Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ου ρε που θέλετε να περάσετε χωρίς να βάλει ο μούσιας λεφτά γιά να φτιάξει ομάδα!
Άν μπεί τότε θα πάρει έναν από την Βαλένθια,παραμυθάκια γιά μικρά παιδάκια και Μπαοκάκια!
Ου ρε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σας έφαγε και η άδεια έδρα,αν είχατε κόσμο μετά τους 10 παίκτες,θα το έπαιρνε ο κόσμος το ματσάκι!
Να τα βλέπουν τα παλληκάρια που το κάνανε καινούριο το γήπεδο σε αγώνα της Ουέφα,αυτά δεν παιρνάνε στην ευρώπη,στην Ελλάδα που καλομάθατε περνάνε!
Άντε μαγκάκια του κώλου!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τώρα βέβαια θα ρεφάρετε όπως πρέπει με κανένα πεναλτάκι ή ανάλογη διατησία την Κυριακή με την "τίμια" ομάδα

Ου και πάλι μούσια,άντε ξυρίσου τσιγγούναρε που θες να κάνεις μόνο την δουλειά σου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
 τον παρουσιαζουν ομαδαρα τον ΠΑΟΚ για να πουλήσουν καμια φυλλάδα και καναν αποκωδικοποιητη Νοβα . Τυχερος που παιζει και στο Γιουρόπα ο ΠΑΟΚ αν και αμφιβαλλω οτι θα παρει βαθμο .

Τα καταφερε ο κοκκαλης να καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο . Οχι μονο ισοβιος πρωταθλητης ο γαβρος  αλλα καταφερε οι πρωην "μεγαλες" να ειναι πια απλα οι πιο "εμπορικες" ομαδες .

Ουτε 2ο δεν τον βλέπω τον ΠΑΟΚ .

Ειλικρινά θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά μ' αυτά που γράφεις;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
2 τα συμπερασματα χθες
1ο οτι οι γκαουγκαλοι οπαδοι απο ολες τις ομαδες πρεπει να παρουν μπουλο, με γεματη τουμπα πιστευω θα ηταν αλλιως το ματς (οι μαλακιες πληρωνονται)
2ο οι Ελληνικες ομαδες ειναι πολυ μικρες για Ευρωπη, ισως ακομη και αν ο Ολυμπιακος επαιζε προκριματικα να μην περνουσε

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
..Ας μην το κουράζουμε το θέμα. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία. Την έχασε για πολλούς λόγους. Άδειο γήπεδο, διαιτησία, ατυχία και κυρίως ψυχολογική απειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το Europa League του ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να φτάσει ακόμη και στους 8...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:σωστα μιλατε και οι 2.χρειαζομαστε ομως παικτες με πρωσοπικοτητα στυλ κατσουρανη

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
..Ας μην το κουράζουμε το θέμα. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία. Την έχασε για πολλούς λόγους. Άδειο γήπεδο, διαιτησία, ατυχία και κυρίως ψυχολογική απειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το Europa League του ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να φτάσει ακόμη και στους 8...
θελει ενισχυση η ομαδα τυπου στοχ αλλους 3 παικτες το λιγοτερο :grin: ας μην παμε στους 8 και ας κανει ο σαββιδης λιγο τον κουβαρντα :grin: :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το λΕπον

Εχθές γραψατε ιστορία....

Καλη επιτυχία σήμερα στα μαθηματικά και αύριο στη χημεία!!!!! :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μια πόλη, μια ομάδα, μια τζατζίκι, μια κολοκυθακια...... :rockon:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
[size=14pt]Είναι λογικό να χαίρονται οι οπαδοί  των άλλων ελληνικών ομάδων για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να μην περάσει στους ομίλους. Είναι στο DNA του έλληνα αυτό γενικά …και ούτε περίμενα να είναι όλοι η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ χθες όπως ήταν όλοι οι Γερμανία με την Σαλκε… Στην Γερμανία δεν κάθισαν ποτέ ούτε καν να κάνουν συζήτηση για ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥΛ και να τα πάρει τα λεφτά όλα η Μπαγερ και να μην περάσει η Σαλκε και τέτοιες μαλακίες…
Αυτό είναι το επίπεδο του έλληνα… Θεέ δεν θέλω και εγώ να αποκτήσω γάιδαρο, θέλω περισσότερο να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα και να είναι στεναχωρημένος αυτός… Αυτό θέλω… Αυτοί είμαστε… Βουλγαροι, Μπουγατσες, Αλβανοι , Τουρκοι, Σκοπιανοί , Μακεδόνες, Εβραίοι, Δοσίλογοι, Έλληνες …. Τις ίδιες κατάρες τρώει και ο Γαυρός στην Ευρώπη και Παναθηναϊκός κτλ  και όλο φυσάει ο άνεμος κόντρα και από καντεμιά και αρνητική ενεργεία δεν μπορεί κανείς γενικά στην Ελλάδα να κάνει το κλικ παραπάνω….
Σας αφιερώνω τα παρακάτω πρωτοσέλιδα από την χθεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού- Αρη:[/size]
18140855.jpg

18140735.jpg

athlitikanea.jpg

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Είναι λογικό να χαίρονται οι οπαδοί  των άλλων ελληνικών ομάδων για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να μην περάσει στους ομίλους. Είναι στο DNA του έλληνα αυτό γενικά …και ούτε περίμενα να είναι όλοι η Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ χθες όπως ήταν όλοι οι Γερμανία με την Σαλκε… Στην Γερμανία δεν κάθισαν ποτέ ούτε καν να κάνουν συζήτηση για ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥΛ και να τα πάρει τα λεφτά όλα η Μπαγερ και να μην περάσει η Σαλκε και τέτοιες μαλακίες…
Αυτό είναι το επίπεδο του έλληνα… Θεέ δεν θέλω και εγώ να αποκτήσω γάιδαρο, θέλω περισσότερο να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα και να είναι στεναχωρημένος αυτός… Αυτό θέλω… Αυτοί είμαστε… Βουλγαροι, Μπουγατσες, Αλβανοι , Τουρκοι, Σκοπιανοί , Μακεδόνες, Εβραίοι, Δοσίλογοι, Έλληνες …. Τις ίδιες κατάρες τρώει και ο Γαυρός στην Ευρώπη και Παναθηναϊκός κτλ  και όλο φυσάει ο άνεμος κόντρα και από καντεμιά και αρνητική ενεργεία δεν μπορεί κανείς γενικά στην Ελλάδα να κάνει το κλικ παραπάνω….
μην ξεχνας πως και η σπορ που βρωμα εχει γραψει παρομοια πρωτοσελιδα, σε εχω για εξυπνο ανθρωπο μην λες μαλακιες τυπου αρνητικη ενεργεια και ματι και βουντου
το Ελληνικο ποδοσφαιρο εχει ενα ταβανι και αυτο ειναι.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
μην ξεχνας πως και η σπορ που βρωμα εχει γραψει παρομοια πρωτοσελιδα, σε εχω για εξυπνο ανθρωπο μην λες μαλακιες τυπου αρνητικη ενεργεια και ματι και βουντου

Για αυτό έγραψα αυτοί είμαστε.... Και τα περί αρνητικής ενέργειας πήγαινε στην Ελληνική γενικά νοοτροπία όχι στο Ποδόσφαιρο… ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φιλαράκι μου καλά τα λες, αλλά κατα την προσφιλή τακτική σας αυτα τα λες ΤΩΡΑ....

Αυτα όπως και κάτι σχόλια δεξια-αριστερά περί "ανθΕλληνων" όταν ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΑΤΕ  ΟΜΑΔΙΚΩΣ μετά από πιπες του ΑΡΗ και του γαυρου δε σας απασχολούσαν ΤΟΤΕ.....

Οπως σωστά το λες, έτσι είμαστε, δεν πρόκειται να αλλάξουμε ΟΛΟΙ.

Οπότε όποιος κάνει καζουρα και μάλιστα πάντα ακραία, καλα θα κάνει να τη δέχεται κιόλας!

Ειναι σαν εκείνη την πιπα περί "δυνατής Θεσσαλονίκης" και κάτι κλαψομουνιασματα οτι "πρέπει να ειναι δυνατές και οι δυο ομάδες, η μια να τραβάει την άλλη" και αρχιδια καπαμα..... Αυτα τα ακούγαμε μονο όταν ο ΑΡΗΣ ήταν στα πάνω του και ο μπαοκ στα ταρταρα, τώρα στον πουτσο τους λουλούδια, ούτε υπάρχει ο ΑΡΗΣ ......

Και καλα κάνουν, ούτε εγω το θέλω, ο καθένας ειναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και τραβάει το δρόμο του.....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Για αυτό έγραψα αυτοί είμαστε.... Και τα περί αρνητικής ενέργειας πήγαινε στην Ελληνική γενικά νοοτροπία όχι στο Ποδόσφαιρο… ;)
γιουβε - τορινο Ντορτμουντ-σαλκε μιλαν-ιντερ Λατσιο-ρωμη σελτικ-ρειτζερς και αλλες πολεις που εχουν δυο ομαδες
φανταζομαι οτι οταν παιζει η μια και χανει η αλλη κανει παρτυ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Το ελληνικό "ποδόσφαιρο" και ο Ελληνας "ποδοσφαιριστής" ειναι ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ σαν το παλιό καλο "Αλβανός τουρίστας.και-

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κριμα για  τον ΠΑΟΚ που δεν καταφερε να μπει στους ομιλους ενω εφτασε τοσο κοντά. Ολα του πηγαν στραβα. Να εχεις αδειο το γηπεδο λογο τιμωρίας , να τρως αντικανονικο γκολ στο 40, και οταν ισοφαριζεις και φορτσαρεις , να σε κρεμαει η αμυνα σου και να τρως και 2ο.Για μενα εκει τελειωσε το παιχνιδι. Το 3ο γκολ ηταν αποτελεσμα της ελλειψης δυναμεων και καθαρου μυαλου. Ο Στοχ ηταν σε καποιες φασεις , μια ομαδα μονος του. Δειγμα του τι μπορουν να κανουν παικτες που ξερουν μπαλα. Αν υπηρχαν αλλοι 2 ακομα, πιθανοτατα θα περναγε ακομα και με αυτη την διαιτησια. Τις 2 αλλαγες του Στεφενς δεν τις πολυκαταλαβα αλλά δεν ξερω και τοσο καλά το ροστερ της ομαδας σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom