Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικα ηρθατε.......αχαχαχαχαχαχαχα
δεν ηρθαμε γιατι εγινε το μεγαλυτερο δημοσιο ρουφιανιλικι απο οπαδους.
την ανακοινωση τι την βγαλατε?αν θελατε μανουρα ποιος ο λογος να προιδοποιησεις την αστυνομια?πας στο γηπεδο και τελειωνει η ιστορια.
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι τα μπαοκια προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατησουν το μοναδικο πραγμα που τους εχει μεινει.τον κοσμο στην βορεια ελλαδα.
δεν θα αντεχατε 8,000 γαβρους στην θεσσαλονικη γιατι τα παιδακια θα λεγανε "πω πω τι κοσμος μπαμπα" .επισης δυσκολα χωνεψεις οτι στο ιδιο γηπεδο πριν 3 εβδομαδες ειχε 5,000 μπαοκτζηδες και ξαφνικα να βλεπεις τα κοκκινα πουλμαν να σκαει το ενα μετα το αλλο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
δεν ηρθαμε γιατι εγινε το μεγαλυτερο δημοσιο ρουφιανιλικι απο οπαδους.
την ανακοινωση τι την βγαλατε?αν θελατε μανουρα ποιος ο λογος να προιδοποιησεις την αστυνομια?πας στο γηπεδο και τελειωνει η ιστορια.
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι τα μπαοκια προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατησουν το μοναδικο πραγμα που τους εχει μεινει.τον κοσμο στην βορεια ελλαδα.
δεν θα αντεχατε 8,000 γαβρους στην θεσσαλονικη γιατι τα παιδακια θα λεγανε "πω πω τι κοσμος μπαμπα" .επισης δυσκολα χωνεψεις οτι στο ιδιο γηπεδο πριν 3 εβδομαδες ειχε 5,000 μπαοκτζηδες και ξαφνικα να βλεπεις τα κοκκινα πουλμαν να σκαει το ενα μετα το αλλο.
Χεσε μας ρε συ χαρε,σε χω για σοβαρο.Ωρα ειναι να σφαχτουμε και σε λαιβ μεταδοση...ΟΛΑ τα χουμε αυτα μας λοιπουνε !Μακρια και αγαπημενοι λεμε

Επισκέπτης
Χεσε μας ρε συ χαρε,σε χω για σοβαρο.Ωρα ειναι να σφαχτουμε και σε λαιβ μεταδοση...ΟΛΑ τα χουμε αυτα μας λοιπουνε !Μακρια και αγαπημενοι λεμε
ρε συ closer το ξερεις οτι σε παω αλλα αυτο με την ανακοινωση ηταν μεγαλη κατινια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ρε συ closer το ξερεις οτι σε παω αλλα αυτο με την ανακοινωση ηταν μεγαλη κατινια
Η ανακοινωση ηταν καθαρα για τους τσεους...ΑΝ και εσκεμμενα φετος αποφευγω να ασχοληθω με το ποδοσφαιρο παρακολουθω αρκετα...ολη η κεντα εγινε γιατι επεσε απαγορευτικο για ξανθη ενω δεν υπηρχε λογος,ενω σε σας ειχαν ηδη υποσχεθει 3000τεμαχια....Ηταν καθαρα θεμα για τα 2μετρα και 2σταθμα που εφαρμοζει η ελλ.αστυνομια επιτηδες για να προκαλει χαος και να φαινεται χρησιμη!!!Επειδη αμυαλοι και πορωμενοι υπαρχουν θα γινοταν μεγαλο μακελειο και θα γινομασταν και στο διαστημα ρομπα....ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....αμα παιζανε κανα δυο τρεις πιτσιρικαδες ταβλα μαχαιρωμενοι να δω τι θα λεγαμε μετα!ΝΑ λειπουν τα ραντεβου στυλ μπρεηβ χαρτ....εχουμε μεγαλυτερα προβληματα πλεον απο το μισος μας στη μπαλα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Υ.Σ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ!

Επισκέπτης
Η ανακοινωση ηταν καθαρα για τους τσεους...ΑΝ και εσκεμμενα φετος αποφευγω να ασχοληθω με το ποδοσφαιρο παρακολουθω αρκετα...ολη η κεντα εγινε γιατι επεσε απαγορευτικο για ξανθη ενω δεν υπηρχε λογος,ενω σε σας ειχαν ηδη υποσχεθει 3000τεμαχια....Ηταν καθαρα θεμα για τα 2μετρα και 2σταθμα που εφαρμοζει η ελλ.αστυνομια επιτηδες για να προκαλει χαος και να φαινεται χρησιμη!!!Επειδη αμυαλοι και πορωμενοι υπαρχουν θα γινοταν μεγαλο μακελειο και θα γινομασταν και στο διαστημα ρομπα....ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....αμα παιζανε κανα δυο τρεις πιτσιρικαδες ταβλα μαχαιρωμενοι να δω τι θα λεγαμε μετα!ΝΑ λειπουν τα ραντεβου στυλ μπρεηβ χαρτ....εχουμε μεγαλυτερα προβληματα πλεον απο το μισος μας στη μπαλα!
θα συμφωνησω σε πολλα.και εγω εχω μεινει καπως αποστασιωμενος φετος απ την ομαδα μου γιατι καιγετε ο κωλος μου για ποιο σοβαρα ζητηματα.
λαθος η απαγορευση στην μετακινηση στην ξανθη ομως δεν μπορεις να απειλειςμε σκοπο την απαγορευση της εκδρομης αλλων απαδων για αντιποινα.τις μερες εκεινες ο παοκ πουλησε τους 2 ποιο σημαντικους παικτες του και χρειαζοταν μια αναμπουμπουλα για να στραφει αλλου το ενδιαφερον.τελικα τα  μετρα και 2 σταθμα αφορουσαν τους οπαδους του ολυμπιακου αφου αυτοι δεν πηγαν και εσεις κανατε εκδρομουλα.επισης απο την εμπειρια μου σε τετοια ματς θα στοιχηματιζα οτι δεν θα γινοταν τιποτα.οι μανουρες δεν γινονται σε μεγαλες εκδρομες.
τεσπα η ουσια ειναι ολοι να πηγαινουν παντου.το ποδοσφαιρο χανει την ουσια του αν δεν εχει οπαδους και απο τις 2 ομαδες

mpousainti

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλο "ταξιδι" σε εναν αδικημενο νομιζω προεδρο μας.
εχω την αισθηση οτι αν ο βουλινος διαχειριζοταν τα λεφτα που διαχειριστηκε ο ζαγορακης και ειχε τη στηριξη που εχει ο ζαγορακης θα ειχε κανει πολυ περισσοτερα πραγματα

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Α δεν ξέρω τι λες φίλε αλλά σωτήρας ο Ζαγοράκης. Μας έσωσε σαν τον ΓΑΠ. Και ο ΓΑΠ ανάπτυξη έκανε αντί για εξυγίανση. Έτσι και ο Ζαγοράκης μας έσωσε από τα ανοίγματα που έκανε ο ίδιος. Σωτήρα.
Όσο για τα άλλα που λες ότι είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους και τα μεγαλύτερα έσοδα κτλ, πιστεύω ότι τα λες γιατί είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ<ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.

mpousainti

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως βγαινουν στην επιφανεια πολλα νεα χρεη.
σαλπιγγιδης σχεδον στο συνολο απληρωτος. μουσλιμοβιτς, κοντρερας, εφυγαν με διακανονισμους.
τα χρεη στην εφορια αυξηθηκαν (εγινε και περαιωση περυσι).
η περισυνες φημες για βιολιδη τελικα μαλλον δεν ηταν και τοσο φημες.
απο το περιφημο  μπατζετ του αγωνιστικου τμηματος εφυγαν ΟΛΑ τα μεγαλα συμβολαια (πλην ενος απληρωτου).
αν δεν κανω  λαθος στον περυσινο ισολογισμο τα λειτουργικα αν δεν κανω λαθος ηταν περισσοτερα!!! απο το αγωνιστικο.

πολλα σκοτεινα σημεια δυστυχως

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το κλαμα και η γκρινια ειναι στο αιμα μας
εδω παρα πολλες εταιριες εχουν 6 μηνες απληρωτους τους εργαζομενους τους
δεν υπαρχει ρευστο στην αγορα ουτε για δειγμα
και οι δικοι μας απορουν γιατι δεν κραταμε τον Κοντρερας και τον Βιερινια
:headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α δεν ξέρω τι λες φίλε αλλά σωτήρας ο Ζαγοράκης. Μας έσωσε σαν τον ΓΑΠ. Και ο ΓΑΠ ανάπτυξη έκανε αντί για εξυγίανση. Έτσι και ο Ζαγοράκης μας έσωσε από τα ανοίγματα που έκανε ο ίδιος. Σωτήρα.
Όσο για τα άλλα που λες ότι είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους και τα μεγαλύτερα έσοδα κτλ, πιστεύω ότι τα λες γιατί είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ<ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
δεν φταίνε αυτοί
εσείς φταίτε

όταν σας τα λένε εσείς αρχίζετε να βρίζετε
τα ιδια σας είχα γράψει εδώ πιο παλιά, τα ίδια έγραφα και στον άλλο δικέφαλο και την ίδια απάντηση είχα πάρει - πως δεν ξέρω τι λέω, πως είναι μαλακίες κλπ

Ο ΠΑΟΚ την πάτησε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ΑΕΚ του Νικολαϊδη. Πάνω που άρχισε να παίρνει τα πάνω του με παιχτάκια β διαλογής, σήκωσε ψηλά τον αμανέ και ανοίχτηκε φωνάζοντας πρωτάθλημα. Χάρηκαν οι οπαδοί και κλάψαν τα ταμεία.
και μετά άρχισαν οι σφαλιάρες

πώς θα πας για πρωτάθλημα αν δεν έχεις μπαγιόκο να το υποστηρίξεις;

το λέω για άλλη μια φορά και όποιος καταλαβαίνει κατάλαβαινει
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις μπάτζετ ανάλογα με τα χρήματα που υποθέτεις πως θα πάρεις εφόσον βγεις ευρώπη, πάρεις κύπελλο, πάρεις πρωτάθλημα, πάρεις διηπειρωτικό ή ξέρω γω τι άλλο

Κάνεις μπάτζετ ανάλογα με το ρευστό που έχεις εσύ! Χορηγείες, διαρκείας, μέτοχοι κλπ.
Εδώ κάνανε μπάτζετ κάθε φορά υπολογίζοντας πως θα πάνε τρένο στο πρωτάθλημα και μακριά στην Ευρώπη.

όταν τα έσοδα δεν έρχονταν....άντε να πληρώνεις παίκτες μετά

Σε ομάδες σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με τόσο χρόνιο πρόβλημα χρηματοδότησης είναι απορίας άξιο πως οι φίλαθλοι δεν ζητούν επίμονα να παίζει η ομάδα μόνο με παίκτες από τις ακαδημίες για 2-3 χρόνια. Κι ας σώνονται τελευταία στιγμή την πρώτη χρονιά.

Καλος προπονητής και τίποτα άλλο. Και η ομάδα θα φτιάξει σε 2-3 χρονάκια

αλλά είναι η μαλακία του Έλληνα
το έχω ξαναπεί
η ποδοσφαιρική μαλακία είναι ακριβώς όπως η πολιτική μαλακία
ίδια ακριβώς χαρακτηριστική νοοτροπία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το έχω επίσης ξαναπεί
όταν είχαμε σαν Ολυμπιακός την περίφημη δεκαετία χωρίς τίτλο, τότε όλοι λέγαμε να βάλει μέσα τους μικρούς να παίζουνε

και ήρθε ο Κοσκωτάς και μάζεψε ό,τι κυκλοφορούσε και πάλι αρχίδια (δεν συζητάω το πού βρήκε τα λεφτά-δεν είναι αυτό το θέμα)
αν τότε είχε γίνει η μαγική κίνηση να βάλει πιτσιρικαρία για 2 χρόνια τώρα θα μιλούσαμε για μία ομάδα που θα είχε ακαδημίες

και ακαδημίες ακόμα δεν έχουμε παρότι ο Κόκκαλης το προσπάθησε
....
έχουμε μια μανία σαν Έλληνες να μη θέλουμε με τίποτα να βλέπουμε το μέλλον και να επενδύουμε σε αυτό.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τα μουνια της 4 το χαβα τους
μακαρι να εχει τα αρχιδια ο Ζαγορακης να καθαρισει την μποχα
δυστυχως ουτε τα αρχιδια εχει,ουτε την δυναμη

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ποιο χαβα ρε εισαι σοβαρος?
μπραβο στους παικτες για τη νικη που αν και απληρωτοι τοσο καιρο γαμησαν ασαλιωτα την κουλα. παμε για τελικο.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Έβγαλαν κοινή ανακοίνωση οι ΣΦ ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα για να κατεβάσουν τους τόνους.
Ευτυχώς γιατί το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο για να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
Το πέναλτι δεν δινοταν.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Έβγαλαν κοινή ανακοίνωση οι ΣΦ ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα για να κατεβάσουν τους τόνους.
Ευτυχώς γιατί το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο για να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
Το πέναλτι δεν δινοταν.
αν χαναμε θα κρατουσαν χαμηλους τονους τα καλοπαιδα;
στην γωνια περιμενουν να χτυπησουν την καταλληλη στιγμη

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
αν χαναμε θα κρατουσαν χαμηλους τονους τα καλοπαιδα;
στην γωνια περιμενουν να χτυπησουν την καταλληλη στιγμη
τιποτα σοβαρο εχεις να πεις επι του θεματος ? η αναπαραγεις μονο οτι διαβαζεις στη μετροσπορτ?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τιποτα σοβαρο εχεις να πεις επι του θεματος ? η αναπαραγεις μονο οτι διαβαζεις στη μετροσπορτ?
δεν ειναι εφημεριδα το μετροσπορ
Βιβλος ειναι
εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα θα μου πεις σε παρακαλω τι θα γινει σε ενα σερι ηττων;
θα υπαρξει στηριξη;
η αντε γαμησου θοδωρη;

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
εσυ θα μου πεις γιατι ο θοδωρης εχει το αλαθητο? θυμασαι ποιους στοχους ειχε θεσει η διοικηση φιλε πριν 5 χρονια που ανελαβε?? 1) μειωση των χρεων 2) ευρεση επενδυτη
σημερα εχουμε
αντι μειωμενα, αυξημενα χρεη κατα 9,5 εκ. ευρω απο το αρχικο ποσο , κανενας επενδυτης , παικτες απληρωτοι απ την εποχη του σαντος. και ολα αυτα στην 5ετια που η ομαδα ειχε τα περισσοτερα εσοδα στην ιστορια της.
για να μην πουμε για τα 300.000 χιλιαρικα που πηρε ο θοδωρακης απ τα ταμεια της παε για να τα δανεισει σε αλλο στελεχος της παε , πραγμα που εχει παραδεχθει και ο ιδιος σε συνεντευξη.
Δηλαδη με λιγα λογια ο ανθρωπος δεν εχει βαλει ουτε ενα ευρω, πληρωνεται ολο αυτον τον καιρο κανονικα με μισθο, υπεξαιρεσε 300.000 απ τα ταμεια, και μεχρι στιγμης δεν εχει πετυχει κανεναν απ τους στοχους που εχει θεσει ως δοιηκηση. αντιθετα ξεπουλαμε τους καλυτερους μας παικτες και μπηκαμε μεσα 9.5 εκκατομυρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom