You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ούτε φέτος??
Και περίμενα την κάθοδο 50.000.000 μπαοκτζήδων ρε γαμώτο
Και περίμενα την κάθοδο 50.000.000 μπαοκτζήδων ρε γαμώτο
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_09/donis_paok.jpg[/img[/URL]]
θα γυρισει στη σαλονικη ή ηαπολυση θα γινει απο αθηνα;
[/quote]μπα..θα γυρίσει..για να ολοκληρώσει το έργο του ,πρέπει να αφήσει τον ΠΑΟΚ και εκτός Τσ.Λ.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
εγω νομιζω οτι τα καρντασια της Θ4 θα τον περιμενουν απο τα τεμπη...μπα..θα γυρίσει..για να ολοκληρώσει το έργο του ,πρέπει να αφήσει τον ΠΑΟΚ και εκτός Τσ.Λ.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
[size=16pt]Ο Δώνης είναι ο τελευταίος που φταίει.
ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΒΙΔΗΣ!
Γιατί? Γιατί τον κράτησε τον χειμώνα και δεν έφερε μεγάλο προπονητή και οι μεταγραφές που έφερε ο Σαββιδης δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο τελικά και μπαμ μπουμ και της τελευταίας στιγμής μεταγραφές με δανικους.
Παρόλα αυτά τέτοια ομάδα σε ταχύτητα και φυσική κατάσταση δεν έχω ξανά δει στο Ελληνικό πρωτάθλημα φέτος. Που ήταν αυτός ο Αστέρας κρυμμένος αλήθεια? Που ήταν αυτοί οι παίχτες κρυμμένοι?
Είναι απαράδεκτο που στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ντόπινγκ κοντρόλ.
[/size]
Γιατί? Γιατί τον κράτησε τον χειμώνα και δεν έφερε μεγάλο προπονητή και οι μεταγραφές που έφερε ο Σαββιδης δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο τελικά και μπαμ μπουμ και της τελευταίας στιγμής μεταγραφές με δανικους.
Παρόλα αυτά τέτοια ομάδα σε ταχύτητα και φυσική κατάσταση δεν έχω ξανά δει στο Ελληνικό πρωτάθλημα φέτος. Που ήταν αυτός ο Αστέρας κρυμμένος αλήθεια? Που ήταν αυτοί οι παίχτες κρυμμένοι?
[/size]
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μαλλον αυτοι περνουν ντοπες γνησιες και εσεις...γεννοσημες[size=16pt]Ο Δώνης είναι ο τελευταίος που φταίει.
[/size]
Επισκέπτης
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Mηπως φταιει ο παοκ που ειναι κουραμπιες,και οχι ο Αστερας που ειναι σοβαρη ομαδα;Επειδη εδωσε το ματσακι στον παπαρη θα το εδινε και σε εσας;Και στο πρωτο ματς σας ειχε πατησει,το πως αντι να χασετε,νικησατε κιολας,ειναι θαυμα.[size=16pt]Ο Δώνης είναι ο τελευταίος που φταίει.
[/size]
Επισκέπτης
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αυτός ο Αστέρας είναι δύο ταχύτητες καλύτερος από τον Ολυμπιακό.
Πραγματικά στα τελευταία δύο παιχνίδια τέτοια φυσική κατάσταση τόσα τρεξίματα και τέτοιες ταχύτητες δεν τις είδα ποτέ ξανά από τους παίχτες του Αστέρα.
Τους έχω δει κάποιους από τους παίκτες του Αστέρα σε άλλες ομάδες αλλά να παίζουν έτσι δεν τους έχω ξανά δει.
Τίποτα περισσότερο... καλύτερος ο Αστέρας ...μη πω ο καλύτερος από όλους... αλλά έχει 10 μέρες που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ντόπινγκ κοντρόλ και η απάντηση που πείρε από την ΕΠΟ είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για ντόπινγκ κοντρόλ…. υπάρχουν χρήματα για ντόπινγκ κοντρόλ…. Πρότεινε ο Σαββιδης να πληρώσει το ντοπινκ κοντρολ και τον αγνόησαν...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!
ΑΥΤΑ
Πραγματικά στα τελευταία δύο παιχνίδια τέτοια φυσική κατάσταση τόσα τρεξίματα και τέτοιες ταχύτητες δεν τις είδα ποτέ ξανά από τους παίχτες του Αστέρα.
Τους έχω δει κάποιους από τους παίκτες του Αστέρα σε άλλες ομάδες αλλά να παίζουν έτσι δεν τους έχω ξανά δει.
Τίποτα περισσότερο... καλύτερος ο Αστέρας ...μη πω ο καλύτερος από όλους... αλλά έχει 10 μέρες που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ντόπινγκ κοντρόλ και η απάντηση που πείρε από την ΕΠΟ είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για ντόπινγκ κοντρόλ…. υπάρχουν χρήματα για ντόπινγκ κοντρόλ…. Πρότεινε ο Σαββιδης να πληρώσει το ντοπινκ κοντρολ και τον αγνόησαν...
ΑΥΤΑ
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
Κοιτατε τα παπΑΡΗα μας απο του χρονουMηπως φταιει ο παοκ που ειναι κουραμπιες,και οχι ο Αστερας που ειναι σοβαρη ομαδα;Επειδη εδωσε το ματσακι στον παπαρη θα το εδινε και σε εσας;Και στο πρωτο ματς σας ειχε πατησει,το πως αντι να χασετε,νικησατε κιολας,ειναι θαυμα.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μην φοβασαι μαζι θα ειμαστε.Κοιτατε τα παπΑΡΗα μας απο του χρονου
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
συγκρίνεις τον Αστέρα με τον Ολυμπιακό? το ποιός είναι καλύτερος θα φανεί στον τελικό..μην μπερδεύουμε τις έννοιες..οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αδιαφοροι (προκλητικά) τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες..μην κοιτάς που ο χοντρός τους τη χαρίζει συνέχεια..Αυτός ο Αστέρας είναι δύο ταχύτητες καλύτερος από τον Ολυμπιακό.
ΑΥΤΑ
ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα, δεν έχει παίκτες, δεν έχει προπονητή..κατ'όνομα είναι οριακά καλύτερος του Αστέρα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K