Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
α μωρη λουκια μου θες και σεξ και βια

Συνημμένα

• 388872_3949672617581_1273270281_n.jpg
    388872_3949672617581_1273270281_n.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
καταλαβαινει κανεις τι εχει να γινει μεχρι τα play offs...
Πολυ ευνοημενοι ειμαστε απο τη διαιτησια ...
σκατα στα μουτρα τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
-Χαιρετα μου τον ΠΛΑΤΑΝΟ ,ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ/ανεπαρκη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-σφυρατε μου.....2 κοκκινες ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΑΚΗ  και νικη κοντρα στον ελλειπη πλατανια με το μαχαιρι στα δοντια(εβαλε και ο δωνης το χερι του στο να γινει θριλερ)...
.....ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΩΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΑΥΤΟΣ και οι εμμονες του αφησαν την ομαδα χωρις χαφ,κρατησε στο ματς τον κιτρινισμενο και φανερα φουλ για δευτερη(που πηρε) σταφι...ΤΟΝ δε αριστερο εξτρεμ (καμαρα) τον εχει ζαλισει γυρω γυρω εκτος της θεσης που παιζει......ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....
ΥΓ ...Ο πλεον φορμαρισμενος παικτης μας (σαλπι) τωρα εκτος με παο και μαλλον με θρηνο....ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΣ.......(και χωρις λογο η κοκκινη,στο ριπλευ φανηκε οτι δεν τον ειπε ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥ)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αν δεν έβγαζε τον Σάλπι μία χαρά ήταν η διαιτησία. Αλλά να βγάζεις χωρίς λόγό με απευθείας κόκκινη παίχτη επιδεί λες ότι μούτζοσε τον επόπτή ενώ έχουμε προσεχώς ντερμπι βάζελου και γάυρου ...μας πάει ο νους στο πονηρό.... Εξαρτάται τι θα γράψει στο φύλο αγώνα αν παίξει και με τον γαύρο. Αλλά έχεις παίκτες να τον αντικαταστήσουν Βούκιτς, Ολισε, Καμαρά… ;)

Επισκέπτης
Ευχαριστούμε και για τις 2 νίκες σας σήμερα.
Και ως Άρης και ως Παμβο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
1,2,3 Γαμιεται η διαιτησια :2funny:
........Η ανεπαρκεια που λεω χαρε!λιγο πριν ,στο ιδιο ματς (αν το ειδες) ειχε κοψει 3! καθαρα για οφσαιντ....ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ,ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ....Συνδυασμος ανικητης ΜΑΛΑΚΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ευχαριστούμε και για τις 2 νίκες σας σήμερα.
Και ως Άρης και ως Παμβο..

Φίλε αν είναι να παίσουν 2 ομάδες φέτος αυτές θα είναι ή ο ΟΦΗ ή ο ΑΡΗΣ ή η ΚΕΡΚΥΡΑ... Το χωρίο του Μαρινάκη (Πλατανιάς)  δεν παίφτεί τουλάχιστον φέτος ;)

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
αυτη τη κινηση που εκανε με το χερι ο σαλπι την κανουν στους εποπτες 4-5 φορες σε καθε αγωνα, τωρα ξαφνικα θεωρηθηκε μουτζα και του καβλωσε του ρεφερι να δωσει κοκκινη. η δευτερη του σταφυ δικαιολογειται σε real time και μενα μου φανηκε φαουλ για καρτα, μετα στο replay ειδα οτι ισα ισα τον ακουμπησε, βουτηξε πολυ ωραια ο πουστης.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
καταλαβαινει κανεις τι εχει να γινει μεχρι τα play offs...
Πολυ ευνοημενοι ειμαστε απο τη διαιτησια ...
σκατα στα μουτρα τους

Βλέπεις πάνε γαμιώντας τον Αστέρα... Το χωριό που ακόμα και στην Αρκαδία δεν έχει οπαδούς καλά - καλά... Από Αρκαδία είναι το νούμερο που σφύριζε σήμερα.

αυτη τη κινηση που εκανε με το χερι ο σαλπι την κανουν στους εποπτες 4-5 φορες σε καθε αγωνα, τωρα ξαφνικα θεωρηθηκε μουτζα και του καβλωσε του ρεφερι να δωσει κοκκινη. η δευτερη του σταφυ δικαιολογειται σε real time και μενα μου φανηκε φαουλ για καρτα, μετα στο replay ειδα οτι ισα ισα τον ακουμπησε, βουτηξε πολυ ωραια ο πουστης.

Έλα ντε! Βλέπεις όμως ακολουθούν δυο ντέρμπι και ο φορμαρισμένος Σάλπι έπρεπε να φύγει απ' τη μέση.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ολα στημενα για να μη φανει η σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο.Μιλαμε για την αποβολη του Σαλπιγκιδη που οντως ηταν τραβηγμενη
και κανενας δεν ασχολειται με τον Αναστασιαδη που χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο εβαλε για πρωτη φορα φετος τον αναπληρωματικο γκολκιπερ.Μετα το ματς
μιλησε για λαθος επιλογες...ξεφτιλα!!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ολα στημενα για να μη φανει η σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο.Μιλαμε για την αποβολη του Σαλπιγκιδη που οντως ηταν τραβηγμενη
και κανενας δεν ασχολειται με τον Αναστασιαδη που χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο εβαλε για πρωτη φορα φετος τον αναπληρωματικο γκολκιπερ.Μετα το ματς
μιλησε για λαθος επιλογες...ξεφτιλα!!
Έτσι πές τα όλα... ντροπή στον Άγγελο που έδωσε το ματς στον ΠΑΟΚ  :2funny:
Όλα στημένα κανονικά ο Άρης θα έπρεπε να είναι δεύτερος αλλά φταίει που ο Ερμής είναι ανάδρομος και η γή δεν γυρίζει γιατί άμα γύριζε θα πέφταμε... πέστα όλα... ξεφτέλισέ τους... :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έτσι πές τα όλα... ντροπή στον Άγγελο που έδωσε το ματς στον ΠΑΟΚ  :2funny:
Όλα στημένα κανονικά ο Άρης θα έπρεπε να είναι δεύτερος αλλά φταίει που ο Ερμής είναι ανάδρομος και η γή δεν γυρίζει γιατί άμα γύριζε θα πέφταμε... πέστα όλα... ξεφτέλισέ τους... :2funny:
Λεω την γνωμη μου,οπως νομιζεις οτι αδικεισαι(???)και κλαιγεσαι για τις αποβολες ενω ειναι εξοφθαλμο σε ολους οτι σε παει καροτσακι μαζι με τον γαβρο φετος,μακραν οι πιο ευνοημενοι.Απλα,οπως δεχεσαι να αδικεις τους μικροτερους και να νικας με το ετσι θελω τωρα θα κανεις τουμπεκι και οταν σου αποβαλλουν παικτες για το ματς με τον βαζελο,μην τα θες ολα δικα σου.Η εισαι μερος του συστηματος η οχι,ξεκαθαριστε τι θελετε.Οσο για τον Αρη εχω πει την γνωμη μου στο εκει νημα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πηγαιναμε γυρευοντας και τα παθαμε...

Stories

Νέο!

Stories