Για κατσε ρε κολλητε του κατσε που θα μας κερδισετε κιολας
Ο κολλητός τού Εργκούς Κάτσε και βασικός παίκτης (δεξί μπακ) τού Αιγινιακού, Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, μίλησε στο PAOK24 για το πρώτο ματς Κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης.
Ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος (είναι φίλος μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Κώστα, τού Κάτσε από τότε που ήταν μαζί στις ακαδημίες τού ΠΑΟΚ) βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για να προκριθεί στην 3η φάση τού Κυπέλλου και να βρεθεί σε διπλά ματς αντίπαλος τού «Δικεφάλου» στο συγκεκριμένο θεσμό. Πέτυχε γκολ στο τελευταίο πέναλτι, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.
Μάλιστα ο φίλος τού Κάτσε και δηλωμένο ΠΑΟΚτσάκι, μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε στο πρώτο ματς Κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη στο γήπεδο που αγωνίζεται (στην Κατερίνη) ο Πιερικός.
Από τον Αιγινιακό θα απουσιάζει (για το συγκεκριμένο ματς) μόνο ο Ραπτόπουλος (αριστερό μπακ), που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η προετοιμασία της ομάδας για το ματς Κυπέλλου ξεκινάει σήμερα στο Αιγίνιο.
«
Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Κατερίνη. Το είπα και στον κολλητό μου, τον Κάτσε, που θα τον βρω απέναντί μου και με δούλευε ψιλό γαζί. Εχουμε καλή ομάδα...», τόνισε αρχικά ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος και συμπλήρωσε:
«Για μας θα είναι μια σπουδαία εμπειρία, αλλά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα τού πρώτου αγώνα, σε ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο, όπως αναμένεται».