Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
κωλοφαρδες,παλι αποκρουση πανω απο την γραμμη
παλι μωρε γαμιολες...
παλι μωρε γαμιολες...
πουστη δικολαβε μοναχοφαι των σιτι τουρσήμερα πήρες σπέσιαλ ή ζαμπόν-μανιτάρια????
αν οντως το ειπετί τους ποτίζετε εκεί στην Παπαναστασίου???
τί είπε αυτός ο πρίττας????
μετά το φλικό με Λάρισα είπε "πήραμε δίκαια τους 3 βαθμούς"....
EXOYME γλυτωσει 8 τετοιες φασεις.ΑΡΧΙΣΕ να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι τυχη αλλα ειναι κατι που δουλευεται πολυ στην προπονηση και αποδιδει σωστα.... ;)κωλοφαρδες,παλι αποκρουση πανω απο την γραμμη
παλι μωρε γαμιολες...
ρε μαλακα γαμω την σουφρα σου δηλαδηEXOYME γλυτωσει 8 τετοιες φασεις.ΑΡΧΙΣΕ να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι τυχη αλλα ειναι κατι που δουλευεται πολυ στην προπονηση και αποδιδει σωστα.... ;)
ΛΟΙΠΟΝ για την κυριακη η ομαδα παει για μεγαλη ΒΕΝΤΟΥΖΑ στο φαληρο...αν ολα κυλησουν ομαλα,μαλλον ο βαλβιδας θα κανει το τελευταιο του ματς με τον θρηνο(στα παπαρια μας βεβαια).ΔΕΝ εχω καμια αμφιβολια οτι θα γινει μεγαλη σφαγη,αλλα αν ο παυλαρας μεινει ψυχραιμος θα κερδισουμε αυτη τη φορα και τα κορακια....ΑΝ μου πειτε οτι ειμαι αισιοδοξος,σας απαντω οτι ΠΡΩΤΗ φορα τα 4 τελευταια χρονια η ομαδα εχει σαφες πλανο,που δεν ειναι αλλο απο τα 25 μυρια του πρωταθλητη.
Υ.Σ δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο γκαρσια και ο κοντος μεινανε πισω χωρις λογο....
Υ.Σνο2 Εχουμε πολυ δρομο ακομα και η ομαδα χρειαζεται μια αλλαγη οταν ο μικρος που τα παστελωνει συνεχως την χρειαστει....Ο Μαρτιν φωναζει!το ΚΑΔΡΟΝΙ δεν μπορει,πηρε τις ευκαιριες του.
ελπιζω να σας κλεισει ο κωλος στου χαριλαου
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ρε συ,εχεις δει κανα ματσ φετινο?τι παει να πει κωλος οταν κατι το χεις κανει 8 φορες?και σου πιανει κιολας!ρε μαλακα γαμω την σουφρα σου δηλαδη
δεν λεω εχεις μονταρισμενη ομαδα αλλα οχι οτι ειναι κολπο σχεδιο να την βγαζεται καθε φορα απο την γραμμη
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ελπιζω να σας κλεισει ο κωλος στου χαριλαου
ανετα...Το θέμα είναι να τους τον ανοίξουμε εμείς
ΠΑΝΤΩΣ με σανκαρε αν θυμαμαι μια χαρα τα αρπαζε τα 3μπαλλα ο βολος...ανετα...
εχω σανκαρε
φετος εσυ ετοιμασου θα σου στειλω εισητηριακι για τελικο
ανετα...
εχω σανκαρε
φετος εσυ ετοιμασου θα σου στειλω εισητηριακι για τελικο
χαλαρωσε...τεσπα για να μην ανοιγουμε θεματα μαλακισμενα τοπικου ενδιαφεροντος,χωρις να υποτιμω την ομαδα σου,ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!
τεσπα για να μην ανοιγουμε θεματα μαλακισμενα τοπικου ενδιαφεροντος,χωρις να υποτιμω την ομαδα σου,ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!
τι να χαλαρωσω ρε με τον πουστη!ΕΧΟΥΝΕ παει 30 χρονια το ποδοσφαιρο πισω ,ολοι προσπαθουμε με πορδες να βαψουμε αυγα τοσα χρονια ,αφου μαζευουν το μπαγιοκο συνεχεια αυτοι...χαλαρωσε...
λες δεν το ξερω,λεω μην σπασει ο διαλος κανα ποδαρι!Δε θέλω να στο χαλάσω,αλλά ο χοντρός έχει κλείσει πρώτο τραπέζι για μια 10ετία..
θα τρως πουτσα για τα επομενα 30 χρονια νουμερο...στησου και απολαυσε το...ειναι χοντρος ΠΑΝΤΟΥ ο τυπος ;) ;) ;) ;)λες δεν το ξερω,λεω μην σπασει ο διαλος κανα ποδαρι!