Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.757
Πόντοι
2.606
ΓΑΜΗΣΕΤΑ νατσε,ο καθενας οτι μαλακια θελει λεει,κατι τετοιες βλαχομαγκιες στειλανε τις γριες δ εθνικη,κανανε τον αρη 'ασανσερ' και την ομαδα μου φτωχο συγγενη ....προς ΟΛΑ τα ανεγκεφαλα 18χρονα με τα σπυρια στη μουρη...ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΑΖΙ ....ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ....καταντια ρεεεεε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.757
Πόντοι
2.606
δεν συμφωνω... καλος ειναι, αλλα δεν εχει ουσια στο παιχνιδι του, ολο κλο κλο και απο αυγο τιποτα, που λεει κι ο Γεωργιου... ποσα γκολ και ποσες ασιστ εχει ο κυριος τοσα χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα??
εξ'αλλου εχουμε τετοιο παιχτη, τον Γεωργιαδη, ο οποιος ειναι στατιστικα καλυτερος, αλλα εξαφανιζεται σε καποια διαστηματα του αγωνα, ενιοτε και σε ολοκληρο το 90λεπτο...
προτιμω τον Γιαννιωτα...
ΞΕΡΕΙ τρελο τοπι ο βραζιλιανος σε λεω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.757
Πόντοι
2.606
μετριος παιχτης που φαινεται γιατι παιζει στην ξανθη ειναι κυριε closer
νταξει ρε μαγκες,πασο...μετριος θετε?μετριος!...ο ρομπερ τοτε τι ειναι?ουτε να του γυαλιζει τις ταπες δεν κανει!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αρχηγε closer οι επειγουσες μεταγραφες ειναι στην αμυνα...
το καλοκαιρι θα χρειαστουμε 3 αμυντικους, δηλαδη 2 ακραιους και εναν κεντρικο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...
Λινο, Σταφυλιδης φευγουν, Ετο αδιαφορος τις περισσοτερες φορες, ιδιαιτερα σε ματς με μικρους, Κουμαλο, Κατσικας, Βιβιαν δεν κανουν και οι 3 μαζι εναν Μαλεζα...
Λαζαρ, Φωτακης, Σαλπι, Λορενς εχουν 2 χρονια ακομα χαλαρα, Κλαους και Κατσε θα ειναι αναντικαταστατοι, Γεωργιαδης, Πελκας, Ρομπερ, Γιαννου μια χαρα ειναι για παγκο, εχεις λυσεις λοιπον στα χαφ και μπροστα...
η αμυνα ειναι το αγκαθι και μαλιστα αν ενισχυθει αμεσα, μπορεις να χτυπησεις και 2η θεση στα πλει-οφ μπας και γινει κανενα θαυμα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.757
Πόντοι
2.606
-Ωραιος ο τζεντλεμαν....εισαι και συ στην παραμυθα ,"θα σας παρω παικτες το χειμωνα" και το καλοκαιρι θα πεσουν τα τσιμεντα απο τα ονοματα....ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....φιλε στις θεσεις που λες -ειδικα αυτη την καταραμενη του δεξιου μπακ-ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ,εκτος αν σε καλυπτε ο σναου....Τωρα θα βρουμε?...ΘΑ την βγαλουμε με κωνσταντινιδη και παιζει και η μεταγραφη του σπυροπουλου απο τον νιωνιο....αριστερα θα βαλσαμωθει ο λινο,κρατησαμε και τον σακελλαριου,στα μπακ ιντζιδης,κατσικας,σταμου,βιβιαν,αντε και μια προσθηκη το καλοκαιρι....
ΜΕ αυτη την λογικη λοιπον ο μαρσελινιο μου κανει και με το παραπανω,οπως και ο ραγιος(αλλα θα παει εξω),οπως μας εκανε και ο μονχε,ο αμντουν,ο ντουγκλαο, αλλα στην παε πεταγανε αετο!ΑΝ ΦΙΛΕ...

Πιστευεις οτι...Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ,ε ας ξεκινησουμε απο τον κερζακωφ και πανω...
Υ.Σ το ματι σου κοβει και οντως οι θεσεις που λες "πονανε"...λεφτα δεν βλεπω να παιζουνε!

Επισκέπτης
νταξει ρε μαγκες,πασο...μετριος θετε?μετριος!...ο ρομπερ τοτε τι ειναι?ουτε να του γυαλιζει τις ταπες δεν κανει!
πικρος για εμας  :tooth:
-Ωραιος ο τζεντλεμαν....εισαι και συ στην παραμυθα ,"θα σας παρω παικτες το χειμωνα" και το καλοκαιρι θα πεσουν τα τσιμεντα απο τα ονοματα....ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....φιλε στις θεσεις που λες -ειδικα αυτη την καταραμενη του δεξιου μπακ-ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ,εκτος αν σε καλυπτε ο σναου....Τωρα θα βρουμε?...ΘΑ την βγαλουμε με κωνσταντινιδη και παιζει και η μεταγραφη του σπυροπουλου απο τον νιωνιο....αριστερα θα βαλσαμωθει ο λινο,κρατησαμε και τον σακελλαριου,στα μπακ ιντζιδης,κατσικας,σταμου,βιβιαν,αντε και μια προσθηκη το καλοκαιρι....
ΜΕ αυτη την λογικη λοιπον ο μαρσελινιο μου κανει και με το παραπανω,οπως και ο ραγιος(αλλα θα παει εξω),οπως μας εκανε και ο μονχε,ο αμντουν,ο ντουγκλαο, αλλα στην παε πεταγανε αετο!ΑΝ ΦΙΛΕ...

Πιστευεις οτι...Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ,ε ας ξεκινησουμε απο τον κερζακωφ και πανω...
Υ.Σ το ματι σου κοβει και οντως οι θεσεις που λες "πονανε"...λεφτα δεν βλεπω να παιζουνε!
συμφωνω με τον τζεντλεμαν, αν θελουμε να κανουμε κατι φετος πρεπει να αλλαξουμε ολοι την αμυντικη γραμμη ειδικα τα στοπερ η τουλαχιστον τα στοπερ. τωρα πως θα γινει αυτο δεν ξερω  :2funny: μεγαλομετοχο εχουμε ας κανει τα κουμαντα, εγω εξαλλου το εγραψα, αν γινουν η μεταγραφες το δεκεμβριο, θα συνεχισει και ο δωνης στο παγκο.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αυτος που μου εχει βγαλει τα ματια, ειναι ο Σισινιο τηε Σεβιλλης...
τις προαλλες καταπιε ολοκληρο τον Ροναλντο και εφτυσε τα κοκαλα... σε μια φαση του πηρε την μπαλα και του εσκασε και τριπλα αλα Ροναλντο!
χθες παλι ηταν ασταματητος, πανω κατω ολο το ματς...

ειναι γεγονος οτι δεν υπαρχουνε πλεον καλα φουλ μπακ παγκοσμιως, γι'αυτο και εχουνε φτασει οι τιμες τους σε επιπεδα 10ριου!!
ξερεις ποσα χρονια φωναζω να πανε να παρουνε τον Ντανι Αλβες?? κανενας δεν ακουει... :grin: :grin:
αν ηταν ο Αλαβαντας τωρα στα 22 του, 5-6εκ θα κοστιζε...
βεβαια ο Νικολας επαιζε ολες τις θεσεις, εκτος απο σεντερ φορ, δεν ηταν ενας απλος μπακ!!

το αν ο Ιβαν χωσει λεφτα, θα εξαρτηθει απο τις συμφωνιες που θα κανει με την κυβερνηση, απλα παραγματα...

ΥΓ: τον πηρανε χαμπαρι τον αλβανο! ολες οι εφημεριδες γραφουνε γι'αυτον και για το ενδεχομενο να παιξει Εθνικη...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πού εισαι εσυ μωρη Παιχτουρα??
ενταξει, εγω νοικοκυρευτηκα αλλα εσυ χαθηκες...

παντως το Βουκουρεστι δεν το εκοψα ;)
3 φορες πηγα μεσα στο καλοκαιρι, 2 3ημερα και ενα quicky 24ωρο...
χα....εγω εχω φερει το Βουκουρεστι εδω!!!! 2 μηνες τωρα...τελειωσαν και οι τσουικες που ειχε φερει μαζυ,τελειωσε και το σαλαμι απο το σιμπιου...πως τη διωχνουν τωρα?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
χα....εγω εχω φερει το Βουκουρεστι εδω!!!! 2 μηνες τωρα...τελειωσαν και οι τσουικες που ειχε φερει μαζυ,τελειωσε και το σαλαμι απο το σιμπιου...πως τη διωχνουν τωρα?

να εισαι ειλικρινης μαζι της as always...
"μωρακι μου, οπως βλεπεις, τελειωσε το σαλαμι... μηπως πρεπει να τελειωσει και η παραμονη σου στο σπιτι μου??"...
βαλε και λιγο Νταλαρα, "εγω ποτε δεν αγαπω, ποτε μου δεν στεριωνω" και καθαριζεις τιμια κι αντρικεια...

Επισκέπτης
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Συνημμένα

• παοκ-θυρα4.jpg
    παοκ-θυρα4.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 11

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
το ματσακι ειναι επικινδυνο... οι σκωληκες δεν εχουν τιποτα να χασουν... και 4-0 να τελειωσει, λογικα πραγματα...
οι δικοι μας θα ειναι μεσα στο αγχος, μη γινει καμια στραβη και δεν νικησουν τα παιδακια...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το ματσακι ειναι επικινδυνο... οι σκωληκες δεν εχουν τιποτα να χασουν... και 4-0 να τελειωσει, λογικα πραγματα...
οι δικοι μας θα ειναι μεσα στο αγχος, μη γινει καμια στραβη και δεν νικησουν τα παιδακια...
3-0 η 3-1

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σωστός ο παίχτης

[size=20pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αρχισαμε τις διακιολογιες?Με το κορακι θα σας φυγει το αγχος,μην ανησυχειτε,οπως στην Ξανθη...

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ, έχουμε φεσώσει τον μισό πλανήτη, δεν έχουμε αφήσει άρθρο για άρθρο για να φάμε λεφτά άλλων και μας φταίνε οι διαιτητές μετά! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom