Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟ!!!ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΧΑΡΟ....
Η ομαδα θελει ενα καλο αριστερο μπακ,ενα σεντερ μπακ να ξεκιναει η αμυνα απο αυτον,συνολο και οι δυο 1,5μυριο συν την εφορια 2μυρια και εισαι κομπλε!ΜΕ την παραμονη του ολισε τελικα στην ομαδα για ενα χρονο ακομα καθαρισαμε και απο δεξι εξτρεμ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥ ΠΟΝΤΙΕ -ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....[size=30pt]ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ[/size].....ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ....ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ  ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ 2ο.....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
....απο συνεντευξη του Λωρενς ....""Ηθελα να έρθω εδώ. Είναι μια πόλη ήσυχη κοντά στη θάλασσα. Oι οπαδοί είναι απίστευτοι εδώ. Νομίζεις πως οι φίλαθλοι στην Αγγλία είναι τρελοί [size=30pt]αλλά μοιάζουν σαν γατάκια μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς".[/size]

ΥΓ....που να δεις ιρλανδε, ετσι και παιξεις τη μπαλα που μπορεις ,τι [size=20pt]ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!![/size]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
....απο συνεντευξη του Λωρενς ....""Ηθελα να έρθω εδώ. Είναι μια πόλη ήσυχη κοντά στη θάλασσα. Oι οπαδοί είναι απίστευτοι εδώ. Νομίζεις πως οι φίλαθλοι στην Αγγλία είναι τρελοί [size=30pt]αλλά μοιάζουν σαν γατάκια μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς".[/size]

ΥΓ....που να δεις ιρλανδε, ετσι και παιξεις τη μπαλα που μπορεις ,τι [size=20pt]ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ....."Ορισμος  γιαχου και τριτσωνη για να σφυριξουν στην ουεφα"............. ετσι! "ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ"....[size=40pt]ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΡΑΓΚΑΡΧΕΣ .... [/size]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Εχει εμφανιστει σημερα ενας τεραστιος "παπας" ,συμφωνα με τον οποιο ο τζιμπουρ ειναι πολυ κοντα στον ΠΑΟΚ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ και ΑΡΔια ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΣΟΦΥΛΛΑΔΑ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΕΜΑΙ.....  :2funny: :2funny: ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΤΙ για λουκας ,τι για πετριτς ,τι για τζιμπουρ,σισοκο.........ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΠΕΛΕ........  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να πιστεψεις οτι αυτα τα εχει πει ο παιχτης,και οτι δεν ειναι λογια δημοσιογραφου. :S

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.991
Πόντοι
34.538
Δηλαδη ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να πιστεψεις οτι αυτα τα εχει πει ο παιχτης,και οτι δεν ειναι λογια δημοσιογραφου. :S
Ελα ψιτ,κουμπαρε, το πουλο.Τραβα στο θρεντ της Γ΄΄ Εθνικης.
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
....εισαι καλα αγορι μου????χαροπαλευεις με την βλακεια στο κατοπι σου????συγκεντρωσου σε λεω..28χρονια με τον ΠΑΟΚ σε γηπεδα πηγαινω...τον λορενς περιμενα να μου το πει η τον ΑΡΔ που του πηρε συνεντευξη????[size=20pt]ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ[/size] ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εχει εμφανιστει σημερα ενας τεραστιος "παπας" ,συμφωνα με τον οποιο ο τζιμπουρ ειναι πολυ κοντα στον ΠΑΟΚ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ και ΑΡΔια ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΣΟΦΥΛΛΑΔΑ....

Δηλαδή δεν τον θέλεις στην ομάδα τον Τζιμπούρ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
....εισαι καλα αγορι μου????χαροπαλευεις με την βλακεια στο κατοπι σου????συγκεντρωσου σε λεω..28χρονια με τον ΠΑΟΚ σε γηπεδα πηγαινω...τον λορενς περιμενα να μου το πει η τον ΑΡΔ που του πηρε συνεντευξη????[size=20pt]ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ[/size] ???
οχι δεν εχεις.Αν ειχες παει αγγλια ποτε στην ζωη σου,δεν θα πεταγες αυτην την μαλακια.Στα αρχιδια μου εμενα αν πας 28 χρονια στο παοκι..Ενα αρχιδι των αγγλων ειναι ο οπαδος οχι του παοκ απλα,αλλα και οι γαυροβαζελοχανουμοι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
οχι δεν εχεις.Αν ειχες παει αγγλια ποτε στην ζωη σου,δεν θα πεταγες αυτην την μαλακια.Στα αρχιδια μου εμενα αν πας 28 χρονια στο παοκι..Ενα αρχιδι των αγγλων ειναι ο οπαδος οχι του παοκ απλα,αλλα και οι γαυροβαζελοχανουμοι.

Δεν ξέρω αν οι Έλληνες οπαδοί είναι ένα αρχίδι των Άγγλων οπαδών, το σίγουρο είναι όμως ότι οι γαυροβαζελοχάνουμοι ΜΑΖΙ είναι ένα αρχίδι των παοκτζήδων...

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν οι Έλληνες οπαδοί είναι ένα αρχίδι των Άγγλων οπαδών, το σίγουρο είναι όμως ότι οι γαυροβαζελοχάνουμοι ΜΑΖΙ είναι ένα αρχίδι των παοκτζήδων...
:2funny: :2funny: :2funny:(χωρις να συμφωνω ομως)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Δηλαδή δεν τον θέλεις στην ομάδα τον Τζιμπούρ;
....μονο για το "τρυπημα" φιλε.....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ!...κωλοπαιδο,ψευτονταης,δεν εχει μεταπωλητικη αξια,εχω κλαους και σαλπι + οποιον ερθει ακομα ,ενω ειναι γνωστο οτι πασχει απο χονδροπαθεια στα γονατα με αποτελεσμα να "κανει κρατει" σε καποια ματς....με λιγα λογια...πολλα μειον ουσιας, ενα τεραστιο συν εντυπωσιασμου...ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΜΠΟΛΝΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,ειδα και τα γατακια της τοτεναμ.... :fuck1: :fuck1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ,ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΜΗΧΑΝΗ......ΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΣ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom