Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα τα λες ομως οταν ομως δεν εκμεταλευεσαι την ευκαιρια που σου δινεται εισαι αξιως της μοιρας σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο μας, μεγάλη νίκη έστω με την ψυχή στο στόμα.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ΟΜΑΔΑ: Ο λαζαρ απαραδεκτος, ο αθανασιαδης δεν μπορει, ο στοχ οτι να ναι, ο τσιωλης ποιο αργος δεν γινεται, ο λινο γερολινο, ο βιτορ μοιραζει ευκαιριες το ιδιο και ο κατσουρ, ο χακομπο για το ψυχιατριο, αλλα εχθες ηταν πολυ καλος,καλος ο κοντος πολυ καλος εχθες και ο μικρος το ιδιο.ΚΟΟΥΤΣ:Για κανα γυρο απ ολα καλος ειναι.
ΚΕΡΚΙΔΑ: μετρια, λιγοι παλι φωναζαν σε ολοι την 4 εκτος φυσικα απο τα γκολ και της στιγμες που ακουστηκαν συνθηματα για τα αδικοχαμενα παιδια.
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Καινούρια ομάδα είμαστε και χαλαρά 2οι μόλις 3 πόντους πίσω από γαύρο. Δε θυμάμαι άλλη φορά τέτοιο καιρό να είμαστε τόσο ψηλά. Επίσης όσο χάλια και αν λένε ότι είναι ο βάζελος ντέρμπυ ήταν και το πήρες.

Κυρίως για τον στέφενς, είναι πολύ νωρίς να τον κρίνουμε, αν ακι το βιογραφικό του δεν μπορεί να το κρίνει κανένας στην Ελλάδα τουλάχιστον. Θυμήσου, αν ο ζαγόρ έδιωχνε τον Σάντος, όπως ήθελαν όλοι, την πρώτη του χρονιά δε θα έκανες ποτέ πορεία πρωταθλητισμού στην τρίτη του χρονιά. Υπομονή θέλουμε και τίποτα άλλο. Πρέπει και εμείς σαν λαός να μαθαίνουμε από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα κάνουμε ομάδα.

Και φυσικά μην περιμένουμε πρωτάθλημα από φέτος. Εννοείται ότι δεν είμαστε έτοιμοι.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν πείθει ούτε ο Μαρινάκης….
Πρώτος σε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα αλλά και για την πρώτη θέση στα εισιτήρια!
Μετά τη χθεσινή αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σε μέσο όρο εισιτηρίων τον Ολυμπιακό, περνώντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.
Ο Δικέφαλος έχει μέσο όρο 17.936 εισιτηρίων έναντι 16.878 του Ολυμπιακού.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και φυσικά μην περιμένουμε πρωτάθλημα από φέτος. Εννοείται ότι δεν είμαστε έτοιμοι.
εντυπωση μου κανει ρε μαγκα αυτο που λες,ειλικρινα.Εγω νομιζα η παραγκα δεν σας αφηνει.
Μπραβο παντως αν το πιστευεις γιατι και εγω πιστευω οτι με πεισμα ο παοκ θα μας κυνηγησει φετος

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εντυπωση μου κανει ρε μαγκα αυτο που λες,ειλικρινα.Εγω νομιζα η παραγκα δεν σας αφηνει.
Μπραβο παντως αν το πιστευεις γιατι και εγω πιστευω οτι με πεισμα ο παοκ θα μας κυνηγησει φετος
Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εννοείται πως έχετε καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη, πιο έτοιμη με καλύτερες μονάδες. Εμείς υπερτερούμε σε προπονητή και σε δίψα για τίτλο. Αλλά αυτά δεν φτάνουν. Ο Στέφενς είναι εδώ τρεις μήνες. Ακόμη και του χρόνου να τον κρίνουμε θεωρώ ότι θα είναι νωρίς. Όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπς πετυχαίνουν μόνο με προπονητές διαρκείας. Εκτός αν έχεις ρονάλντους, μέσηδες κτλ.

Σίγουρα η αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντί σας είναι πολύ καλύτερη, αυτό δε θα πρέπει να το αρνηθείς. Όμως δε θα είναι αυτός ο λόγος που δεν θα πάρουμε φέτος τίτλο. Δεν είμαστε έτοιμοι. Για εμένα θα είναι επιτυχία να τερματίσω με 8 το πολύ πόντους διαφορά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Εννοείται πως έχετε καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη, πιο έτοιμη με καλύτερες μονάδες. Εμείς υπερτερούμε σε προπονητή και σε δίψα για τίτλο. Αλλά αυτά δεν φτάνουν. Ο Στέφενς είναι εδώ τρεις μήνες. Ακόμη και του χρόνου να τον κρίνουμε θεωρώ ότι θα είναι νωρίς. Όλα τα ευρωπαϊκά κλαμπς πετυχαίνουν μόνο με προπονητές διαρκείας. Εκτός αν έχεις ρονάλντους, μέσηδες κτλ.
[size=20pt]
Σίγουρα η αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντί σας είναι πολύ καλύτερη[/size], αυτό δε θα πρέπει να το αρνηθείς. Όμως δε θα είναι αυτός ο λόγος που δεν θα πάρουμε φέτος τίτλο. Δεν είμαστε έτοιμοι. Για εμένα θα είναι επιτυχία να τερματίσω με 8 το πολύ πόντους διαφορά.
ΕΤΣΙ οπως μιλας δικε μου δεν αρνουμε τιποτα...ολοι μας καταλαβαινουμε γιατι μας περναει η ελβετια στην βαθμολογια ,και στο φιναλε πελατες ειμαστε και μπαλα δεν βλεπουμε.
Τα μονοπαντα ενοχλουν και οι αστειες δικαιολογιες.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Kαλα τα λες αλλα απο την αλλη ολο για πρωταθλημα μας μιλανε απο τη διοικηση και παραλληλα  μας εχουν πρηξει με την παραγκα προκαταβολικα...
Επιφυλαξη διατηρω για τον Στεφενς....Ακομη η ομαδα δεν εχει δειξει τιποτε...ουτε καποιο στυλ παιχνιδιου ουτε τιποτε...θα περιμενουμε αλλα νομιζω οτι δυσκολα θα εχουμε αισθητη βελτιωση

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω στεναχωριεμαι γιατι εχει φτεσει οκτωμβριος και δεν εχω δει εναν αγωνα της ομαδας καλο.οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που βλεπω.πειτε μου ειναι παραλογο να ζηταω απο τους παικτες να παιζουν συμφωνα με αυτα που μπορουν;ειμαι υπερβολικος;ο ολυμπιακος αυτη τηνστιγμη ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα του πρωταθληματος.απλα πιστευω πως αν παρει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος δεν θα το παρει με μεγαλη διαφορα διοτι περιμενω να ανεβει η ομαδα.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ΕΤΣΙ οπως μιλας δικε μου δεν αρνουμε τιποτα...ολοι μας καταλαβαινουμε γιατι μας περναει η ελβετια στην βαθμολογια ,και στο φιναλε πελατες ειμαστε και μπαλα δεν βλεπουμε.
Τα μονοπαντα ενοχλουν και οι αστειες δικαιολογιες.
Μα έτσι είναι, αν δε σε βοηθούσε η διαιτησία σε κάποιους αγώνες θα αναγκαζόσουν να έπαιζες και εσύ καλύτερα για να τα πάρεις τα ματσάκια και αυτό θα σε έκανε και καλύτερη ομάδα.

Αν εγώ σαν ΠΑΟΚ γίνω έτοιμος για κούπα και βλέπω ότι συνεχόμενα η διατησία με γαμάει ενώ εσένα σε σπρώχνει, τότε εννοείται πως θα μιλήσω και θα έχω το δικαίωμα να το κάνω. Αντιστοιχο παράδειγμα πριν 3-4 χρόνια. Πιστεύω ότι ήμαστε καλύτεροι από τον βάζελο αλλά σε κάποιους αγώνες τα κοράκια με γάμησαν κυριολεκτικα (και για να προλάβω τον μάξιμο, το ματς με τον αρη ήταν το τελευταίο- αν και ο μάξιμος μάλλον ακόμη στον λευκό τον πύργο θα είναι και θα πανηγυρίζει το πρώτο τρίποντο  :P :P ) που ουσιαστικά έκριναν τον τίτλο.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω στεναχωριεμαι γιατι εχει φτεσει οκτωμβριος και δεν εχω δει εναν αγωνα της ομαδας καλο.οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που βλεπω.πειτε μου ειναι παραλογο να ζηταω απο τους παικτες να παιζουν συμφωνα με αυτα που μπορουν;ειμαι υπερβολικος;ο ολυμπιακος αυτη τηνστιγμη ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα του πρωταθληματος.απλα πιστευω πως αν παρει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος δεν θα το παρει με μεγαλη διαφορα διοτι περιμενω να ανεβει η ομαδα.
Πιστεύω ότι υπάρχει μια δικαιολογημένη κούραση λόγω της μεγάλης έντασης των πρώτων ευρωπαϊκών. Θυμήσου τι ματς βγάλαμε με μέταλιστ και σάλκε.Η προετοιμασία είχε γίνει ώστε να έχουμε ρυθμό τότε, με αποτέλεσμα την έλλειψη ρυθμού τώρα. Κατά τον Νοέμβριο θα ρολάρει η ομάδα πιστεύω και σιγά σιγά θα αρχίσει να αποδίδει. Μη ξεχνάς ότι έχουμε και έλλειψη βάθους παικτών αμυντικά και μεσοαμυντικά και υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες (κατσουρ, βιτορ, τζιόλης, λαζαρ) που θέλουν ξεκούραση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Δεν πείθει ούτε ο Μαρινάκης….
Πρώτος σε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα αλλά και για την πρώτη θέση στα εισιτήρια!
Μετά τη χθεσινή αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε σε μέσο όρο εισιτηρίων τον Ολυμπιακό, περνώντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.
Ο Δικέφαλος έχει μέσο όρο 17.936 εισιτηρίων έναντι 16.878 του Ολυμπιακού.

Δεν πείθει ο μαρινάκης λέει ο βλαξ, μετά τη χτεσινή αγωνιστική κόψατε πολλά εισητήρια λόγω του ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει), ο ολυμπιακός εντός εχει παίξει με βέροιες και ξάνθες, λογικό να περάσετε μπροστα προς το παρόν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
lion τι ασχολεισαι με τις μπουγατσες; ο ολυμπιακος εχει παιξει τρια ματς εντος ενω αυτοι τεσσερα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

ποιος λογικος θα πει οτι παμε για πρωταθλημα
κανα σαπακι ισως η κανας ασχετος ισως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom