Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:2funny:Αυτά που πείρα εγώ από το κράτος είναι ψιχουλά μπροστά στα καρβέλια που φάγατε εσείς. Η τούμπα πλήρωνε ο Ζαγοράκης ...ακυρωσε την χοριγία η ΕΠΟ επειδή ο ΠΑΟΚ έκανε επεισοδια στο χαντμπολ.  :2funny: Πόσα χρόνια σε έδειχνε η κρατική τηλεόραση και μιλάς. οτι να ναι  :2funny:
ρε φιλε βασικα μου φερνεις για οτιδοιποτε αλλο εκτος απο οπαδο ελληνα του παοκ που ξερει την ιστορια της ομαδας του! δεν εχει νοημα να συζηταμε!

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:

Συνημμένα

• 6d-thumb-large.jpg
    6d-thumb-large.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 17

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Τουρκοι μην λετε μαλακιες τουλαχιστον σε κρατικες αβαντες τουμπεκα.
Εχετε παρει λεφτα απο τραπεζα κυριακη μετα απο παρεμβαση Μπεν σαλον σας κανανε γηπεδο στο μπασκετ με λεφτα του κρατους που πληρωνει ακομα τα εξοδα του η νομαρχια θεσσαλονικης γιατι κανετε σολντ αουτ σε κανα παιχνιδι με τον ΑΡΗ...Στη τρουμπα μοιραζαται αβερτα κουβερτα καπελακια ασπρομαυρα με χορηγια vodafone και οι γυφτοι στη 4 τα κουνουσαν με καμαρι...Τι μπουτικ σας ακομα ο γλου σας τι κανει κουμαντα τα εσοδα τα στελνετε στους απογονους του στολου...Ξεφτιλες μεγαλη ειστε και κυριως οφειλεται τι σωτηρια σας και τις αβαντες στον Μπεν σαλον.
Ευτηχως που με 80-20 διαιτησια καταφερατε να χασατε απο τον ατρομητο γιατι θα μας κανατε το πουτσο σαν το αεροστατο ζεπελινγκ.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σκουλήκι κέρατα άτιτλο μη μιλάς κάτσε κάτω από το χώμα φαποκράτορα της πλακας κερατά ΡΟΥΛΗ-44.
Μια ζωή στην φάπα πάρε το κύπελλο παπάρι. Σε έχω ξεφτιλίσει αρκετές φορές και σε έχω σώσει κιόλας γιατί σε λυπήθηκα. Είσαι ομάδα τύπου Ξάνθης και θες να συγκαταλέγεσαι και στις μεγάλες ομάδες. Παπάρια μέντολες πίτσα μπύρα καναπές και δες την μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ στην Ευρώπη.
Πάνε ψώφα πούστη Εβραίε.

fotisalonica

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σκουλήκι κέρατα άτιτλο μη μιλάς κάτσε κάτω από το χώμα φαποκράτορα της πλακας κερατά ΡΟΥΛΗ-44.
Μια ζωή στην φάπα πάρε το κύπελλο παπάρι. Σε έχω ξεφτιλίσει αρκετές φορές και σε έχω σώσει κιόλας γιατί σε λυπήθηκα. Είσαι ομάδα τύπου Ξάνθης και θες να συγκαταλέγεσαι και στις μεγάλες ομάδες. Παπάρια μέντολες πίτσα μπύρα καναπές και δες την μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ στην Ευρώπη.
Πάνε ψώφα πούστη Εβραίε.
εσυ πρεπει να εισαι πολυ αντρας!
στησε την κωλαρα σου στο αφεντικο σου τον γαυρο και κανε τουμπεκι σελτζουκε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:zfuck:βγαλανε γλωσσα τα σκουλικια;
ρε φαπα που εχει να πεσει
[size=30pt]ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΗΜΟΥΝ[/size]

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πάνε ψώφα πούστη Εβραίε.
Ελα παπαρα να σου διξω ποσα πιδια περνει ο σακος κουφαλα.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μα τι κακό και αυτό με τα σκουλήκια, μόλις βρέχει μαλακώνει το χώμα και βγάζουν κεφάλι. Πετάγονται παντού σαν πορδές, δεν μπορείς να μιλήσεις με κανένα, δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση για τίποτε, τσουπ θα πεταχτεί σαν κολος και ένα σκουλήκι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τον κατάντησαν έτσι τον οπαδό του ΑΡΗ. Ο Αριανός ο μπασκετικός ήταν περήφανος και ωραίος οπαδός. Ο σημερινός ο Αριανός ζει μέσα στην προπαγάνδα και το ψέμα. Δεν πρέπει να υπάρχουν πιο προπαγανδιστές. Δες που τους κατάντησε η σούπερ κατερίνα τα Γκαλάκια. Κρίμα.
Νευριάζουν γιατί ασχολούμαστε συνέχεια με τον γαύρο και δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Μα τα τελευταία  χρόνια πέσανε δύο φορές στην β’ εθνική και άλλες τρεις φορές βγάλανε τα κομπιουτεράκια. Παίξανε πόσους τελικούς και γίνανε ρεζίλι (και φτάσανε σε τελικούς χωρίς να παίξουν με καμία μεγάλη ομάδα ) με αποκορύφωμα τον τελικό του γριετζογλίου που δώσανε το κύπελλο στον γαύρο και σήκωσε ο γαύρος το κύπελλο στην Μακεδονία και έπεσαν και πυροτεχνήματα. Αυτά αν τα έκανε άλλος θα μιλούσαν και oi κόλοι τους.
Μα πώς να ασχοληθώ με τον ανύπαρκτο που ζει μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Τώρα λένε ντέρμπι το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. Χεστίκαμε για το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. Παπάρια μέντολες.
Και να μας νικήσει ο ΑΡΗΣ και τι έγινε, θα μας περάσει σάμπως στην βαθμολογία, σαν να μας κέρδισε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, και να τον κερδίσουμε και εμείς πάλι τίποτα δεν έγινε ,λίγο καζούρα και πλάκα και νούμερα θα κάνουν η Αθλητικές εκπομπές της πόλης ότι από τα δύο και αν συμβεί.
Αν πάει ο Ατρόμητος τελικό κυπέλου και δεν μπει στα πλει οφ τότε καβατσώνει αυτός την θέση του ΟΥΕΦΑ ούτος η άλλος.
Καθίστε φρόνημα σκουλήκια και μη μας πρήζετε τα παπαρια άλλο.
[move]ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ[/move]

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι παλιες εποχες του μπασκετ δεν θελω να μιλαω γιατι δεν τις εζησα οτι εχω ακουσει απο ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ αλλα περισσοτερο πυστευω του τουρκους γιατι απο εκει ακουγεται καλυτερα η αληθεια...Οταν ο πλεον 45αρης που τα εχει βαρεθει λεει πως ακουγε το μαναβη να τους λεει αμα δεν νικησουμε τουλαχιστον σημερα τον ΑΡΗ δεν ξανα ερχομαστε στο μπασκε και ειχε ακομα 5 χρονια καρπαζιας. :2funny:Τελος παντων
Βρε βλακα τουρκε εσυ απο πανω περσι πριν το παιχνιδι μεταξυ μας στη τρουμπα δεν πιανατε τους παιχτες σας και λεγαται αν δεν μας κερδισουν δεν θα φυγουν ζωντανη απο τι τρουμπα?Φυσικα τους κλασατε τα αρχιδια κατι ψιλα γινανε στο παοκτζακι σας σαλπι.
Και να παει ο ατρομητος τελικο και βγει ουεφα τι μας το λες?Στα αρχιδια μας ρε τρομπα και ας μην βγουμε ουεφα...Μα τι παπαρας εισαι εσυ?
Ας μην ξεχασουμε και τα προπερσινα σε επταλοφο,νεαπολη,κορδελιο οταν εβαλε το γκολ ο λετο καπιοι νομιζαν οτι ο τελικος ηταν μεταξυ μας απο τα γκολ που ακουστηκαν απο σπιτια καφετερειες μονο στο λευκο πυργο που δεν κατεβηκατε...ρουφιανοι.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι παλιες εποχες του μπασκετ δεν θελω να μιλαω γιατι δεν τις εζησα ...
Ρε πιτσιρίκο μη μας πρήζεις άλλο … φτάνει… με βρίζεις από το ίντερνετ πίσω από την ανωνυμία σου και με στέλνεις πμ και βρίζεις μάνες και αδερφές κτλ. :2funny: :uglystupid: :2funny: Αυτό δεν είναι μαγκιά αγόρι μου. Ούτε ξέρεις ποιος είμαι. Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε την πλάκα μας και εσύ το πείρες προσωπικά.  :2funny:Η νέα γενιά του ΑΡΗ επειδή είστε συνέχεια στην καρπαζιά και άτιτλοι και δεν έχετε δει καμία χαρά έχετε καταντήσει περισσότερο ΑΝΤΙΠΑΟΚ παρά ΑΡΗΣ. Ασχολήσου με την ομάδα σου και αγάπησε τον ΑΡΗ, τον ΑΡΗ δεν τον βοηθάς όταν μισείς περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πάνε γράψε και λίγο στο θρεντ του ΑΡΗ. Τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω και δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου.
‘’στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλη στα αρχιδια μου και η κιτρινη φυλη εμεις ποτε δεν παισαμε μαλακες εκει στην β΄ εθνικη ...ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ’’

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ρε πιτσιρίκο μη μας πρήζεις άλλο … φτάνει… με βρίζεις από το ίντερνετ πίσω από την ανωνυμία σου και με στέλνεις πμ και βρίζεις μάνες και αδερφές κτλ. :2funny: :uglystupid: :2funny: Αυτό δεν είναι μαγκιά αγόρι μου. Ούτε ξέρεις ποιος είμαι. Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε την πλάκα μας και εσύ το πείρες προσωπικά.  :2funny:Η νέα γενιά του ΑΡΗ επειδή είστε συνέχεια στην καρπαζιά και άτιτλοι και δεν έχετε δει καμία χαρά έχετε καταντήσει περισσότερο ΑΝΤΙΠΑΟΚ παρά ΑΡΗΣ. Ασχολήσου με την ομάδα σου και αγάπησε τον ΑΡΗ, τον ΑΡΗ δεν τον βοηθάς όταν μισείς περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πάνε γράψε και λίγο στο θρεντ του ΑΡΗ. Τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω και δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου.
‘’στα αρχιδια μου τον γραφω τον αρουλη στα αρχιδια μου και η κιτρινη φυλη εμεις ποτε δεν παισαμε μαλακες εκει στην β΄ εθνικη ...ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ’’
βγαλε τον κιτρινομαυρο πουτσο απο τον κωλο σου

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η νέα γενιά του ΑΡΗ επειδή είστε συνέχεια στην καρπαζιά και άτιτλοι και δεν έχετε δει καμία χαρά έχετε καταντήσει περισσότερο ΑΝΤΙΠΑΟΚ παρά ΑΡΗΣ.

Ενώ εσείς τι τίτλους έχετε πάρει ρε φίλε? Δεν είστε και εσείς στην καρπαζιά?  :2funny:

ps.Δεν είμαι Άρης.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ενας βαρβατος μπαοξης που τον ελεγαν......Σονια!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(Σα να μην περασε μια μερα στο bourdela)  :uglystupid:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ρε πιτσιρίκο μη μας πρήζεις άλλο … φτάνει… με βρίζεις από το ίντερνετ πίσω από την ανωνυμία σου και με στέλνεις πμ και βρίζεις μάνες και αδερφές κτλ. :2funny: :uglystupid: :2funny: Αυτό δεν είναι μαγκιά αγόρι μου. Ούτε ξέρεις ποιος είμαι. Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε την πλάκα μας και εσύ το πείρες προσωπικά.  :2funny:Η νέα γενιά του ΑΡΗ επειδή είστε συνέχεια στην καρπαζιά και άτιτλοι και δεν έχετε δει καμία χαρά έχετε καταντήσει περισσότερο ΑΝΤΙΠΑΟΚ παρά ΑΡΗΣ. Ασχολήσου με την ομάδα σου και αγάπησε τον ΑΡΗ, τον ΑΡΗ δεν τον βοηθάς όταν μισείς περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πάνε γράψε και λίγο στο θρεντ του ΑΡΗ. Τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω και δεν ξανά ασχολούμαι μαζί σου.
Βρε οργιο σε εβρισα στο πμ?Εσυ εβρισες και σου ειπα αμα εισαι μαγκας να τα πεις μπροστα μου...
Μα τι ηλιθιος εισαι ουτε εδω το εγραψα να το παιξω μαγκας.Σε εσενα με πμ το εστειλα να δω τι μαγκια σου.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:uglystupid: :jerking: :jerking: :2funny: ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ... :2funny:ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom