Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Την παράκάτω ανακοίνωση μας στείλανε τα αδέρφια από την Λούτσα με θέμα το δυστύχημα στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα 13 χρόνια πριν να χάσουν την ζωή τους άδικα 6 οπαδοί του παοκ:

Επειδη ξερουμε ακριβως τι σημαινει να χανεις τα αδερφια σου, και επειδη ξερουμε καλυτερα να τους τιμαμε θελουμε να εκφρασουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Παοκ και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών που χαθηκαν πριν 13 χρονια στα Τεμπη.

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 ετών
Δημήτρης Ανδρεαδάκης 25 ετών
Χριστίνα Τζιόβα 18 ετών
Αναστάσιος Θέμελης 22 ετών
Γιώργος Γκανάτσιος 22 ετών
Κυριάκος Λαζαρίδης 17 ετών

ΘΥΡΑ 7 ΛΟΥΤΣΑΣ

Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
                ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ...
Καλημερα,δεν θα μπορουσα να μην γραψω σημερα, ΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ακουσα χτες το απογευμα 17.00 για να ειμαι και ακριβης ΑΠΟ κατι τυπους που το παιζουν ΔΗΜΟΣΙΟκαφροι ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ...ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ(λογικο)....ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ με τα τηλεοπτικα στο μπασκετ και την απεργια ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....Αφου ξεκινησε λεγοντας πως ειναι 21!!!!χρονια στην ΕΤ και ποτε δεν τουν εχουν επιβαλλει λογοκρισια και τους :pipa1: εκθειασε ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ....ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στις ομαδες λεγοντας πως ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ -ΑΣ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ(αμα βρουν-ειρωνευτηκε) και πως δεν γινεται ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ οι ομαδες στο ΤΑΜΕΙΟ της ΕΤ....Ειναι αδιανοητο-ελεγε -πως ενω δεν εχουν αλλη προταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να βαζουν και ορους στον μοναδικο που τους δινει λεφτα ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ τοσα θελουμε!.....χεχεχχεχεχεε ΟΣΟΙ διαβαζετε τωρα τι γραφω ΙΣΩΣ αναρωτηθειτε "και ποια ειναι η μαλακια σε αυτα ρε συ?" η' "ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΛΑ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ"....
-ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ(με οσους σκεφτηκαν ετσι),ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ....
-ΤΗΝ ΕΤ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,Ο ΛΑΟΣ,ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ,ΤΟΥ ΑΓΟΡ ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ,ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ,ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ....ΟΛΟΙ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ Η' Ο ΑΝΤΕΝΑ για να δεχτω οτι βαζει στη ζυγαρια ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ και μετα ολα τα αλλα...ΕΙΝΑΙ λοιπον με την παραμετρο που θετω ,ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ....Η αληθεια ειναι οτι ειναι για την ακριβεια -ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ,τα οποια ειπε ενα τσουτσεκι που πληρωνεται 21 συναπτα ετη απο την ΕΤ και που κατεβαινει σε απεργιες τακτικοτατα ΟΤΑΝ Η ΕΤ προσπαθει να του μειωσει τον μισθο,ετσι δεν ειναι????
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ στο νου οτι την ΕΤ ΤΗΝ πληρωνουμε ,οπως και το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ το αποδεχομαστε,ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ οτι με τα χρηματα αυτα ΘΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ τα λεει αυτος ο μουνις στην ΕΡΑ -Ε! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ 35ε που πληρωνω ΕΤ το διμηνο μεσω ΔΕΗ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ...το ιδιο φανταζομαι θελει και ο οπαδος του ΑΓΟΡ ,του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ....ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΤΕ -ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ-ΑΚΟΥ 21 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ....ΒΓΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ....Η' αμα δεν σου κανει το νουμερο θα κλεινεις το τηλεφωνο? -ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΣΑΚΕ ΣΤΗΝ ΕΤ- και θα ψαχνεις για αλλα???
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ- ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΑΣ,το οποιο ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ πληρωνουμε εμεις,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ αξιοι και γαμω τους επαγγελματιες ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑΤΗΝ ΕΤ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙ-ΝΑΙ? ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΕΤΣΙ ΓΑΤΑΚΙΑ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-ΣΤΗΝ τελικη τι μας ειπε το βολεμενο επι 21 χρονια κοπροσκυλο στην στοργικη αγκαλια της μαμας ΕΤ....ΕΙΠΕ χωρις υπεκφυγες μαμουσουτου και ιχνος ντροπης....ΨΙΤ,ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ....Πως δεν ειπε να τους πηγαινουνε και καθε μηνα τις κορες τους να τους ριχνουν και απο ενα μπουτσον,το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ....ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ οτι δεν εχουν -λεει-τμημα μαρκετινγκ στις ΚΑΕ....ρε μαλακα στο σπιτι του κρεμασμενου ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ??....ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΤ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ,μιλας για μαρκετινγκ.?...ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με αυτα που λετε!!!!
Τοσα χρονια ΡΕ ΓΛΙΤΣΟΥΡΕΣ σας πληρωνουμε αγογγυστα ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ(και γω μεσα) υποστηριζουμε το ρολο της δημοσιας τηλεορασης,εχουμε ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ,ΒΟΛΕΜΑΤΑ,ΚΩΜΑΤΙΚΑ,ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ????ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ,χαλαω και το καρμα μου με την μουνοπανιαση σας ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ!
ΑΝ Η ΕΤ εχει μπει στη λογικη κερδος πανω απο ολα ,ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΟΥ....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ -ΜΟΥΝΙΑ-ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΡΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-Βλεπαμε ,μαλακες ανεκδιηγητοι,ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΑΝΕ ,ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΤΟΝ (ΨΥΧΑΡΑ)ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΝΑΜΕ,ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ -ΑΡΗ,ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ τρεχαμε στα τσιμεντενια χειμωνα με κρυο,καλοκαιρι νταλα ηλιο ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΥΠΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟΙ!!!!ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΝΑΜΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΞΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΘΑ πλακωθειτε και σεις στα τουρκικα,θα βαζετε κλιπακια απο το NBA,θα μας πλακωσετε στα λοστ και τα σιεσαι???...στα παπαρια μας ο λεμπρον,ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ βγαζει παιδια στα γηπεδα απειρως πιο ευκολα...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ(αθλητικους δημοσιοκαφρους) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ(ΠΟΥ στην τελικη το δινει ο λαος).....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!ΜΠΙΝΕΔΕΣ!ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ,ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ,ΔΩΣΤΕ ΠΡΩΤΥΠΑ -ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ-ΞΥΠΝΑΤΕ .....!

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει...αλλά μαλώνεις μόνος σου :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-ΤΟ ξερω ρε παιδια πως μονος μου τα γραφω ,μονος μου διαολιζομαι,αλλα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΙΝΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ, ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ....ΝΙΣΑΦΙ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Διαβαζω ξανα διαβαζω λεω καπου θα το αναφερει αλλα τιποτα.
Ρε Closer παιζουμε σημερα διπλο τη Παοκαρα στο Γεντι Κουλε η οχι ναουμε?
ΕΥΚΟΛΑΚΙ ,που με ευθυνη του δωνη ,το ξανασκεφτεσαι....ΔΕΝ υπαρχει ομαδα οφη,αεκ,αρης,παο,πανιωνιος ,φετος....μονο οι φανελες τους σερνονται στα γηπεδα...κριμα το χω ξαναπει,αλλα ετσι ειναι!ΑΝ ο ΠΑΟΚ χασει βαθμους σημερα,θα προκειται περι κατορθωματος...(λογικα παντα)....

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
-ΤΟ ξερω ρε παιδια πως μονος μου τα γραφω ,μονος μου διαολιζομαι,αλλα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΙΝΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ, ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ....ΝΙΣΑΦΙ!

Απλή συμβουλή, μην γράφεις με κεφαλαία...προσωπικά εμένα με κουράζουν και όταν γράφεις σεντόνια δεν μπορώ να παρακολουθήσω! :sunglasses:

Επισκέπτης
ΕΥΚΟΛΑΚΙ ,που με ευθυνη του δωνη ,το ξανασκεφτεσαι....ΔΕΝ υπαρχει ομαδα οφη,αεκ,αρης,παο,πανιωνιος ,φετος....μονο οι φανελες τους σερνονται στα γηπεδα...κριμα το χω ξαναπει,αλλα ετσι ειναι!ΑΝ ο ΠΑΟΚ χασει βαθμους σημερα,θα προκειται περι κατορθωματος...(λογικα παντα)....
Nταξει ο Δωνης θα μιλαω στον βοηθο απο κινητο και καλυπτετε η ζημια,τους Λαζαρ,Γκαρσια,Λορενσ ποιος θα τους αντικαταστησει?
Για κουλουρακια το βλεπω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-To οτι ο δωνης δεν ειναι στον παγκο δεν ειναι απαραιτητα κακο  :grin:,ισως απο ψηλα διαβαζει καλυτερα το ματς....ΛΟΙΠΟΝ μια ανακριβεια λες,ο ρουμανος παιζει κανονικα και ειναι φουλ φορμα,ο σαλπι αντι λωρενς(μια χαρα)...ΤΟ κενο του κατσικα ειναι πλεον στον φετινο ΠΑΟΚ δυσαναπληρωτο,βαλε και τη μαυρη τρυπα αμπαλο και δενει το "γλυκο"...ΑΝ θες να ρισκαρεις δες το γκολ-γκολ ,τα κουλουρια ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ?????πως τα ειδες?στα ειπε ο παστιτσιος?  :2funny:

Επισκέπτης
-To οτι ο δωνης δεν ειναι στον παγκο δεν ειναι απαραιτητα κακο  :grin:,ισως απο ψηλα διαβαζει καλυτερα το ματς....ΛΟΙΠΟΝ μια ανακριβεια λες,ο ρουμανος παιζει κανονικα και ειναι φουλ φορμα,ο σαλπι αντι λωρενς(μια χαρα)...ΤΟ κενο του κατσικα ειναι πλεον στον φετινο ΠΑΟΚ δυσαναπληρωτο,βαλε και τη μαυρη τρυπα αμπαλο και δενει το "γλυκο"...ΑΝ θες να ρισκαρεις δες το γκολ-γκολ ,τα κουλουρια ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ?????πως τα ειδες?στα ειπε ο παστιτσιος?  :2funny:
Kαπου διαβασα οτι Λαζαρ-Γκαρσια ειναι ανετοιμοι και θα τους προφυλαξει ο Δωνης για τα ευρωπαικα παιχνιδια :cheesy:

Με Αναστο προπονητη το 0-0 ειναι ενα ρισκο που αξιζει να παρεις.

Επισκέπτης
τι έγινε ρε πρωταθλητές πολύ νέκρα στο θρεντ...  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ψάχνουν τον διαιτητή τύπε !!! :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Λες με το ακυρωθέν γκολ, να πάτσισε τα τζούφια πέναλτι?  :grin:

Επισκέπτης
θα βγει η κοζα νοστρα και ο βλάχος που ειναι ειδικοί να μας πούνε....για αν δούμε εδώ είχαμε άραγε αλλοίωση ;   :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τύπε! Κάνα προπονητή στην ΑΕΚ να "βρούμε"!!! :2funny:

Stories