travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλα τα λες ομως οταν ομως δεν εκμεταλευεσαι την ευκαιρια που σου δινεται εισαι αξιως της μοιρας σου
καλα τα λες ομως οταν ομως δεν εκμεταλευεσαι την ευκαιρια που σου δινεται εισαι αξιως της μοιρας σου
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Καινούρια ομάδα είμαστε και χαλαρά 2οι μόλις 3 πόντους πίσω από γαύρο. Δε θυμάμαι άλλη φορά τέτοιο καιρό να είμαστε τόσο ψηλά. Επίσης όσο χάλια και αν λένε ότι είναι ο βάζελος ντέρμπυ ήταν και το πήρες.ΟΜΑΔΑ: Ο λαζαρ απαραδεκτος, ο αθανασιαδης δεν μπορει, ο στοχ οτι να ναι, ο τσιωλης ποιο αργος δεν γινεται, ο λινο γερολινο, ο βιτορ μοιραζει ευκαιριες το ιδιο και ο κατσουρ, ο χακομπο για το ψυχιατριο, αλλα εχθες ηταν πολυ καλος,καλος ο κοντος πολυ καλος εχθες και ο μικρος το ιδιο.ΚΟΟΥΤΣ:Για κανα γυρο απ ολα καλος ειναι.
ΚΕΡΚΙΔΑ: μετρια, λιγοι παλι φωναζαν σε ολοι την 4 εκτος φυσικα απο τα γκολ και της στιγμες που ακουστηκαν συνθηματα για τα αδικοχαμενα παιδια.
εντυπωση μου κανει ρε μαγκα αυτο που λες,ειλικρινα.Εγω νομιζα η παραγκα δεν σας αφηνει.Και φυσικά μην περιμένουμε πρωτάθλημα από φέτος. Εννοείται ότι δεν είμαστε έτοιμοι.
Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εννοείται πως έχετε καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη, πιο έτοιμη με καλύτερες μονάδες. Εμείς υπερτερούμε σε προπονητή και σε δίψα για τίτλο. Αλλά αυτά δεν φτάνουν. Ο Στέφενς είναι εδώ τρεις μήνες. Ακόμη και του χρόνου να τον κρίνουμε θεωρώ ότι θα είναι νωρίς. Όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπς πετυχαίνουν μόνο με προπονητές διαρκείας. Εκτός αν έχεις ρονάλντους, μέσηδες κτλ.εντυπωση μου κανει ρε μαγκα αυτο που λες,ειλικρινα.Εγω νομιζα η παραγκα δεν σας αφηνει.
Μπραβο παντως αν το πιστευεις γιατι και εγω πιστευω οτι με πεισμα ο παοκ θα μας κυνηγησει φετος
ΕΤΣΙ οπως μιλας δικε μου δεν αρνουμε τιποτα...ολοι μας καταλαβαινουμε γιατι μας περναει η ελβετια στην βαθμολογια ,και στο φιναλε πελατες ειμαστε και μπαλα δεν βλεπουμε.Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εννοείται πως έχετε καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη, πιο έτοιμη με καλύτερες μονάδες. Εμείς υπερτερούμε σε προπονητή και σε δίψα για τίτλο. Αλλά αυτά δεν φτάνουν. Ο Στέφενς είναι εδώ τρεις μήνες. Ακόμη και του χρόνου να τον κρίνουμε θεωρώ ότι θα είναι νωρίς. Όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπς πετυχαίνουν μόνο με προπονητές διαρκείας. Εκτός αν έχεις ρονάλντους, μέσηδες κτλ.
[size=20pt]
Σίγουρα η αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντί σας είναι πολύ καλύτερη[/size], αυτό δε θα πρέπει να το αρνηθείς. Όμως δε θα είναι αυτός ο λόγος που δεν θα πάρουμε φέτος τίτλο. Δεν είμαστε έτοιμοι. Για εμένα θα είναι επιτυχία να τερματίσω με 8 το πολύ πόντους διαφορά.
Μα έτσι είναι, αν δε σε βοηθούσε η διαιτησία σε κάποιους αγώνες θα αναγκαζόσουν να έπαιζες και εσύ καλύτερα για να τα πάρεις τα ματσάκια και αυτό θα σε έκανε και καλύτερη ομάδα.ΕΤΣΙ οπως μιλας δικε μου δεν αρνουμε τιποτα...ολοι μας καταλαβαινουμε γιατι μας περναει η ελβετια στην βαθμολογια ,και στο φιναλε πελατες ειμαστε και μπαλα δεν βλεπουμε.
Τα μονοπαντα ενοχλουν και οι αστειες δικαιολογιες.
Πιστεύω ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη κούραση λόγω της μεγάλης έντασης των πρώτων ευρωπαϊκών. Θυμήσου τι ματς βγάλαμε με μέταλιστ και σάλκε.Η προετοιμασία είχε γίνει ώστε να έχουμε ρυθμό τότε, με αποτέλεσμα την έλλειψη ρυθμού τώρα. Κατά τον Νοέμβριο θα ρολάρει η ομάδα πιστεύω και σιγά σιγά θα αρχίσει να αποδίδει. Μη ξεχνάς ότι έχουμε και έλλειψη βάθους παικτών αμυντικά και μεσοαμυντικά και υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες (κατσουρ, βιτορ, τζιόλης, λαζαρ) που θέλουν ξεκούραση.εγω στεναχωριεμαι γιατι εχει φτεσει οκτωμβριος και δεν εχω δει εναν αγωνα της ομαδας καλο.οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που βλεπω.πειτε μου ειναι παραλογο να ζηταω απο τους παικτες να παιζουν συμφωνα με αυτα που μπορουν;ειμαι υπερβολικος;ο ολυμπιακος αυτη τηνστιγμη ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα του πρωταθληματος.απλα πιστευω πως αν παρει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος δεν θα το παρει με μεγαλη διαφορα διοτι περιμενω να ανεβει η ομαδα.
Δεν πείθει ούτε ο Μαρινάκης….
Πρώτος σε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα αλλά και για την πρώτη θέση στα εισιτήρια!
Μετά τη χθεσινή αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σε μέσο όρο εισιτηρίων τον Ολυμπιακό, περνώντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.
Ο Δικέφαλος έχει μέσο όρο 17.936 εισιτηρίων έναντι 16.878 του Ολυμπιακού.
lion τι ασχολεισαι με τις μπουγατσες; ο ολυμπιακος εχει παιξει τρια ματς εντος ενω αυτοι τεσσερα
ε και παλι εμεις εχουμε παιξει με ατρομητο,βεροια και ξανθη..οχι με παναθηναικο :SΜέσο όρο λέει
εντυπωση μου κανει ρε μαγκα αυτο που λες,ειλικρινα.Εγω νομιζα η παραγκα δεν σας αφηνει.
Μπραβο παντως αν το πιστευεις γιατι και εγω πιστευω οτι με πεισμα ο παοκ θα μας κυνηγησει φετος