voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η μπαοκαρα θα νικησει το μεγαθηριο σημερα
Και η αντερλεχτ θα νικήσει το μεγαθήριο την παραάλλη εβδομάδα.
Γιατί παίξαν μπάλα ρε χαζό παιδάκι μεταξύ τους φέτος για να ξέρουμε πια είναι καλύτερη ,,,,όπως κρίνεις εσύ μία ομάδα βάση στο μπατζετ (γιατί έτσι σε συμφέρει) έτσι κρίνω και εγώ βάση στην βαθμολογία κατάλαβες ηλίθιο 7 χρονο αγοράκι… και άντε τράβα να βυζάκτσης τώρα την μανούλα σου να ποιείς λίγο γαλατάκι γιατί από την Τρίτη τρως μόνο το ρυζογαλο του Μοτα
Ναι ρε, πρέπει να περιμένω να παίξουν μεταξύ τους για να δω ποια είναι καλύτερη, όταν η μία έχει σέντερ μπακ τιαγκο σίλβα κι η άλλη ματίπ, κι όταν η μία έχει ιμπραίμοβιτς και λαβέτσι κι η άλλη σαλάχι και ουτσίντα μιγιάγκι.
όταν πάρεις απολυτήριο από τον στρατό και γίνεις πολίτης (Ι4 θα είναι βέβαια δεν πειράζει) ... έλα τότε να μιλήσουμε για μπάλα... μέχρι τότε φάε κανένα ληγμένο γκοτζίλα και παίξε καμία μαλακια στις τουαλέτες με το κινητο πιτσιρίκο γιατί βλέπω ο στρατός σε έκανε ποιο χαζό από ότι ήσουν ….
Αυτό που λες δεν είναι κριτήριο.... και το 2001 απόκλεισα σε knock out την πρωτοπόρο στο καμπιονατο Udinese... αλλά αυτό δεν λέει τίποτα .... για αυτό σου λέω... ασε.... δεν είναι επιχειρήματα αυτά είναι marketing των MME ….Ξεπερνάω τα κρυόκωλα "αστεία" σου και σε ρωτώ, την περίοδο που έπαιζες με τη σάλκε γνωρίζεις πόσες ομάδες από τη γερμανία την είχαν κάνει γιο-γιο;
Με 10 παίκτες στην έδρα σου και με την ψυχολογία σου ανεβασμένη και κατάφερες να χάσεις.
Για να δούμε τι θα κάνεις και σήμερα ή αν θα φταίνε "οι άδειες κερκίδες"
Αυτό που λες δεν είναι κριτήριο.... και το 2001 απόκλεισα σε knock out την πρωτοπόρο στο καμπιονατο Udinese... αλλά αυτό δεν λέει τίποτα .... για αυτό σου λέω... ασε.... δεν είναι επιχειρήματα αυτά είναι marketing των MME ….
Εγώ φίλε το πάλεψα... όταν φτάσεις να το παλεύεις και εσύ ή και προκριθείς στην ζωή σου στα προκριματικά έλα να τα πούμε πάλι.... πας κατευθείαν στους ομίλους και μιλας για ευρωπαίο γαύρο και ο γαύρος κάνει πιπες και τρώει 4 και 7 ...
Κάτσε σήμερα και δες τι θα κάνω και άμα χάσω ή έρθει ισοπαλία πανηγύριζε ή άμα νικήσω εξαφανίσου….
Αρα για να τον παίζεις στο στοίχημα πάει να πει ότι πιστεύεις τον ΠΑΟΚ ! και αφού τον πιστεύεις είσαι ΠΑΟΚτσης! ΤΕΛΟΣ! αποτάξου τον κόκκινο σατανά αγόρι μου τώρα που είσαι νέος και έλα στον καλό δρόμο και στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ! Ο Χρηστίδης θα σας καταστρέψει όλους και θα σας στείλει ομαδικός στην άβυσσο του κουβά! Μην παρασύρεσαι από τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες….Καμιά σχέση το γιουρόπα με το τσουλου. Στο γιουρόπα οι περισσότερες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα κάνουν αγγαρεία, εξαιρέσεις λίγες όπως πέρυσι η τσέλσι.
Κι είτε το πιστεύεις είτε όχι, όταν έπαιζες με τη σάλκε ήμουν μαζί σου.Το είχα παίξει στο στοίχημα γι' αυτό
ο παοκ ειναι στον πιο ευκολο ομιλο μετα θα φαει ψωλια απο ομαδες τυπου γουιγκαν που ειναι β'αγγλιας σαλτσμπουργκ και ετσι
ευρωπαικη ομαδα ο μπαοκ!
τι πας και χαλας τα λεφτα σου,αφου εισαι μυρωδιας.Σημερα βγηκε και το προ14.εκει να τα επενδυσεις.Καμιά σχέση το γιουρόπα με το τσουλου. Στο γιουρόπα οι περισσότερες ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα κάνουν αγγαρεία, εξαιρέσεις λίγες όπως πέρυσι η τσέλσι.
Κι είτε το πιστεύεις είτε όχι, όταν έπαιζες με τη σάλκε ήμουν μαζί σου.Το είχα παίξει στο στοίχημα γι' αυτό
Εσυ είσαι σοβαρός, κρατα και μια πισινη ;)