vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τελικα ηταν πεναλτυ;
Δεν ξερω τι εχει με τον Σαρρη,το σπρωξιμο το εχει παντως,σχεδον σε καθε αγωνιστικη,μην τα βλεπετε ολα ασπρομαυρα.Μεχρι περυσι ηταν γαυρος-αεκ,φετος ειναι γαυρος-παοκ.Δεν νομίζω φέτος ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καλά με τον Σαρρή. Εξού και οι 6 κόκκινες μέχρι τώρα και ένα ακυρωθέν καθαρό γκολ στο Ηράκλιο.
Επίσης οι μόνες ομάδες που δεν ψήφισαν τον Μοραλη ήταν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ, ενώ όλοι οι άλλοι ψηφίσανε Ολυμπιακό. ;)
Δεν ξερω τι εχει με τον Σαρρη,το σπρωξιμο το εχει παντως,σχεδον σε καθε αγωνιστικη,μην τα βλεπετε ολα ασπρομαυρα.Μεχρι περυσι ηταν γαυρος-αεκ,φετος ειναι γαυρος-παοκ.
Οι κοκκινες απ οσο εχω δει ειναι ολες δικαιες,τι επρεπε να κανει σημερα δηλαδη με τον Λαζαρ?Απλη εφαρμογη κανονισμων εκανε...
Πρωτον εγω δεν σε εβρισα("σουπερας"),δευτερον λεω αυτο που λεν ολοι οι αντικειμενικοι και οχι οσοι εχουν παρωπιδες,αν εσυ νομιζειςΓια το ακυρωθεν γκολ στο Ηρακλιο που κλέψαν το 3 ποντο δεν λες τίποτα....Πες μας τα ματς και τις φάσεις που ο ΠΑΟΚ σπρώχτηκε και πείρε βαθμούς που δεν τους άξιζε.
Εδώ κάνουν πέναλτι στον Λορενς και τον δίνει κόκκινη για θέατρο και αυτό το λες σπρώξιμο.
Η ομάδα σου φέτος (γιατί πάω στοίχημα ότι είσαι αριανός ) σε πόσα ματς σπρώχτηκε και σε πόσα ματς ο αντίπαλος έπαιζε με παίχτες λιγότερους και πόσες βουτιες κάνατε . Οι κίτρινες που κέρδισες στην Τούμπα πόσες ήταν. Το κάλεσμα του Αθανασιαδή με εντολή του Ιωανίδη που σας έβαλε στο άρθρο 99 τι ήταν σπρωξιμο και αυτό.
Ο Αρης ψήφισε Μωραλη και για αυτό σας έδωσαν το Χ. Και αυτό δεν αλλάζει.
Κατά τα άλλα εμείς τα βλέπουμε ασπρόμαυρα. Δεν έχεις επιχειρήματα φίλε.
Μιλάς σαν σουπεράς και γενικά και αόριστα.
Πρωτον εγω δεν σε εβρισα("σουπερας"),δευτερον λεω αυτο που λεν ολοι οι αντικειμενικοι και οχι οσοι εχουν παρωπιδες,αν εσυ νομιζεις
οτι δεν σε σπρωχνουν και σπρωχνουν την ομαδα μου δικαιωμα σου να το λες,καταγραφεσαι...
Μπα,δεν σε συμφερει να αλλαξω ομαδα,οποια ομαδα υποστηριζω τελευταια συνηθως παει κατα διαολουAGNIUS ακομα δεν αλλαξες ομαδα ρε????![]()
Καλησπερα και στην υπολοιπη παρεα μετα απο πολλους μηνες απουσιας !
Δεν σταυροστομιασα ποτε,θα αναφερω μονο τα ματς με Αστερα και ξανθη που μου ερχονται ετσι προχειρα,κι εσυ αδικηθηκες καπου,νομιζω στην Κρητη,και παλι ομως θα σου πω οτι μιλαωΚαταρχήν συγνώμη για το σουπεράς γιατί είναι όντως βρισιά. Ο σούπερ 3 είναι ένα πράγμα σαν το ΠΑΣΟΚ , εκ των υστέρων και μ.Χ. όλοι λένε ότι δεν ψήφισαν ποτέ ΠΑΣΟΚ αλλά το πως έβγαινε τόσα χρόνια στην εξουσία και ποιοι το ψήφιζαν κανείς δεν ξέρει.
Εγώ άμα πάω σε ένα γαύρο και τον πω φίλε σε σπρώχνουν φέτος θα πρέπει να ξέρω και τις φάσεις και τα σημεία που σπρώχτηκε. Και να του πω για παράδειγμα στο ματς με την Βέροια, τι έγινε και γιατί αδικήθηκε η Βέροια. Αν πάω και του πω στραβοστομικα σε σπρώχνουν γενικά και αόριστα χωρίς επιχειρήματα τότε ακυρώνομαι αυτόματα γιατί μιλάω σαν οπαδός. Τέλος πάντων.
999 TI ειναι αυτα που λες ρε φιλε?Εγώ σου λέω ότι δεν ήταν πεναλντι αν και μπορεί να ήταν. Αλλά εγώ σου λέω ότι δεν ήταν.
Πως γίνετε να παίζει ο ΠΑΟΚ 60 λεπτά με δέκα παίχτες και να λέμε ότι ο διαιτητής να ήθελε και να είχε εντολή να σφάξει τον Πανιώνιο με τον Σπαναθα 4ο σήμερα?
Πως γίνετε να σπρώχνετε ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ στις εκλγογές να μην ψηφίζει Μωραλη και στην εξουσία να είναι ο αντίπαλος του Γκαγκάτση ο Σαρρής. Πως γίνονται όλα αυτά.
Το νιονιο τον κάναμε έρωτα σήμερα. Και αν δεν πετούσαν οι καφροι αντικίμενο στον Λαζαρ που έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι εκείνη την ώρα θα του ρίχναμε 4.
παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του Δωνη η ομαδα τελικα νικησε
999 TI ειναι αυτα που λες ρε φιλε?
1...Καθαρο πεναλντι, ορισμος !Ο αμυντικος πηδαει σαν τερματοφυλακας του πολο με τα χερια ανοικτα και η μπαλα σταματαει στην παλαμη του ....ΤΕΛΟΣ, ειναι πεναλτι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ!
2...ΠΑΠΑΡΙΑ ερωτα καναμε...ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μπηκε πολυ σωστα στο ματς,με ανεβασμενη προς το κεντρο την 4αδα της αμυνας του και πολυ καλη κυκλοφορια απο τα πλαγια...ο κατσικας πελαγοδρομουσε τα πρωτα 30 λεπτα και ο κουμαλο ηταν σχεδον απων!ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ της ροης του ματς κερδισαμε ενα εμφανες πεναλντι απο στημενη φαση και το αξιοποιησαμε...ΜΕΤΑ καπακι και 2ο τεμαχιο με ωραια μπαλια στα πλαγια και σωστη σεντρα προς την εστια...Απλα και ομορφα 0-2 στο 42'...
3...ΣΙΓΑ ρε μεγαλε τους καφρους...ΣΤΗΝ πιο φιλικη εδρα της χωρας ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΦΡΟΥΣ?Κατι πιτσιρικια ριξανε του μαλακα ενα αδειο μπουκαλι νερο(μικρο) και αυτος ανταπεδωσε(η αντρουκλα)...Σε ματς με τους γαυρους τι θα εκανε δηλαδη ο καθυστερημενος?ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΕΞΩ?ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΧΤΕΣ τον γαμωσταυριζαμε χωρις αυριο...ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την τσαμπα μαγκια του ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΣΤΕΓΝΑ...