Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
κωλοφαρδες,παλι αποκρουση πανω απο την γραμμη
παλι μωρε γαμιολες... :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σήμερα πήρες σπέσιαλ ή ζαμπόν-μανιτάρια????

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τί τους ποτίζετε εκεί στην Παπαναστασίου???

τί είπε αυτός ο πρίττας????

μετά το φλικό με Λάρισα είπε "πήραμε δίκαια τους 3 βαθμούς".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
τί τους ποτίζετε εκεί στην Παπαναστασίου???

τί είπε αυτός ο πρίττας????

μετά το φλικό με Λάρισα είπε "πήραμε δίκαια τους 3 βαθμούς".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν οντως το ειπε
εχεις δικιο να γελας
εννοουσε δικαια νικησαμε...
γιατι εισαι τετοιος κακος μοναχοφαις;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
κωλοφαρδες,παλι αποκρουση πανω απο την γραμμη
παλι μωρε γαμιολες... :headbang:
EXOYME γλυτωσει 8 τετοιες φασεις.ΑΡΧΙΣΕ να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι τυχη αλλα ειναι κατι που δουλευεται πολυ στην προπονηση και αποδιδει σωστα.... ;)
ΛΟΙΠΟΝ για την κυριακη η ομαδα παει για μεγαλη ΒΕΝΤΟΥΖΑ στο φαληρο...αν ολα κυλησουν ομαλα,μαλλον ο βαλβιδας θα κανει το τελευταιο του ματς με τον θρηνο(στα παπαρια μας βεβαια).ΔΕΝ εχω καμια αμφιβολια οτι θα γινει μεγαλη σφαγη,αλλα αν ο παυλαρας μεινει ψυχραιμος θα κερδισουμε αυτη τη φορα και τα κορακια....ΑΝ μου πειτε οτι ειμαι αισιοδοξος,σας απαντω οτι ΠΡΩΤΗ φορα τα 4 τελευταια χρονια η ομαδα εχει σαφες πλανο,που δεν ειναι αλλο απο τα 25 μυρια του πρωταθλητη.
Υ.Σ δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο γκαρσια και ο κοντος μεινανε πισω χωρις λογο....
Υ.Σνο2 Εχουμε πολυ δρομο ακομα και η ομαδα χρειαζεται μια αλλαγη οταν ο μικρος που τα παστελωνει συνεχως την χρειαστει....Ο Μαρτιν φωναζει!το ΚΑΔΡΟΝΙ δεν μπορει,πηρε τις ευκαιριες του.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
EXOYME γλυτωσει 8 τετοιες φασεις.ΑΡΧΙΣΕ να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι τυχη αλλα ειναι κατι που δουλευεται πολυ στην προπονηση και αποδιδει σωστα.... ;)
ΛΟΙΠΟΝ για την κυριακη η ομαδα παει για μεγαλη ΒΕΝΤΟΥΖΑ στο φαληρο...αν ολα κυλησουν ομαλα,μαλλον ο βαλβιδας θα κανει το τελευταιο του ματς με τον θρηνο(στα παπαρια μας βεβαια).ΔΕΝ εχω καμια αμφιβολια οτι θα γινει μεγαλη σφαγη,αλλα αν ο παυλαρας μεινει ψυχραιμος θα κερδισουμε αυτη τη φορα και τα κορακια....ΑΝ μου πειτε οτι ειμαι αισιοδοξος,σας απαντω οτι ΠΡΩΤΗ φορα τα 4 τελευταια χρονια η ομαδα εχει σαφες πλανο,που δεν ειναι αλλο απο τα 25 μυρια του πρωταθλητη.
Υ.Σ δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο γκαρσια και ο κοντος μεινανε πισω χωρις λογο....
Υ.Σνο2 Εχουμε πολυ δρομο ακομα και η ομαδα χρειαζεται μια αλλαγη οταν ο μικρος που τα παστελωνει συνεχως την χρειαστει....Ο Μαρτιν φωναζει!το ΚΑΔΡΟΝΙ δεν μπορει,πηρε τις ευκαιριες του.
ρε μαλακα γαμω την σουφρα σου δηλαδη
δεν λεω εχεις μονταρισμενη ομαδα αλλα οχι οτι ειναι κολπο σχεδιο να την βγαζεται καθε φορα απο την γραμμη
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ελπιζω να σας κλεισει ο κωλος στου χαριλαου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ρε μαλακα γαμω την σουφρα σου δηλαδη
δεν λεω εχεις μονταρισμενη ομαδα αλλα οχι οτι ειναι κολπο σχεδιο να την βγαζεται καθε φορα απο την γραμμη
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ελπιζω να σας κλεισει ο κωλος στου χαριλαου
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ρε συ,εχεις δει κανα ματσ φετινο?τι παει να πει κωλος οταν κατι το χεις κανει 8 φορες?και σου πιανει κιολας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τεσπα για να μην ανοιγουμε θεματα μαλακισμενα τοπικου ενδιαφεροντος,χωρις να υποτιμω την ομαδα σου,ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
τεσπα για να μην ανοιγουμε θεματα μαλακισμενα τοπικου ενδιαφεροντος,χωρις να υποτιμω την ομαδα σου,ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!
χαλαρωσε...

Επισκέπτης

Δε θέλω να στο χαλάσω,αλλά ο χοντρός έχει κλείσει πρώτο τραπέζι για μια 10ετία..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λες δεν το ξερω,λεω μην σπασει ο διαλος κανα ποδαρι!
θα τρως πουτσα για τα επομενα 30 χρονια νουμερο...στησου και απολαυσε το...ειναι χοντρος ΠΑΝΤΟΥ ο τυπος ;) ;) ;) ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
καβλωστωνα!τι εγινε ρε μεσιε?ο παυλαρας ακουγεται οτι τον ακονιζει σε αμονι!λες να τον πονεσει τον χοντρο?για κανε προβλεψη να ριξουμε κανα στοιχημα!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλώς το γκομενάκι μας τον ΧΡΗΣΤΙΔΗ....

πάλι θα σε χαιδέψουμε μεθαύριο

μεγάλη πουτάνα Ρουμάνικη είναι ο Μπόλονι!!!!

10 Βαλβίδες θέλει για πρωινό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom