Εσυ ψοφας να δεις και το αντιστοιχο βιντεακι τωρα...μην το συνεχισεις θα χασεις!!!σε λιγο θα μας πεις οτι μας βγαλατε εξω απο τον πειραια και μπηκατε μεσα
κοψε τα σπορ του βορρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σιχαινομαι την βια και δεν εχω παει ακομα σε γηπεδο αλλα οταν παω θα ειμαι χουλιγκανεσυ πρεπει να εισαι πολυ σκληροπυρηνικος hooligan
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν λες θα χασω?ετσι?Εσυ ψοφας να δεις και το αντιστοιχο βιντεακι τωρα...μην το συνεχισεις θα χασεις!!!
[youtube=425,350]9tS5KVijPFw&feature=related[/youtube]
Ναι ρε ειναι απο αυτους τους χαμουτζηδες που δεν εχουν περασει τα τεμπη ποτε!!!εσυ πρεπει να εισαι πολυ σκληροπυρηνικος hooligan
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ουτε την λαμια δεν εχω περασει ποια τεμπη?Ναι ρε ειναι απο αυτους τους χαμουτζηδες που δεν εχουν περασει τα τεμπη ποτε!!!
Δεν νομιζεις οτι θα μου παρει πολυ χρονο να σου δειχνω βιντεο και να σου απαριθμω μια μια τις πουτσες του βιαστη σου επι 2 και δεκαετιες???οταν λες θα χασω?ετσι?
[youtube=425,350]9tS5KVijPFw&feature=related[/youtube]
Δεν εχω τοσο χρονο αδερφε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ 2 δεκαετιες εγω 6Δεν νομιζεις οτι θα μου παρει πολυ χρονο να σου δειχνω βιντεο και να σου απαριθμω μια μια τις πουτσες του βιαστη σου επι 2 και δεκαετιες???
Δεν εχω τοσο χρονο αδερφε
παρτο χαμπαρι στην ελλαδα δεν υπαρχει ομαδα που να εχει περισσοτερες νικες απο τον ολυμπιακο στα μεταξυ τους παιχνιδια
το απολυτο αφεντικο
Στα λογια μου ερχεσαιουτε την λαμια δεν εχω περασει ποια τεμπη?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και στους εφιαλτες σουΣτα λογια μου ερχεσαι
πες μου οταν βλεπεις 100 κοκκινα πουλμαν στον περιφερειακο πως νοιωθεις?
οταν τρως μαπες στην πολη σου?οταν σου κανω το γηπεδακι καλοκαιρινο και σου παιρνω τον κουδα σου?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]9-rBdRbt2xY&feature=related[/youtube]
για πλακα
για πλακα
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
10000 πουλμαν μη σου πω. ρε παρτο χαμπαρι τη μεγαλυτερη εκδρομη σε αγωνα πρωταθληματος την εχει κανει ο ΠΑΟΚ στο οακα και υπαρχουν και φωτο στην προηγουμενες σελιδες. Σε χουν παρει χαμπαρι ολοι. Το κωλοτρυπίδι σου είναι τόσο κόκκινο απο το ζορι που κάθε τρεις και λίγο έρχεσαι και ποστάρεις μαλακιες εδω νομιζωντας οτι καταφέρνεις κατι. αντε κανε μας τη χαρη και τραβα στο θρεντ της ομαδουλας σου.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]3PwYDikY1i0&feature=related[/youtube]
σε ρυθμους προπονησης
σε ρυθμους προπονησης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν μιλαω με σπορους10000 πουλμαν μη σου πω. ρε παρτο χαμπαρι τη μεγαλυτερη εκδρομη σε αγωνα πρωταθληματος την εχει κανει ο ΠΑΟΚ στο οακα και υπαρχουν και φωτο στην προηγουμενες σελιδες. Σε χουν παρει χαμπαρι ολοι. Το κωλοτρυπίδι σου είναι τόσο κόκκινο απο το ζορι που κάθε τρεις και λίγο έρχεσαι και ποστάρεις μαλακιες εδω νομιζωντας οτι καταφέρνεις κατι. αντε κανε μας τη χαρη και τραβα στο θρεντ της ομαδουλας σου.
ξεφτιλιζεσαι
Αν εσυ εφερες 100 πουλμαν τοτε εγω ποσα εφερα ρε?Ελα...δεν ειναι δυσκολο...πολλαπλασιασμο στο δημοτικο μαθαινουμε!Και φυσικα δεν μιλαμε για μια φορα αλλα για πολλες!Εσενα προσωπικα στο ξαναειπα,οταν ο λαος του ΠΑΟΚ κατεβαζε το το 1974 τοσο κοσμο που ειδες στο καραιταβλι,εσυ δεν υπηρχες οπαδικα!Ειτε το θελεις ειτε οχι,ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι πρωτοπορος στο οπαδικο κινημα και μετραει εκδρομες εδω και 3 και πλεον δεκαετιες!!!Στην ΤΟΥΜΠΑ ηρθες το 1989!!!και στους εφιαλτες σου
οταν τρως μαπες στην πολη σου?οταν σου κανω το γηπεδακι καλοκαιρινο και σου παιρνω τον κουδα σου?
Βγαλε τις τσιμπλες δεν ειναι κακο να βλεπεις 2 απλα πραγματακια!!!Αντε φιλακια τωρα
10000 πουλμαν μη σου πω. ρε παρτο χαμπαρι τη μεγαλυτερη εκδρομη σε αγωνα πρωταθληματος την εχει κανει ο ΠΑΟΚ στο οακα και υπαρχουν και φωτο στην προηγουμενες σελιδες. Σε χουν παρει χαμπαρι ολοι. Το κωλοτρυπίδι σου είναι τόσο κόκκινο απο το ζορι που κάθε τρεις και λίγο έρχεσαι και ποστάρεις μαλακιες εδω νομιζωντας οτι καταφέρνεις κατι. αντε κανε μας τη χαρη και τραβα στο θρεντ της ομαδουλας σου.
ε όχι και ομαδούλα η πιο τίμια και καθαρή ελληνική ομάδα,με τους τόσους τίτλους!!!...πρόσεχε τα λόγια σου
ΥΓ κολοδιαιτητές,ρε μην αδικείτε το θρύνο...παίξτε τον στα ίσια....90 -10...!!!
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το σύνθημα είναι ένα
Zlatan αλήτη γάμα τους το σπίτι ...
Zlatan αλάνι γάμα το λιμάνι...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]zwOtwdodkCw&feature=related[/youtube]Αν εσυ εφερες 100 πουλμαν τοτε εγω ποσα εφερα ρε?Ελα...δεν ειναι δυσκολο...πολλαπλασιασμο στο δημοτικο μαθαινουμε!Και φυσικα δεν μιλαμε για μια φορα αλλα για πολλες!Εσενα προσωπικα στο ξαναειπα,οταν ο λαος του ΠΑΟΚ κατεβαζε το το 1974 τοσο κοσμο που ειδες στο καραιταβλι,εσυ δεν υπηρχες οπαδικα!Ειτε το θελεις ειτε οχι,ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι πρωτοπορος στο οπαδικο κινημα και μετραει εκδρομες εδω και 3 και πλεον δεκαετιες!!!Στην ΤΟΥΜΠΑ ηρθες το 1989!!!
Βγαλε τις τσιμπλες δεν ειναι κακο να βλεπεις 2 απλα πραγματακια!!!Αντε φιλακια τωρα
σας γαμησε ο πιτσιρικας
ζεις με αναμνησεις να το κοιταξεις
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[youtube=425,350]deZe-FuxnPQ[/youtube]11000 ολυμπιακοι
[youtube=425,350]q39nD9iv4yU&feature=related[/youtube]μερικες δεκαδες μπαοκακια με μεταγραφες απο αφρικη(0:11)για να φαινοντε πολλοι
αυτη ειναι η διαφορα μας
[youtube=425,350]q39nD9iv4yU&feature=related[/youtube]μερικες δεκαδες μπαοκακια με μεταγραφες απο αφρικη(0:11)για να φαινοντε πολλοι
αυτη ειναι η διαφορα μας
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν μιλαω με σπορους
ξεφτιλιζεσαι
αχαχαχαχαχαχα ετσι. όταν δεν εχουμε να απαντησουμε πεταμε τη μαλακια μας και τουμπεκα. ενα θα σου να πω. ξανασκεψου λιγο ποιος απ τους δυο μας ξεφτιλιζεται. αντε ξαναπανε τωρα στο youtube να ψαξεις κανα video να ποσταρεις για να μας αποδειξεις τι ομαδαρα που ειναι o gay.
Επισκέπτης
σιχαινομαι την βια και δεν εχω παει ακομα σε γηπεδο αλλα οταν παω θα ειμαι χουλιγκαν
Για πες την αλήθεια πως την διαλύσατε την προτομή!και στους εφιαλτες σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K