Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:2funny:
Άσε ρε φίλε που ο Γκαρσία αγαπάει τον ΠΑΟΚ… Για αυτό έχει εξαφανιστεί στην Ντισνειλαντ τώρα …
Γιατί δεν στάθηκε γύρω από τον ΠΑΟΚ τώρα?
Γιατί δεν στάθηκε δίπλα στον κόσμο τώρα?
Γιατί δεν βοήθησε τώρα του συνδέσμους και ΠΑΟΚτσίδες που έχουν προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα?
Μόνο μπουνιές και κλωτσιές και κόκκινες και εκτός γηπέδου τίποτε.
Και αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν τον παίρνει μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ τώρα στα 36 του μετά από τραυματισμό και με φυσική κατάσταση που μαρκάρει σε 10 τετραγωνικά χώρο?
ΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ!

MONO Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΓΑΠΑ ΤΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Άσε ρε φίλε που ο Γκαρσία αγαπάει τον ΠΑΟΚ… Για αυτό έχει εξαφανιστεί στην Ντισνειλαντ τώρα …
Γιατί δεν στάθηκε γύρω από τον ΠΑΟΚ τώρα?
Γιατί δεν στάθηκε δίπλα στον κόσμο τώρα?
Γιατί δεν βοήθησε τώρα του συνδέσμους και ΠΑΟΚτσίδες που έχουν προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα?
Μόνο μπουνιές και κλωτσιές και κόκκινες και εκτός γηπέδου τίποτε.
Και αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν τον παίρνει μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ τώρα στα 36 του μετά από τραυματισμό και με φυσική κατάσταση που μαρκάρει σε 10 τετραγωνικά χώρο?
ΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ!

MONO Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΓΑΠΑ ΤΝ ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,δεν ξερω αν τα μαθες ,ΑΛΛΑ [size=30pt]ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ[/size](επιτελους)....ΣΒΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΒΑΒΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ και τραβα να καταστρεψεις καμια αλλη ομαδα....[size=40pt]μαλακοπιτουρα λιγε![/size]

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
-ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,δεν ξερω αν τα μαθες ,ΑΛΛΑ [size=30pt]ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ[/size](επιτελους)....ΣΒΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΒΑΒΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ και τραβα να καταστρεψεις καμια αλλη ομαδα....[size=40pt]μαλακοπιτουρα λιγε![/size]

[size=20pt]ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ 200,000 ΑΒΑΒΑ . ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΡΥΖΑΣ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ![/size] :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
....Χωρις ξυλο μαρτυρας "λιγε", βλεπω...[size=30pt]ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ[/size]...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
ΑΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ"που σε κουβαλησανε ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ...[size=40pt]ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΕ[/size]....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
...κοιτα ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΩΡΑ και χωρις προπονητη και οσο ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΛΙΓΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.....ΞΕΣ ΕΣΥ!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΑΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ"που σε κουβαλησανε ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΑΟΚ...[size=40pt]ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΕ[/size]....

:zfuck:

[size=20pt]ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΒΑΖΕΛΟ ΡΕ ΦΛΩΡΕ. ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΣΑΛΙΑΡΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ @@ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΒΛΑΚΑ  :2funny: :2funny:

ΜΠΕ ΜΜΠΕ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΛΙΓΕ [/size] :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
[size=20pt]ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΦΛΩΡΑΚΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΙΞΕ.
[/size] [size=20pt]ΦΛΟΥΦΛΗ[/size]  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΥΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΦΛΩΡΑΚΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΙΞΕ.
ΦΛΟΥΦΛΗ  :2funny:
γελαστή φατσούλα βάζεις στο τέλος όμως. Άρα τα αστεία συνεχίζονται

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
γελαστή φατσούλα βάζεις στο τέλος όμως. Άρα τα αστεία συνεχίζονται

ασε εσύ είπα πρόβατο και έδωσες αμέσως παρών .... καλά ρε εσεις είναι δυνατόν να έχετε ακόμα με το έτσι και το θέλω τον ΣΚΟΡΔΑ ρε εσεις ρε κατσικια... Μαλάκα δεν παίρνετε αδειοδοτηση άκουσα και πάτε στα βήματα του Ηρακλή και εκρεμούν και αφαίρεσεις βαθμών γαμησετα.... Πόσο κατσίκια πρέπει να είστε και εσεις για να σας σας ρίξουν 3 φορές κατηγορία.... :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασε εσύ είπα πρόβατο και έδωσες αμέσως παρών .... καλά ρε εσεις είναι δυνατόν να έχετε ακόμα με το έτσι και το θέλω τον ΣΚΟΡΔΑ ρε εσεις ρε κατσικια... Μαλάκα δεν παίρνετε αδειοδοτηση άκουσα και πάτε στα βήματα του Ηρακλή και εκρεμούν και αφαίρεσεις βαθμών γαμησετα.... Πόσο κατσίκια πρέπει να είστε και εσεις για να σας σας ρίξουν 3 φορές κατηγορία.... :2funny:
είσαι συγκλονιστικός!!!!!!!!!!! Είσαι πομπώδης!!!!! Σε ζηλεύω αβάδιστα

όταν κοιτάς στον καθρέφτη αυνανίζεσαι ή καταφέρνεις και αντιστέκεσαι?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
είσαι συγκλονιστικός!!!!!!!!!!! Είσαι πομπώδης!!!!! Σε ζηλεύω αβάδιστα

όταν κοιτάς στον καθρέφτη αυνανίζεσαι ή καταφέρνεις και αντιστέκεσαι?
Για να κοιτάξω στον καθρέφτη θέλει να έχω ανασφάλεια με την εμφανισή μου. Εγώ όπως ξυπνάω έτσι είμαι όλη μέρα. Είμαι βρομικος, έχω μαυρα νυχια, στραβο στόμα, έντονη τριχοφιεια , χαλασμένα δόντια.... Παρόλα αυτά όλες οι γκόμενες με γουστάρουν γιατί είμαι πολύ μπρουταλ αντρας να πουμε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΙΝΕ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ...ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΑ  ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ....1 ΚΑΛΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ -ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ,[size=50pt]ΜΙΑ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΜΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ Ο ΠΑΜΠΛΟ....[/size]....ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ...ΠΑΙΞΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ....ΣΑΡΜΑΝΙΤΣΑ! ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΤΡΟΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ....ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

ΠΑΛΙΑ ΕΙΜΟΥΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (είναι θέμα πνευματικού τι ομάδα θα είμαι κάθε σεζον)  :birdman:
Πωπω τι βλέπω:
Ζητάει τα χρήματα και της επόμενης σεζόν ο Δώνης
[size=20pt]Εξώδικο με το οποίο ζητούν όλα τα χρήματα του 2ετούς συμβολαίου[/size] που υπέγραψαν με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έστειλαν στην ΠΑΕ ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, μετά από την καταγγελία της σύμβασης στην οποία προχώρησε ο σύλλογος.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
1 ΚΑΛΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ -ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

Γιατί να έχω καλό ποστάρισμα ? νικησες φέτος τον γαύρο να δουλέψω τον Χρηστίδη?όχι. Μόνο στο Μπασκετ τον εσκυσα λίγο τον Χριστιδη... Πήρες κύπελο? Πήρες πρωτάθλημα? Μπήκες στους ομίλους? τι έκανες φέτος? Λίγο πλάκα σπασαμε με το σκουλίκη και με ψωφιο βαζελο έφαγες 2 γκολ στο ΟΑΚΑ και τι να κάνω να πανηγιρίζω που έπεσε η κούλα?
Τι έκανες φέτος για να πω καλό λόγο?

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Να 'ταν η μόνη... ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΖΗΣΗΣ...
κ ο ζησης πρεπει να αδειαζει τη γωνια...παντως χωρις δωνη δε μπορει να παει η ομαδα χειροτερα...αρα τα καλυτερα ερχονται!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom