Α δεν ξέρω τι λες φίλε αλλά σωτήρας ο Ζαγοράκης. Μας έσωσε σαν τον ΓΑΠ. Και ο ΓΑΠ ανάπτυξη έκανε αντί για εξυγίανση. Έτσι και ο Ζαγοράκης μας έσωσε από τα ανοίγματα που έκανε ο ίδιος. Σωτήρα.
Όσο για τα άλλα που λες ότι είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ από όλους και τα μεγαλύτερα έσοδα κτλ, πιστεύω ότι τα λες γιατί είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ<ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
δεν φταίνε αυτοί
εσείς φταίτε
όταν σας τα λένε εσείς αρχίζετε να βρίζετε
τα ιδια σας είχα γράψει εδώ πιο παλιά, τα ίδια έγραφα και στον άλλο δικέφαλο και την ίδια απάντηση είχα πάρει - πως δεν ξέρω τι λέω, πως είναι μαλακίες κλπ
Ο ΠΑΟΚ την πάτησε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η ΑΕΚ του Νικολαϊδη. Πάνω που άρχισε να παίρνει τα πάνω του με παιχτάκια β διαλογής, σήκωσε ψηλά τον αμανέ και ανοίχτηκε φωνάζοντας πρωτάθλημα. Χάρηκαν οι οπαδοί και κλάψαν τα ταμεία.
και μετά άρχισαν οι σφαλιάρες
πώς θα πας για πρωτάθλημα αν δεν έχεις μπαγιόκο να το υποστηρίξεις;
το λέω για άλλη μια φορά και όποιος καταλαβαίνει κατάλαβαινει
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις μπάτζετ ανάλογα με τα χρήματα που υποθέτεις πως θα πάρεις εφόσον βγεις ευρώπη, πάρεις κύπελλο, πάρεις πρωτάθλημα, πάρεις διηπειρωτικό ή ξέρω γω τι άλλο
Κάνεις μπάτζετ ανάλογα με το ρευστό που έχεις εσύ! Χορηγείες, διαρκείας, μέτοχοι κλπ.
Εδώ κάνανε μπάτζετ κάθε φορά υπολογίζοντας πως θα πάνε τρένο στο πρωτάθλημα και μακριά στην Ευρώπη.
όταν τα έσοδα δεν έρχονταν....άντε να πληρώνεις παίκτες μετά
Σε ομάδες σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με τόσο χρόνιο πρόβλημα χρηματοδότησης είναι απορίας άξιο πως οι φίλαθλοι δεν ζητούν επίμονα να παίζει η ομάδα μόνο με παίκτες από τις ακαδημίες για 2-3 χρόνια. Κι ας σώνονται τελευταία στιγμή την πρώτη χρονιά.
Καλος προπονητής και τίποτα άλλο. Και η ομάδα θα φτιάξει σε 2-3 χρονάκια
αλλά είναι η μαλακία του Έλληνα
το έχω ξαναπεί
η ποδοσφαιρική μαλακία είναι ακριβώς όπως η πολιτική μαλακία
ίδια ακριβώς χαρακτηριστική νοοτροπία