αλλο εργοτελης και αλλο σεβιλλη
ο μαντουρο φετος μια συμμετοχη ειχε στα προκριματικα του γιουροπα παικταραςκαι ηταν τοσο καλος που επαιζε στον εργοτελλη :S :S :S :S
Θυμηθηκα τωρα εναν παιχτη που ειχαμε παρει εμεις που ειχε ανδρωθει στον Αγιαξ.
Δεν θα ελεγα οτι ηξερε πολλα κανταρια μπαλα.Κρεεκ τον ελεγαν.
δεν τον υπολογιζε ο προπονητης του....δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος παικτηςο μαντουρο φετος μια συμμετοχη ειχε στα προκριματικα του γιουροπα παικταρας
αφου ολο στο νοσοκομειο ηταν ρε τυπεδεν τον υπολογιζε ο προπονητης του....δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος παικτης
να σε ρωτησω κατι;οι παικταρες που επαιζαν στον ολυμπιακο αμπτουν τζιμπουρ που παιζουν;μηπως πηγαν σε ανωτερα πρωταθληματα και χαθηκαν;μπορει στον πααοκ ο μαντουρο να βρει την ποδοσφαιρικη ιθακη του...αφου ολο στο νοσοκομειο ηταν ρε τυπε
Καλα ολα αυτα αλλα ξεχνατε οτι εχετε και κοντα στα 32 εκ χρεη.Κατι πρεπει να γινει και με αυτα.Η ομαδα θελει οπωσδηποτε σεντερ φορ...
ειμαι καψουρης με τον Μπεργκ! τι ρητρα να εχει αραγε??...
καλα σε καμια ωρα προβλεπω να σκαει ανακοινωση και να λεει οτι δεν περασε τις ιατρικες εξετασεις,να δω τοτε τι θα πεις ο αμπτουν παιζει νοτινχαμ βασικος και ο τζιμπουρ αρχιζει και κανει κατι στην τουρκια προσφατα εβαλε γκολ εναντιων της φενερνα σε ρωτησω κατι;οι παικταρες που επαιζαν στον ολυμπιακο αμπτουν τζιμπουρ που παιζουν;μηπως πηγαν σε ανωτερα πρωταθληματα και χαθηκαν;μπορει στον πααοκ ο μαντουρο να βρει την ποδοσφαιρικη ιθακη του...
ο γκαλετι δεν ειχε δωσει? ο ντιαρα? τον οποιο τον εκοψε ο παοκ στα ιατρικα και πηγε στην φουλαμ και αμεσως τραυματιστηκεενας παικτης οταν εχει να δωσει αγωνες πρωταθλημα κυπελο ευρωπη πρεπει να ειναι υγιεις τελεια και παυλα.-αν δεν περασει τις εξετασεις θα του ευχηθω να γινει ξανα υγιεις
ο κοβασεβιτς.....δικος σου παικτης....νομιζω εχει να κανει με την σοβαροτητα της καθε περιπτωσης...χωρις να ειμαι γιατρος θεωρω πως ειναι πιο επικυνδινο να πεθανεις αν εχεις προβλημα στην καρδια απο οτι στα νεφραο γκαλετι δεν ειχε δωσει? ο ντιαρα? τον οποιο τον εκοψε ο παοκ στα ιατρικα και πηγε στην φουλαμ και αμεσως τραυματιστηκε
;) ;) ;) ;) ;)
εχω και αλλα παραδειγματα εαν θες
και ο νταρκο γιατι να το κρυψω? αλλωστε ανεφερα τον γκαλλετι ;)ο κοβασεβιτς.....δικος σου παικτης....νομιζω εχει να κανει με την σοβαροτητα της καθε περιπτωσης...χωρις να ειμαι γιατρος θεωρω πως ειναι πιο επικυνδινο να πεθανεις αν εχεις προβλημα στην καρδια απο οτι στα νεφρα
και ο νταρκο γιατι να το κρυψω? αλλωστε ανεφερα τον γκαλλετι ;)
οχι τυπε,για πεςπαντως η πιο μυστηρια περιπτωση, ητανε του Φεϊσα...
τον πηγανε στο Μετροπολιταν, τους ειπαν οτι εχει προβλημα, αλλα εδωσαν (??) 3εκ και τον πηρανε...
νομιζω οτι το ποδοσφαιρο εχει πολυ ξεπλυμα κι ας φαινεται οτι εχουν σφιξει τα πραγματα παγκοσμιως...
την περιπτωση Ρομπερτο την εχετε ακουσει??...
οχι τυπε,για πες