Παμε ομως στο χτεσινο ματς....Οπως ειχε ποσταρει παραπανω ,ο προπονητης των μπνει ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα...μετα το διπλο στο ισραηλ καταλαβε οτι απο εναν σοβαρο ΠΑΟΚ θα διασυρθει...τι εκανε λοιπον?εριξε τους τονους εντελως και εφερε την αποστολη- σε φαση του στυλ ηρθαμε να δουμε τον λευκο πυργο-τονιζω πως ουτε ενας δημοσιογραφος δεν ηρθε απο το ισραηλ μαζι της-ειδε πως ο ΠΑΟΚ στα ακρα εχει μεγαλο πλατος και αργες εως τραγικες επιστροφες,επισης του εκατσε και ο τραυματισμος του γκαρσια και πηρε ενα ποδοσφαιρικο ρισκο,κατεβασε την ομαδα του με 2 επιθετικους...ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστικο πως καθε φαση τους χτες εγινε με κλεψιμο και "πεταγμα" κατευθειαν της μπαλας στο πλαι και μπροστα και ο επιθετικος ξεκινουσε σπριντ λιγο πριν τη γραμμη του κεντρου για να μην υπαρχει οφ σαιντ!Με την ατυχη επιλογη του φωτακη για παρτενερ του λαζαρ οι αποστασεις δεν ηταν απλα μεγαλες αλλα χαοτικες....ευτυχως ο γλυκος με την αποσοβηση του 0-2 στο 30, 'εβγαλε' την περσινη φαβα που ρουφηξε με τους ατρομηταιους στο κυπελλο απο πανω του και κρατησε την ομαδα σε τροχια ομιλων(χρυσοφορων)... ΜΕ καμια σοβαρη ομαδα χτες θα κλεγαμε με μαυρο δακρυ,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...ο ΣΤΟΠΕΡ κατσικας με απογοητευσε(γιατι ρε αγορακι με τοσα προσοντα παιζεις το πουλι σου και δεν αρπαζεις την ευκαιρια απο τα μαλλια)συγκεντρωσου,αριστερο και δεξι μπακ κατω του 3 με αριστα το 10 -στο δευτερο καπως το σωσανε αλλα και ο αντιπαλος τα ειχε παρατησει....για το διδυμο φωτακη -λαζαρ δεν εχω κουβεντα -εμεινα "παυλοπουλος"....οι αλλαγες του ιντζιδη-κατσε εφτιαξαν πολυ το συνολο ....για τον κλαους ,αν συνεχισει ετσι βλεπω 30 γκολ φετος....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ που ειναι οι μετεγραφες οεεο?????θελουμε(απο προχτες)ΣΤΟΠΕΡ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ-κατευθειαν για βασικους και αν μπορουμε να κανουμε καποια υπερβαση ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ(επιτελους ενα δεξι μπακ ρε πουστη μου) και εναν μεσο τρεχαντηρι....ΑΝΤΕ και γρηγορα Γ.Χ γιατι θα μεινουμε με την ψωλη στο χερι παλι....
με απογοητευσε ο Κατσικας... τον ειχα δει πριν τον τραυματισμο του σε κατι παιχνιδια της υ20 αν δεν κανω λαθος και μου ειχε βγαλει τα ματια... τοτε επαιζε στον Ηρακλη...
περυσι που τον πηραμε, χαρηκα... μπαινει 2-3 αγωνες, ξανατραυματιζεται...
φετος εκανε ολη την προετοιμασια, διαβαζα στις εφημεριδες οτι τον γουσταρε ο Δωνης, λεω καναμε εσωτερικη μεταγραφη...
καθομαι να δω το πρωτο ματς, τον βλεπω με κατι μπουτια σαν της θειας μου της Βουλας! το σορτσακι κοντευε να σκιστει... πώς να στριψει αυτο το παλικαρι??
δεν τον ειδε το τεχνικο τιμ, να πεσει απανω του να τον στρωσει λιγο, εστω να μην πονανε τα ματια μας??
θυμιζω αντιστοιχη περιπτωση Κυριακου Παπαδοπουλου... καπως ετσι εφυγε απο Ελλαδα το παιδακι, με μαγουλα και μπουτια και μετα απο 3-4 μηνες, οταν τον ειδαμε στην τηλεοραση τρομαξαμε να τον αναγνωρισουμε...
μα ειναι τοσο χαωδης η διαφορα των γυμναστων μας με τους γερμανους??
ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν, στοπερ ΑΜΕΣΑ!!!