εχουμε καταντησει ολοι προπονητες. Ξεχασαμε οτι το καλοκαιρι δεν ειχαμε καν γνωση που θα παιζαμε και ειχαμε τοσα προβληματα. Η ομαδα θελει χρονο προπονηταραδες της εξεδρας. Ειμαι ΠΑΟΚ απο τα 5 μου και εχω δει πολλα: ΒΟΥΛΙΝΟ,ΜΠΑΤΜΑΝ,ΓΟΥΜΕΝΟ-ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Αφηστε τον να δουλεψει, και οταν το καλοκαιρι δειτε οτι οι μεταγραφες που θα κανει και οι παικτες που θα παρει δεν του βγουν,τοτε να τον κρινετε. Ημουνα απο αυτους που δεν ηθελαν τον Σαντος. Διαψευστηκα! Ξερετε γιατι? Γιατι ημουνα μαλακας προπονητης της εξεδρας οπως ειστε εσεις τωρα! Ετσι λοιπον ενα πραγμα εχω να πω τωρα: Ενας προπονητης δεν μπορει να παραγει ενα εργο σε 4 μηνες καταλαβετε το. Ειδικα οταν δεν εχει τους παικτες που θελει και επιλεξει ο ιδιος. Εχουμε κανει 6 μεταγγραφες και ηδη ο Καμαρα σκοραρε. Θελει χρονο η ομαδα. Εναν προπονητη χρειαζεται η ομαδα και οχι 1000000 στην εξεδρα. Το τι βρισιμο εχω ριξει στον Σαντος δεν λεγεται. Το τι του εσουρα δεν λεγεται. Ομως διαψευστηκα τον δευτερο χρονο,οταν ολα περνουσανε απο τα χερια του. Αυτη τη στιγμη ειτε το θελετε ειτε οχι ο Δωνης ειναι ο καλυτερος προπονητης -ελληνας- στην Ελλαδα, μαζι με τον Αγγελο. Απλα καλυτερα να μην ερθει ο αγγελος αυτη την στιγμη-παρολο που τον παω με χιλια- γιατι θα προκαλεσουμε εμφυλιο με κατι στενομιαλους προπονητες σαν εσας που βριζετε τον Δωνη. Σας το λεω ξανα: Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει ηρεμα. Τι διαολο? Ο Ιβαν δεν θελει το καλο του ΠΑΟΚ? Μονο εσεις? Αυτος εβαλε εκατομμυρια. Εσεις που βριζετε τι βαλατε? μονο καναπε και γκρινια. Φτανει πλεον να εισαστε μια ζεστη μια κρυο. Δωστε χρονο στην ομαδα...