Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, κόντρα στα προγνωστικά, με διαιτητή τον Κασναφέρη και αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με μαγικά χαρτάκια τα 6.500 εισιτήρια και τα καραβάνια των οπαδών που τον συνόδεψαν στην Αθήνα, κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 4 - 2 το τρίτο του Κύπελλο Ελλάδος.
Στο 4” μόλις το 1 - 0 με ξερό σουτ έξω από την περιοχή του Εγκωμίτη, το 2 - 0 στο 32’ με τον Β. Μπορμπόκη και το 3 - 0 με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β” ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 78” με πέναλτι του Τζόρτζεβιτς και ο Ναλιτζής στο 85” έγραψε το 4 - 1. Στο 92” και από εμφανή θέση οφ-σάιντ ο Χούτος μείωσε στο 4 - 2.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Κόβιτς, Μπορμπόκη, Βενετίδη, Κατσιαμπή, Αμπονσά (46” Κουλακιώτη), Ουντέζε, Γεωργιάδη (78” Ναλιτζή), Εγκωμίτη, Οκκά (89’ Σπάσιτς), Καφέ, Π. Κωνσταντινίδη. Την επομένη στο αεροδρόμιο στήθηκε ανεπανάληπτη φιέστα, ενώ δεκάδες χιλιάδες αποθέωσαν τους θριαμβευτές όταν με το Κύπελλο ανέβηκαν στην κορυφή του Λευκού Πύργου

ποσο ποναει οταν ο παοκ γαμαει?
:2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
στην τουμπα ποσα..φιλε μου?χωρις οπαδους επαιζε μια φορα και νικησατε..
Στην τούμπα φίλε μου λίγο δύσκολα να σε κερδίσουμε διότι τελευταία κατεβαίνεις να παίξεις πλήρης και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να παίζουμε έντεκα εναντίων 14...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
19.159 διαρκείας,στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας μας.Να γιατί είμαστε ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα

Συνημμένα

• 1220822870jpg.jpg
    1220822870jpg.jpg
    122,9 KB · Εμφανίσεις: 24

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
19.159 διαρκείας,στη χειρότερη χρονιά της ιστορίας μας.Να γιατί είμαστε ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα
Παλέρμο τί νταλκά βαράς αγόρι μου με τον αγγελάρα;  Μέτοχος στη μονή εσφιγμένου είσαι ή μήπως στο ξενοδοχείο "Διακονεία";

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παλέρμο τί νταλκά βαράς αγόρι μου με τον αγγελάρα;  Μέτοχος στη μονή εσφιγμένου είσαι ή μήπως στο ξενοδοχείο "Διακονεία";
o ενας πεταμενος εχει τον Αγγελο και πιο πριν ειχε του Ολυμπιακου σημα το αβαταρ ο αλλος ο πεταμενος εχει φωτο απο ΑΡΗ ειπαμε με τι να ασχολειτε; με την σκατοφαρα σας;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τhesspunter γιατι τον κραζεις τον palermo ρε συ?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
o ενας πεταμενος εχει τον Αγγελο και πιο πριν ειχε του Ολυμπιακου σημα το αβαταρ ο αλλος ο πεταμενος εχει φωτο απο ΑΡΗ ειπαμε με τι να ασχολειτε; με την σκατοφαρα σας;
Ρε καλως το παιδιιιιι!Καλημερα valentino.Tι εγινε χθες φορμουλα 1 και τελικα πρωτος ο Μασα αντι χαμιλτον γιατι δεν ειδα?Ξερεις?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ρε καλως το παιδιιιιι!Καλημερα valentino.Tι εγινε χθες φορμουλα 1 και τελικα πρωτος ο Μασα αντι χαμιλτον γιατι δεν ειδα?Ξερεις?
δεν βλεπω F1 ειδα μονο εκκινηση ο Ραικονεν μπροστα ηταν μετα κοιμηθηκα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Γιατι ειδα αλλου σχολια για σφαγη υπερ της φεραρι και παλι και υπεθεσα οτι θα εγινε Ο ΧΑΜΟΣ!!!
ειναι βαρετη η Φ1 σαν τα MotoGP δεν εχει που ειναι γεματο προσπερασματα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
βαλεντίνο αγάπη μου δεν ασχολούμαι με τον ΑΡΗ, απλά εκφράζω την απορία μου για το τί μπορει να σημαίνουν 5 γυμνά αντρικά στήθη σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας και μάλιστα με τον τίτλο "ιδού ο νέος Αρης".

Εσένα δηλαδή τί σου φέρνει στο μυαλό αυτή η φράση σε συνδυασμό με την φωτογραφία;  Καμία νέα υπηρεσία μήπως;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τhesspunter γιατι τον κραζεις τον palermo ρε συ?
δεν τον κράζω απλά πολύ κόλλημα τραβάει με τον αγγελάρα... Να το έκανε σε άλλες εποχές πχ πρόπερσι να καταλάβω εν μέρει...  Ο συγκεκριμένος έχει φάει τα ψωμιά του με τον ΠΑΟΚ από τότε που επέμενε να κάνει τις δουλειές του προέδρου, τεχνικού συμβούλου, γιατρού, φροντιστή, καθαρίστριας, λογιστή και ταμία στην ΠΑΕ όλες ταυτόχρονα...

το πόσο ΠΑΟΚτσής είναι φάνηκε στο ματς με την Μακάμπι....  αν είχε ευθιξία θα την κοπανούσε την επόμενη ώρα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
βαλεντίνο αγάπη μου δεν ασχολούμαι με τον ΑΡΗ, απλά εκφράζω την απορία μου για το τί μπορει να σημαίνουν 5 γυμνά αντρικά στήθη σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας και μάλιστα με τον τίτλο "ιδού ο νέος Αρης".

Εσένα δηλαδή τί σου φέρνει στο μυαλό αυτή η φράση σε συνδυασμό με την φωτογραφία;  Καμία νέα υπηρεσία μήπως;
δεν ασχολουμαι σημαινει γραφω στα αρχιδια μου τον αλλον ειτε με τα θετικα ειτε με τα αρνητικα, το να ασχολεισε μονο με τα αρνητικα ειναι κατινια. οταν κανουν ολοι οι παιχτες σε καθε ομαδα μαζι ντους τι πρεπει να γινετε εκει μεσα;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν τον κράζω απλά πολύ κόλλημα τραβάει με τον αγγελάρα... Να το έκανε σε άλλες εποχές πχ πρόπερσι να καταλάβω εν μέρει...  Ο συγκεκριμένος έχει φάει τα ψωμιά του με τον ΠΑΟΚ από τότε που επέμενε να κάνει τις δουλειές του προέδρου, τεχνικού συμβούλου, γιατρού, φροντιστή, καθαρίστριας, λογιστή και ταμία στην ΠΑΕ όλες ταυτόχρονα...

το πόσο ΠΑΟΚτσής είναι φάνηκε στο ματς με την Μακάμπι....  αν είχε ευθιξία θα την κοπανούσε την επόμενη ώρα...
μπας και ειναι το αγγελοσκυλο που λεει ο δικος σας

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οταν κανουν ολοι οι παιχτες σε καθε ομαδα μαζι ντους τι πρεπει να γινετε εκει μεσα;

Δεν ξέρω, εσύ πες μου...
Αν θυμάσαι καλά όμως, μόνο σε εσάς βλέπω φωτογραφίες σε εφημερίδες από κολάν, κόλους, μασάζ, τρέξιμο και παιχνίδια στις παραλίες κτλ...

τί σημαίνει αυτό;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συμφωνω.Και γω δεν θελω τον ΠΑΟΚ να γυριζει πισω σε αλλες ςποχες!Ο λαος φετος εκανε αλλη μια επανασταση(19159!!!),ηρθε και η ωρα της αγωνιστικης επαναστασης!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ξέρω, εσύ πες μου...
Αν θυμάσαι καλά όμως, μόνο σε εσάς βλέπω φωτογραφίες σε εφημερίδες από κολάν, κόλους, μασάζ, τρέξιμο και παιχνίδια στις παραλίες κτλ...

τί σημαίνει αυτό;
εγω να σου πω; δεν εκανα ποτε μου ποδοσφαιριστης,Εμεις τα δειχνουμε αλλοι τα εχουν κρυφα τι να πω; μηπως σημαινει κατι αλλο λες μεταξυ τους; οπως λενε στα μεσημεριανα γιατι εκλασε στραβη η π.χ. βανδη τι σημαινει κτλ! αντε ρε συμαζευτειτε λιγο κατιναρες

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω να σου πω; δεν εκανα ποτε μου ποδοσφαιριστης,Εμεις τα δειχνουμε αλλοι τα εχουν κρυφα τι να πω; μηπως σημαινει κατι αλλο λες μεταξυ τους; οπως λενε στα μεσημεριανα γιατι εκλασε στραβη η π.χ. βανδη τι σημαινει κτλ! αντε ρε συμαζευτειτε λιγο κατιναρες
Παντως περα απο τον χαβαλε εχει ενα δικιο ο thesspunter για τη δημοσιευση τετοιων φωτο απο την ομαδα του αρη!Και κατα την γνωμη μου ειναι εσκεμμενη προκειμενου να περασει το κλιμα οικογενειας στο εσωτερικο της ομαδος!Και περσι ειχαμε αναλογη φωτο με χαβιτους κλπ και τιτλο LOST ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ μετα το βατερλο της ΤΟΥΜΠΑΣ!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παντως περα απο τον χαβαλε εχει ενα δικιο ο thesspunter για τη δημοσιευση τετοιων φωτο απο την ομαδα του αρη!Και κατα την γνωμη μου ειναι εσκεμμενη προκειμενου να περασει το κλιμα οικογενειας στο εσωτερικο της ομαδος!Και περσι ειχαμε αναλογη φωτο με χαβιτους κλπ και τιτλο LOST ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ μετα το βατερλο της ΤΟΥΜΠΑΣ!

και πρόπερσι με όγιος στις παραλίες...

και φέτος να κάνουν μασάζ, τον κώλο του πρίττα τον μπάνισε όλη η θεσ/νίκη (καθόλα συμπαθής πάραυτα ο σάκης)

Επισκέπτης
Συμφωνω.Και γω δεν θελω τον ΠΑΟΚ να γυριζει πισω σε αλλες ςποχες!Ο λαος φετος εκανε αλλη μια επανασταση(19159!!!),ηρθε και η ωρα της αγωνιστικης επαναστασης!
επρος λαε βασανισμενε να σπασουμε το κατεστημενο που μας κυνηγαει!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom