Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τι έγινε γαυράκια ο πλούσιος το παιδοβούλο ο χουβαρντάς ο πρόεδρος σας που θα πάρει 20 εκατομύρια από τους ομίλους του τσουλου  δεν έχει 1,5 εκατομύρια να δώσει στον καλύτερο παίχτης σας? :2funny:

Ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ όπως αποκάλυψε στον Sentra 103,3 o Σάββας Λιβάνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» θεωρούν ότι ο Αλγερινός επιθετικός είναι ελεύθερος και μάλιστα... αναθάρρησαν ακόμη περισσότερο βλέποντας τον Ολυμπιακό να μην αντιδρά (στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη) και να μην παρουσιάζει το συμβόλαιο που ισχυρίζεται ότι έχει με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα όπως γράφουν οι Τούρκοι, οι Μπούρσασπορ απέρριψε τον Τζιμπούρ λόγω του ότι οι απαιτήσεις του είναι αυξημένες και ότι πλέον κινείται για την απόκτηση άλλου επιθετικού (Μίλαν Μπάρος).

Ετσι ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση και φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του 29χρονου Τζιμπούρ οι οποίος κινούνται στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.640
Πόντοι
2.606
Πραγματι εχω παθει πλακα και δεν ξερω τι μου γινετε....πρεπει επισης να ειμαι τοοοοσο αμπαλος που δεν σκαμπαζω μια...το παραδεχομαι....ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ,οπως ο χολεμπας,ο μανιατης με το βλεμα που σε "παγωνει",ο τιτανομεγιστος μητρογλου- μαστερ ολων των στρογγυλοφαναρων -καμινιων ,μικρολιμανου και μαρινας ζεα,ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ μανωλας  κωστακης η αλλιως "μη μου δειξεις κιτρινη" και ο τερματας βραχος μεγιερι.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ο κατσουρανης ,ο βουκιτς,ο χακομπο,ο λινο,ο κλαους,ο σαλπι ,ο λουκας ,ο ολισε,ο λαζαρ,ο σκονδρας,Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ......ΤΟ αλλο δε ,που κοιταω στον κοκκινο παγκο και βλεπω τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ μιτσελ (μαυρισμενο,κουστουμαρισμενο)ετοιμο να μας κανει μια χαψια με τα συστηματα και την τακτικη του και γυρναω στον δικο μας παγκο και με λυπη βλεπω ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ....ΠΟΥ ΠΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!φερτε πισω τον ΓιΔοβοσκο τουλαχιστον που χε μπουφαν σακουλα σκουπιδιων οπως ο "ρανιερι" να νιωσω μια ασφαλεια....
ΥΓ....Απαπα....τη γαμησαμε μαγκες.....ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ιμπαγκασα......ΤΡΕΜΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
ΥΓ2...Παλερμο κοψε την γκρινια....πρωτα ομαδα και μετα χαβαλες με τα λιμα!

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και το πρωταθλημα παει στον . .  . . . . παοκ!!!!!!!!!!
υ.γ.επ ευκαιριας γιατι δεν κανετε και μια φιεστα κατακτησης καλοκαιρινου τιτλου? :grin:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
απροσδόκητα καλοι στο 2ο ημιχρονο
επιτελους κομπινα σε στημενο μετα απο 2 χρονια
χουμπ τον πουλο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.640
Πόντοι
2.606
απροσδόκητα καλοι στο 2ο ημιχρονο
επιτελους κομπινα σε στημενο μετα απο 2 χρονια
χουμπ τον πουλο
...gamo ton kalitero ellin propiniti.....ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ.......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΟΠΟΙΑ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ........

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
...gamo ton kalitero ellin propiniti.....ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ.......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΟΠΟΙΑ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ........

στο 1ο ψιλομπαζαμε απο τα ακρα λογικο με αυτους που ειχε μεσα αν και αυτοι μπορουν να σταθουν
στο 2ο ειπαμε απροσδοκητα καλοι και παιζαμε και με ελλειψεις με την εννοια οτι τα πολλα λεφτα θα πεσουν στους επομενους 2 στοχους
βγαλε τον λωρενς και βαλε βουκιτς στην ενδεκαδα του 2ου και βαλε τον λουκας στα ακρα μαζι με ολισε και η ενδεκαδα η βασικη ειναι ετοιμη
το καλο ειναι με τον παγκο
εχει απιστευτο βαθος και επιλογες και ακομα λειπουν παικτες
επιτελους προπονητης δουλευει τα στημενα και πιεζουν ολοι μαζι σε ολους τους χωρους αν και με διπλες προπονησεις καθε μερα και προπονηση το πρωι παλι ετρεχαν καλα και πιεζαν παρα πολυ μια ομαδα που παιζει τσου λου και ξεκιναει επισημα σε 1 εβδομαδα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

έγινε κύριε Κλέανθη Βαλαρούτσο

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Απο τα φιλικα ειναι νωρις να βγουν συμπερασματα,σαφως και ο ΠΑΟΚ εχει δυναμωσει,νομιζω τα ονειρα για πρωταθλημα αν τελειωσουν μεσα Νοεμβριου ειναι ενας ρεαλιστικος στοχος για τους συμπεθερους του βορρα,απο το να το χανεις τελη Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωβρη ειναι μια προοδος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
....ΔΗΛΑΔΗ εσυ ρε παλερμο ,δεν βλεπεις 100% αλλη ομαδα μεσα στο γηπεδο?αλλη νοοτροπια?

οχι και 100%
μην λέμε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε
εντάξει,υπήρχε μια σχετική σοβαρότητα,αλλά ούτε φάσεις κάναμε ούτε τίποτα

φυσικά τα φιλικά δεν είναι δείγμα,είναι αυτό που λέει η λέξη "φιλικά" δηλαδή της πλάκας
να δούμε στη συνέχεια στα σοβαρά ματς,όταν θα μπούνε και οι υπόλοιποι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.640
Πόντοι
2.606
...Παλερμο ,ενα θα σου πω.....στο α' ημιχρονο εκανε 2 τακλιν ο κατσικας...οριζοντιωθηκε!...Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ!....ΤΕΣΠΑ ,αναμονη και υπομονη και θα δουμε στα επισημα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.640
Πόντοι
2.606
ΠΕΡΙ ΠΟΠΟΒΙΤΣ....16 ετων, στην ρομα μαλλον ειχαν τρελαθει και μας εδιναν 300χιλ. για να τον παρουν.....ΜΕ τον ΓιΔι εχασε μια χρονια στο πουθενα!Ο ΧΟΥΜΠ τον ειδε και σημερα δευτερη πολυ ελπιδοφορα εμφανιση....στη φαση του γκολ σηκωσε το κεφαλι και εδωσε ασιστ σεντρα στον Λωρενς λουκουμι....ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ.......

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θελω ολο το μπουρδελα κομ να γινει ΠΑΟΚ  :grin: Ολη η ελλαδα να γινει ΠΑΟΚ οταν συνιδιτοποιησουν ολοι οι ελληνες τι σημαινει ΠΑΟΚ ολοι θα γινουν ΠΑΟΚ.. Σας αγαπαμε ολους ελατε στην οικογενεια του ΠΑΟΚ.. Εμεις ειμαστε η ΕΛΛΑΔΑ..!!!!!!!! :grin: λΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΜΟΥ  :grin: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ :grin: ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΔΑ :grin: ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ :grin: ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΣΥΜΑΦΕΡΟΝ :grin: ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ :grin: ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. ΚΑΙ στους φιλους τους αθηναιος θελω να πω οτι σας παμε :)ΥΓ.. Δεν ειμαι ουτε χρυσαυγιτης ουτε δυναμιτης :grin: Απλα ενας ελληνας μακεδονιτης :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
θελω ολο το μπουρδελα κομ να γινει ΠΑΟΚ  :grin: Ολη η ελλαδα να γινει ΠΑΟΚ οταν συνιδιτοποιησουν ολοι οι ελληνες τι σημαινει ΠΑΟΚ ολοι θα γινουν ΠΑΟΚ.. Σας αγαπαμε ολους ελατε στην οικογενεια του ΠΑΟΚ.. Εμεις ειμαστε η ΕΛΛΑΔΑ..!!!!!!!! :grin: λΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΜΟΥ  :grin: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ :grin: ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΔΑ :grin: ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ :grin: ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΣΥΜΑΦΕΡΟΝ :grin: ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ :grin: ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. ΚΑΙ στους φιλους τους αθηναιος θελω να πω οτι σας παμε :)ΥΓ.. Δεν ειμαι ουτε χρυσαυγιτης ουτε δυναμιτης :grin: Απλα ενας ελληνας μακεδονιτης :grin:

Ποια μπυρόνια τα γνωστά ναρκωτικά σου πήρες πάλι...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
συμφωνω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κατι καλο κτιζεται στο παοκ μαλακια που ευρωπη παιζει χωρις κοσμο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κατι καλο κτιζεται στο παοκ μαλακια που ευρωπη παιζει χωρις κοσμο
Δεν πειραζει θα βαζουμε απο τα μεγαφωνα φωνες με  κασετα :grin: Οπως εβαζε ο ολυμπιακος στο οακα οταν επαιζε.. αλλα ειχε και  κοσμο αυτος :2funny: :2funny: :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom