Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
Γκαύλα η τουρκάλα![]()
την επόμενη φορά να δει το παιχνίδι από την 4 η εμπειρία αυτή θα της μείνει αξέχαστη
![]()
![]()
![]()
Θα την πάρει οθωμανικά όλη η 4
Γκαύλα η τουρκάλα![]()
την επόμενη φορά να δει το παιχνίδι από την 4 η εμπειρία αυτή θα της μείνει αξέχαστη
![]()
![]()
![]()
........Η ανεπαρκεια που λεω χαρε!λιγο πριν ,στο ιδιο ματς (αν το ειδες) ειχε κοψει 3! καθαρα για οφσαιντ....ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ,ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ....Συνδυασμος ανικητης ΜΑΛΑΚΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ!1,2,3 Γαμιεται η διαιτησια
Ευχαριστούμε και για τις 2 νίκες σας σήμερα.
Και ως Άρης και ως Παμβο..
καταλαβαινει κανεις τι εχει να γινει μεχρι τα play offs...
Πολυ ευνοημενοι ειμαστε απο τη διαιτησια ...
σκατα στα μουτρα τους
αυτη τη κινηση που εκανε με το χερι ο σαλπι την κανουν στους εποπτες 4-5 φορες σε καθε αγωνα, τωρα ξαφνικα θεωρηθηκε μουτζα και του καβλωσε του ρεφερι να δωσει κοκκινη. η δευτερη του σταφυ δικαιολογειται σε real time και μενα μου φανηκε φαουλ για καρτα, μετα στο replay ειδα οτι ισα ισα τον ακουμπησε, βουτηξε πολυ ωραια ο πουστης.
Έτσι πές τα όλα... ντροπή στον Άγγελο που έδωσε το ματς στον ΠΑΟΚΟλα στημενα για να μη φανει η σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο.Μιλαμε για την αποβολη του Σαλπιγκιδη που οντως ηταν τραβηγμενη
και κανενας δεν ασχολειται με τον Αναστασιαδη που χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο εβαλε για πρωτη φορα φετος τον αναπληρωματικο γκολκιπερ.Μετα το ματς
μιλησε για λαθος επιλογες...ξεφτιλα!!
Λεω την γνωμη μου,οπως νομιζεις οτι αδικεισαι(???)και κλαιγεσαι για τις αποβολες ενω ειναι εξοφθαλμο σε ολους οτι σε παει καροτσακι μαζι με τον γαβρο φετος,μακραν οι πιο ευνοημενοι.Απλα,οπως δεχεσαι να αδικεις τους μικροτερους και να νικας με το ετσι θελω τωρα θα κανεις τουμπεκι και οταν σου αποβαλλουν παικτες για το ματς με τον βαζελο,μην τα θες ολα δικα σου.Η εισαι μερος του συστηματος η οχι,ξεκαθαριστε τι θελετε.Οσο για τον Αρη εχω πει την γνωμη μου στο εκει νημα...Έτσι πές τα όλα... ντροπή στον Άγγελο που έδωσε το ματς στον ΠΑΟΚ
Όλα στημένα κανονικά ο Άρης θα έπρεπε να είναι δεύτερος αλλά φταίει που ο Ερμής είναι ανάδρομος και η γή δεν γυρίζει γιατί άμα γύριζε θα πέφταμε... πέστα όλα... ξεφτέλισέ τους...![]()