![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ρε πιτσιρίκο μη μας πρήζεις άλλο … φτάνει… με βρίζεις από το ίντερνετ πίσω από την ανωνυμία σου και με στέλνεις πμ και βρίζεις μάνες και αδερφές κτλ.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτό δεν είναι μαγκιά αγόρι μου. Ούτε ξέρεις ποιος είμαι. Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε την πλάκα μας και εσύ το πείρες προσωπικά.
Η νέα γενιά του ΑΡΗ επειδή είστε συνέχεια στην καρπαζιά και άτιτλοι και δεν έχετε δει καμία χαρά έχετε καταντήσει περισσότερο ΑΝΤΙΠΑΟΚ παρά ΑΡΗΣ. Ασχολήσου με την ομάδα σου και αγάπησε τον ΑΡΗ, τον ΑΡΗ δεν τον βοηθάς όταν μισείς περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πάνε γράψε και λίγο στο θρεντ του ΑΡΗ. Τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω και δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου.
‘’στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλη στα αρχιδια μου και η κιτρινη φυλη εμεις ποτε δεν παισαμε μαλακες εκει στην β΄ εθνικη ...ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ’’