Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ακόμα στο ρούφα είσαι?Ρουφα το τρομπονι λεμε...![]()
Καλο βολι...ακόμα στο ρούφα είσαι?
το έχω χωνέψει και σε λίγο το χέζω![]()
από υγεία και αγάπη σφίζουμεΚαλο βολι...
Καλημερα ειπαμε???δεν ειπαμε...
Τι φτιαν'ς ωρε πασλα????
Το σημαντικότερο απ' το χτεσινό ματς και ειδικά απ' τα πλάνα της Αθλητικής Κυριακής κανείς δεν το πρόσεξε; :S
Τι να τις κανεις τις παραδες ρε χαχα???από υγεία και αγάπη σφίζουμε
να χαμε και κανέναν παρά
αν φέρνουν και βενζινάδικο μαζί με το καγιένι, έχει καλώςΤι να τις κανεις τις παραδες ρε χαχα???
ασε αυτους που εχουν τις ντεμεκ "καβατζες" να χαιρονται...
Για λιγο καλαμποκι,κανα αυγουλακι,κανα λαχανο,κανα τενεκε φετα θα μας σκανε καγιενια αϊφονια και διαμερισματα..
μπροκολο ε??να και μια εναλλακτικη μορφη θερμανσης,αντι για 1 τονο πετρελαιο,100 κιλα μπροκολο,θα παει το κλανιδι σ'αλλον τοπο...αν φέρνουν και βενζινάδικο μαζί με το καγιένι, έχει καλώς
θα πάρουν κανένα μπρόκολο απ τον μπαξέ
έχω και λάχαναμπροκολο ε??να και μια εναλλακτικη μορφη θερμανσης,αντι για 1 τονο πετρελαιο,100 κιλα μπροκολο,θα παει το κλανιδι σ'αλλον τοπο...![]()
Καλως τα ........... μας τα δυοΕίδανε πως γαμιόμαστε πλακώσανε και τα τροκάνια..
Ειδικα αν γινουν πιτα με καλαμποκισιο αλευρι,γαμανε...έχω και λάχανα
εγγυημένη απόδοση![]()
![]()
![]()
-Φιλος προσοχη με τα αιφονια γιατι ορισμενοι τα κλεβουμε!Τι να τις κανεις τις παραδες ρε χαχα???
ασε αυτους που εχουν τις ντεμεκ "καβατζες" να χαιρονται...
Για λιγο καλαμποκι,κανα αυγουλακι,κανα λαχανο,κανα τενεκε φετα θα μας σκανε καγιενια αϊφονια και διαμερισματα..
Τις κατσικες να πειραξετε μονο,στα πελεδια μου τα αϊφονια...-Φιλος προσοχη με τα αιφονια γιατι ορισμενοι τα κλεβουμε!
που πήγε ο αντι?
έχουμε ξεχειλώσει
θα ανεβασεις τη γιατρο του πλατανια?Τώρα σε λίγο screenshot. Μιλάμε για σοβαρότατο θέμα.![]()
![]()