Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Απίστευτης χυδαιότητας σεξουαλική επίθεση υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει γυναίκα δημοσιογράφος!!

Tην απίστευτη χυδαιότητα, υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προσωπική επιλογή του Θ. Ζαγοράκη, κατήγγειλε σήμερα δημόσια στο ραδιόφωνο του Μετρόπολις, γυναίκα δημοσιογράφος από την Ξάνθη, η οποία δέχτηκε αλήτικη επίθεση με σεξουαλικά υπονοούμενα από το εν λόγω πρόσωπο και την ιστοσελίδα που αυτό διατηρεί.
Η δημοσιογράφος, βρέθηκε στην Τούμπα την προπερασμένη Κυριακή, έχοντας μαζί της ένα θερμός με καφέ, το οποίο η ιστοσελίδα του υπαλλήλου της ΠΑΕ, παρουσίασε ως… δονητή, με αισχρά σεξουαλικά υπονοούμενα κατά της δημοσιογράφου και φωτογραφίες που λήφθηκαν ΜΕΣΑ στα δημοσιογραφικά έδρανα της Τούμπας, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Με τίτλο «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλάει δονητές !» και φωτογραφίες που απεικονίζουν δημοσιογράφο από την Ξάνθη, με λεζάντες που την «βιάζουν» κυριολεκτικά ως άνθρωπο κι επαγγελματία, το κείμενο στην ιστοσελίδα του υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου σε καθημερινή βάση, υβρίζονται, δυσφημούνται και κατασυκοφαντούνται όσοι κάνουν κριτική στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Θ. Ζαγοράκη, αναφέρει:

«ΜΙΑ ΝΕΑ σχεδιαστική καινοτομία του paokizein βρίσκει χώρο στα ράφια της μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ο δονητής "Xαμελαίων".Ειδική πατέντα για κυρίες φιλικά προσκείμενες στην φιλοξενούμενη ομάδα. Το πρωτοποριακό αυτό προιόν έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα τον αντίπαλο. Παίζεις πχ με την Ξάνθη, ο δονητής αφουγκράζεται με τις ειδικές προεγμένες ίνες του τον αντίπαλο, παίρνει αυτόματα τα χρώματα του και το σήμα του.Κυκλοφορεί σε 3 διαστάσεις (medium-large-extra large).

Όλα τα ανωτέρω, τα οποία κατασυκοφαντούν τη δημοσιογράφο η οποία δέχτηκε αήθη σεξουαλική επίθεση από το σάιτ και τον υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως κατήγγειλε, την έχουν κάνει καταγέλαστη στην πόλη της Ξάνθης όπου είναι γνωστή και η γυναίκα δεν ξέρει πού να κρυφτεί.

[size=10pt]Πχοιο μπαουγκ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.... [/size]
κι εσύ πιό σουπεράς πεθαίνεις  :jerking:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό, σουπεράς εγώ...Ούτε Ιερολοχίτης είμαι, ούτε τίποτα...ΑΡΗΣ είμαι, και γελάω με την αμορφωσιά σας και τη βλαχουριά σας..

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό, σουπεράς εγώ...Ούτε Ιερολοχίτης είμαι, ούτε τίποτα...ΑΡΗΣ είμαι, και γελάω με την αμορφωσιά σας και τη βλαχουριά σας..

Χε χε. Μου θύμισες τον TrOsPe. Μιλάμε για την Άρεια φυλή. Όλοι οι οπαδοί ίδιοι είναι.
Όταν διάβασα για σεξουαλική επίθεση νόμιζα ότι πήγανε να βιάσουν καμία. Θεωρώ την αναδημοσίευση του γεγονότος από εσένα ανάξια λόγου.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε φίλε (τρόπος του λέγειν γιατί φιλία με Τούρκο δεν γίνεται) υπάλληλος της ΠΑΕ ήταν δεν ήταν οπαδός...Μου είχαν στείλει πέρυσι email από την ΚΑΕ σας για να γίνω χορηγός σας και τους απάντησα με τον τρόπο μου, δεν έχει σημασία τι είπα. Λοιπόν ο υπάλληλος της ΚΑΕ άρχισε και έστελνε απειλητικά μηνύματα...

ΕΛΕΟΣ ρε ΜΟΓΓΟΛΟΙ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ,εδω η ελλαδα καιγεται,πηρε φωτια η καλαμαρια,γινεται παντου της πουτανας,δεν θα χουμε να φαμε και συ ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ θα μου πειτε και το μιουσικαλ ελλ.πρωταθλημα...Ε,τι να κανω ειμαι και λιγο αρρωστακι με την καλη εννοια παντα...
Φανταζομαι ο μπολονι εχει παρει πλεον πρεφα τι τρεχει στο ελλαδο-ουγκαντα με τα κορακια...
Αφου κερδισε 1-0 την ΞΑΝΘΗ και γλυτωσε το χ στο 93' ελεω των καλων κορακιων που ακυρωσαν γκολαρα ποιημα,ΣΗΜΕΡΑ πηρε μια και καλη τα αρχιδια του οταν το ανιδεο -πρωην υποβιβασμενο και νυν αναβαθμισμενο κορακι-εδωσε ανυπαρκτο φαουλ-πεναλντυ μολις εξω απο την μεγαλη περιοχη...στο 86 ενω ειχαμε το διπλο στα χερια μας εστω και με 10παικτες(ελεω :jerking:αριας).Πανω στο ξενερωμα ρουφηξαμε και 2ο και αντε γεια...ΤΟ ανυπαρκτο φαουλ δεν το ειδε ουτε ο κακοφωνιξ ,για τοσο ανυπαρκτο μιλαμε...
Μαγκες ,ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΤΑΒΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ...ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΡΑΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ...

skorpios76

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
na tan mono auto o allos o romano eprepe na faei kokkini apo to prwto imixrono...o visio to patima ston gewrgiadi mi trelathoume twra

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ωχ ωχ ωχ.....απο νωρις αρχισε το κλαααααααααααααμα φετος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάλι θα μαγέψουν τα καρντάσια φέτος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά ρε,ούτε το παράρτημα δεν μπορέσατε να κερδίσετε;;;;;
πέρα δώθε τον ΄΄Μέσι΄΄ των φτωχών εχετε με την ομάδα του ταβερνιάρη και δεν μπορείτε ούτε την ισοπαλία να πάρετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πολύ κακό αποτέλεσμα συμπολίτες το χθεσινό , με καμιά διάθεση ειρωνίας ! Αφού δεν πήρατε εκτός φέτος βαθμούς-βαθμό απο τον καραγεωργίου .....και το χειρότερο σας αδίκησαν και τα κοράκια ....πολύ κακά νέα !!!!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κρατήστε ρε μια πισινή γιατί αν σας πάρει διπλό ο Δώνης ποιος τους ακούει μετά...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ολα ήταν ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ σήμερα.
Η ομάδα που κατέβασε η Τοτεναμ, η ζέστη, ο διαιτητής που δεν είδε το πέναλτυ του κοντρέρας, μέχρι και ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε σε καλή βραδιά..... αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι.Κρίμα.
Αν ,όπως δήλωσε ο Ρεντναπ, η Τότεναμ δεν κατεβεί έτσι στα υπόλοιπα παιχνίδια μπορεί και ο ένας βαθμός να αποδειχθεί σημαντικός.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μεγάλη γκίνια!...κρίμα!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο ξαδέρφια καλά τα πήγατε.Οταν η πουτάνα η μπάλα δεν μπαίνει στα αντίπαλα δίχτυα μπορεί να μπεί στα δικά μας
Ενας βαθμός στην σούμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ μαγκες πριν απο λιγο.Ματσακι πανω κατω με πολλες φασεις στη νεα σμυρνη.ΑΝ ο νιωνιος συνεχισει να παιζει ετσι θα ειναι δυσκολο να χασει...στο ημιχρονο και ενω το συνθημα "να καει το μπουρδελο η βουλη"ΔΟΝΟΥΣΕ τα μπετα ,μια ομαδα ματατζηδες μπηκαν ριχνοντας δακρυγονα και εγινε κολαση..οπως μπηκαν εφυγαν ,αρπαξαν πολλα σουτ εριξαν πολυ δακρυγονο,σε μια εξεδρα ΑΡΙΣΤΗ το τονιζω...Μπραβο στους πανθηρες που βλεποντας το σκηνικο φωναξαν 'μπατσοι γουρουνια δολοφονοι'...ορισμενα μπατσακια αρχισαν να λενε φευγοντας "θα σας γαμησουμε "και τετοιες ευχες καλους...ΘΑ ΜΑΣ κλασετε κοτες με κρανη....σε λιγο και δαρμενοι θα ειστε και ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ....αλλοι ειναι οι εχθροι σας κομπλεξικοι...ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οι μπατσοι αντι να πιασουν καναν εγληματια με τοσα που γινοντε σημερα καθοντε και ανοιγουν βεντετες με τους οπαδους... τιποτα δεν θα αλαξει σε αυτη τη χωρα ποτε... τα ιδια και τα ιδια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τρένο πάει η ομάδα ρε... Μακράν η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος. Οι φίλοι μου τα ασπόνδυλα να μην ανησυχούν που έχω καιρό να τους βρίσω, είμαι φαντάρος γι' αυτό...

Επισκέπτης
δηλωμενος γαυρος αλλα αυτα που εμαθα απο φιλο πανιωνιο για το χτεσινο ματς με εξαγριωσαν.πλεον δεν μπορουμε να μιλαμε για κοντρες οπαδων αλλα συνασπισμο οπαδων για ενα ταξικο πολεμο.στην γαλλια,ιταλια οι ultras κανουν κοινες πορειες για τους νεους νομους που περνανε οι κυβερνησεις για την καρτα φιλαθλων.εδω στην ελλαδα που μας ενωνουν πολυ σοβαροτερα προβληματα μια κοινη αντιμετωπιση απο ολους τους φιλαθλους θα ηταν μια καλη αρχη.ολοι οσοι εχουν παει εκδρομες εχουν αντιμετωπισει την αστυνομικη αυθερεσια που παντα ηταν στο παιχνιδι αλλα το χτεσινο και το περιστατικο με τους οπαδους της μαρσειγ δειχνουν οτι πλεον οι οτι η αστυνομια κανει οτι θελει αφου εχουν παρει το πρασινο φως απο κυβερνουντες και εισαγγελεις.πλεον εχει ανοιξει ο ασκος του αιολου..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
δηλωμενος γαυρος αλλα αυτα που εμαθα απο φιλο πανιωνιο για το χτεσινο ματς με εξαγριωσαν.πλεον δεν μπορουμε να μιλαμε για κοντρες οπαδων αλλα συνασπισμο οπαδων για ενα ταξικο πολεμο.στην γαλλια,ιταλια οι ultras κανουν κοινες πορειες για τους νεους νομους που περνανε οι κυβερνησεις για την καρτα φιλαθλων.εδω στην ελλαδα που μας ενωνουν πολυ σοβαροτερα προβληματα μια κοινη αντιμετωπιση απο ολους τους φιλαθλους θα ηταν μια καλη αρχη.ολοι οσοι εχουν παει εκδρομες εχουν αντιμετωπισει την αστυνομικη αυθερεσια που παντα ηταν στο παιχνιδι αλλα το χτεσινο και το περιστατικο με τους οπαδους της μαρσειγ δειχνουν οτι πλεον οι οτι η αστυνομια κανει οτι θελει αφου εχουν παρει το πρασινο φως απο κυβερνουντες και εισαγγελεις.πλεον εχει ανοιξει ο ασκος του αιολου..
ΧΑΡΕ καλα τα λεει το μυαλο σου.ΟΣΟ ομως η προεδραρα σας ψαχνει τα 25 μυρια με καθε κοστος δεν μας βλεπω για κοινες πορειες...παλι εχτες με την ξανθη το κορακι εκανε τα μαγικα του.ΑΝΤΡΙΚΙΑ απαντηση θελω-παντελονατη...ΕΠΡΕΠΕ η δεν επρεπε να φαει κοκκινη ο μελμπεργκ και να παιζεις με 10????σου θυμιζω ΑΡΙΑΣ ,ΣΟΛΤΑΝΙ,ΚΑΡΝΕΖΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom