-ΟΜΙΛΙΑ ΔΩΝΗ μετα το ματς με τον ζελο....
εγω...εγω...εγω ....γκαρσια φταιει.....γκαρσια εκεινο....γκαρσια το αλλο ....η μαμα μου ....μπλα ....μπλα .....εγω...μπλα ...μπλα....ΕΓΩ!
ΧΤΕΣΙΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ......"Ευχαριστω που φορεσα τη φανελα....ειμαι ενας απο σας ...αλλα με ειπαν- αλλα εδειξαν....δεν πηρα ευκαιριες ....ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ....ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.....ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ!
......
Ο ενας εχει καταφερει να εχει στους 2 ,την ομαδα τριτη(3η) !!!!! ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΙΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....παικτες να τρακαρουν μεταξυ τους και να μην ξερουν που πατουν και τι να κανουν....ρομβους τριγωνα τετραγωνα....ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ....ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ και αυτο γιατι πολυτ απλα δεν ανεχεται η κουτρα να ειναι κοντα ΣΕ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΣΑΡΚΟΖΙ" ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ....ΟΤΑΝ βλεπει "ψηλοτερους" φοραει τακουνια ,παει στην ακρη και σηκωνεται στις μυτες .....ΕΙΝΑΙ "ΚΟΝΤΟΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΤΟΥ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ(και ας μην σου ξηγηθηκαμε καλα,ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ)...ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
-ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!