Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ[/size]
πλεον εχουμε εναν σοβαρο ιδιοκτητη στην παε ΠΑΟΚ
-δεν βαζω χρηματα για να ειμαι δευτερος
-οσα χρηματα και να βαλω παλι το πολυ δευτερος θα βγω
αρα δεν βαζω χρηματα,μαλακας ειμαι;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Που εισαι ρε closer, εχει πρεμιερα η σπυριαρα δεν θα κανεις καμια αναλυση  :grin:
τι λες θα το κανουμε το διπλο στον gayros  :2funny:

εγινε και η κληρωση για το κυπελλο ελλαδος παιζουμε με τον νικητη του ζευγαριου ακαδημια πλαταμωνα-εργοτελης
Bλακα μπουγατσοκιμα καλη η πουτσα που εφαγες;Σε ποιον ρε βλακα θα κανεις διπλο;Στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ρε βλακα;Αν θες να παιρνεις διπλα βλακα θα παιζεις με την καλαμαρια,καταλαβες βλακα; :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
-δεν βαζω χρηματα για να ειμαι δευτερος
-οσα χρηματα και να βαλω παλι το πολυ δευτερος θα βγω
αρα δεν βαζω χρηματα,μαλακας ειμαι;
αυτο καταλαβες εσυ  :headbang:
σε λιγο καιρο ομως, μερικοι θα γραφετε για τον ιβαν τον τρομερο... αλλα και την νεα εποχη στην παε [size=20pt]ΠΑΟΚ[/size]  ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτο καταλαβες εσυ  :headbang:
σε λιγο καιρο ομως, μερικοι θα γραφετε για τον ιβαν τον τρομερο... αλλα και την νεα εποχη στην παε [size=20pt]ΠΑΟΚ[/size]  ;)
ο ΠΑΟΚ απλα δεν θα εχει πια το αγχος για το οικονομικο
κατα τα αλλα απλα ο Ιβαν θα χρησιμοποιησει τον ΠΑΟΚ σαν μοχλο πολιτικης πιεσης
αλλιως οχι ΕΒΖ ΣΕΚΑΠ και λιμανι αλλα ουτε αδεια για περιπτερο δεν θα του εδινε η ελληνικη κυβερνηση

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 578998_292086040892355_650460964_n.jpg
    578998_292086040892355_650460964_n.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
ο ΠΑΟΚ απλα δεν θα εχει πια το αγχος για το οικονομικο
κατα τα αλλα απλα ο Ιβαν θα χρησιμοποιησει τον ΠΑΟΚ σαν μοχλο πολιτικης πιεσης
αλλιως οχι ΕΒΖ ΣΕΚΑΠ και λιμανι αλλα ουτε αδεια για περιπτερο δεν θα του εδινε η ελληνικη κυβερνηση
το θεμα μας ειναι να κανει τον παοκ δυνατο και υγιη, και στην πορεια πρωταθλητη
και ας ειναι για αυτον δευτερευον θεμα, στα παπαρια μας.
Δες στο κι αλλιως αν εχεις στο πλευρο σου τον λαο του παοκ στην θεσσαλονικη, προχωρας πιο ανετα  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Μπουγατσοκιμα εσενα και τον αλλο το βλακα που ειπε για μπασκετ σας ψωλοχυνω τα τελευταια 30 χρονια.Εγω να δεις πλακα που εχω  σπασει μαζι σας :cum: :cum: :cum:
ψωλοτετοιε,επειδη μαλλον δεν ειχες γεννηθει ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ τι γλεντι σε εχουν κανει κατι τυπακια με ονοματα ,Τζων κορφας,κλιφ λεβινγστον,κενεθ μπαρλου,ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ,ΖΟΡΑΝ ΣΑΒΙΤΣ,Μανθος κατσουλης,Νικος σταυροπουλος,ΜΑΙΚ ΤΖΟΟΥΝΣ,ΠΡΕΝΤΡΑΚ ΣΤΟΓΙΑΚΟΒΙΤΣ .....ΑΝΤΕ λοιπον αγορακι που μας "γλεντας" και 30 χρονια... :2funny: :2funny: ΕΧΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ψωλοτετοιε,επειδη μαλλον δεν ειχες γεννηθει ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ τι γλεντι σε εχουν κανει κατι τυπακια με ονοματα ,Τζων κορφας,κλιφ λεβινγστον,κενεθ μπαρλου,ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ,ΖΟΡΑΝ ΣΑΒΙΤΣ,Μανθος κατσουλης,Νικος σταυροπουλος,ΜΑΙΚ ΤΖΟΟΥΝΣ,ΠΡΕΝΤΡΑΚ ΣΤΟΓΙΑΚΟΒΙΤΣ .....ΑΝΤΕ λοιπον αγορακι που μας "γλεντας" και 30 χρονια... :2funny: :2funny: ΕΧΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!
Βλακα  μπουγατσοκιμα οταν παιξατε φαιναλ φορ στο ΣΕΦ και φαγατε την πουτσα απο τον Κουκοτς και την παρεα του εγω ημουν απεναντι απο το γηπεδο και γλενταγα με τις πουτσες που τρωγατε πινοντας μπυρες.Τι σου εχουν προσφερει ολοι αυτοι οι παιχτες ρε μαλακα;Ενα μονο πρωταθλημα .Ο καιρος δεν εχει πλεον γυρισματα γιατι για να με φτασεις πρεπει να ερθουν σε ευθεια γραμμη ολοι οι πλανητες του ηλιακου μας συστηματος.Για αυτο χαλλλλαρωσε και απολαυσε τις πουτσες που θα ερθουν :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:.ΒΛΑΚΑ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Βλακα  μπουγατσοκιμα οταν παιξατε φαιναλ φορ στο ΣΕΦ και φαγατε την πουτσα απο τον Κουκοτς και την παρεα του εγω ημουν απεναντι απο το γηπεδο και γλενταγα με τις πουτσες που τρωγατε πινοντας μπυρες.Τι σου εχουν προσφερει ολοι αυτοι οι παιχτες ρε μαλακα;Ενα μονο πρωταθλημα .Ο καιρος δεν εχει πλεον γυρισματα γιατι για να με φτασεις πρεπει να ερθουν σε ευθεια γραμμη ολοι οι πλανητες του ηλιακου μας συστηματος.Για αυτο χαλλλλαρωσε και απολαυσε τις πουτσες που θα ερθουν :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:.ΒΛΑΚΑ.
ΤΑ αρχιδια μου ησουν απεναντι....ΔΕΝ φτανει οτι εισαι κομπλεξαρα,εισαι και ψευτης....Βλημα το ματς το πηρε ενας ανυπαρκτος κωλοχερας ονοματι Γιακομπινι με 5στα6 ΤΡΙΠΟΝΤΑ -ποιος κουκοτς(στο 2δευτερο δεν υπηρχε)-τοτε το μπασκετ ηταν 2 ημιχρονα ασχετακι!-
Τεσπα επειδη εισαι λοιπον ασχετος σου λεω οτι Ο ΠΑΟΚ πηρε μονο ενα πρωταθλημα γιατι υπηρχε μια ομαδα που την λεγανε Αρη -ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ?-μπουγατσοκιμαδες και αυτοι-οσο για τους πλανητες που λες- ΚΑΤΣΕ γιατι τα ιδια λεγαμε παπαρα το 1990 -μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες....ΤΡΑΒΑ για το γαλατακι σου τωρα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΑΝΙΔΕΕ!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΤΑ αρχιδια μου ησουν απεναντι....ΔΕΝ φτανει οτι εισαι κομπλεξαρα,εισαι και ψευτης....Βλημα το ματς το πηρε ενας ανυπαρκτος κωλοχερας ονοματι Γιακομπινι με 5στα6 ΤΡΙΠΟΝΤΑ -ποιος κουκοτς(στο 2δευτερο δεν υπηρχε)-τοτε το μπασκετ ηταν 2 ημιχρονα ασχετακι!-
Τεσπα επειδη εισαι λοιπον ασχετος σου λεω οτι Ο ΠΑΟΚ πηρε μονο ενα πρωταθλημα γιατι υπηρχε μια ομαδα που την λεγανε Αρη -ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ?-μπουγατσοκιμαδες και αυτοι-οσο για τους πλανητες που λες- ΚΑΤΣΕ γιατι τα ιδια λεγαμε παπαρα το 1990 -μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες....ΤΡΑΒΑ για το γαλατακι σου τωρα ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΑΝΙΔΕΕ!
Βλεπω βλακα την  πουτσα που εφαγες τοτε ακομα να τη  χωνεψεις αφου θυμασε ρε μπαγασα μετα απο 25 χρονια το ονομα του γαμια σου.Για τον αρη μη μιλας γιατι οι πουτσες που εχεις φαει τη δεκαετια του 80 ειναι ιστορικες και ανεπαναληπτες.Οσο για το αν ημουν απεναντι μαλακοπιτουρα δε θα ξεχασω ποτε οταν βγαινατε απο το ΣΕΦ με μια πουτσα στον κωλο σας αν ησουν εσυ ψευταρα θα θυμασαι που ολα τα μπαρακια στο μικρολιμανο επαιζαν τον υμνο του αιωνιου γαμια σου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και γελαγε ολος ο ντουνιας βλακα και μπουγατσοκιμα :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: μια ζωη ετσι σε εχω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-Εισαι "ευχαριστο διαλλειμα " τελικα γαβρακο....Λοιπον ψωλαρχε ,τοτε εμενα σε ενα ξενοδοχειο γλυφαδα,απο μικρο λιμανο δεν πηγα,γενικα ειναι καταθλιπτικα εκει ...δε πα να παιζατε και τον υμνο της μπανταλονα...στα παπαρια μου...ΚΑΙ ενα σε λεω...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ...
τσιμπα και τον δικο σου γαμια ,αμα θυμασαι....

Συνημμένα

• O ΓΑΜΙΑΣ !.jpg
    O ΓΑΜΙΑΣ !.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom