You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Να σου φεύγουν νύχτα τρέχοντας παίκτες και προπονητές και να πανυγηρίζεις επειδή δεν πήγαν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Για τέτοια κατάντια μιλάμε, για τέτοιο εφιάλτη.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Προφορική συμφωνία με τον Λάζλο Μπόλονι για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ επιτεύχθηκε στο Παρίσι από τον Παντελή Κωνσταντινίδη στη διάρκεια της Τετάρτης (1/6). Τα ΣΠΟΡ αποκαλύπτουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, όχι μόνο συναντήθηκε με τον Ρουμάνο τεχνικό στην Γαλλική πρωτεύουσα, αλλά μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την παρουσίαση του πλάνου της διοίκησης του ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία.
Αυτήν την στιγμή τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει αυτήν την συμφωνία και τις επόμενες μέρες φαίνεται ότι θα οριστικοποιηθεί και θα πέσουν και οι υπογραφές, με την έλευση του Μπόλονι στη Θεσσαλονίκη! Ο 58χρονος προπονητής θα έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη και αν όλα πάνε καλά να υπογράψουν την συνεργασία.
Συμφωνία για δύο χρόνια
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες των ΣΠΟΡ η προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκετην Τετάρτη αφορά την σύναψη διετούς συμβολαίου, με την προοπτική φυσικά αν οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες, να επεκταθεί. Αυτό αποδεικνύει ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης έπεισε τον Λάζλο Μπόλονι για το νέο πλάνο λειτουργίας της ομάδας, που αφορά την διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της και παράλληλα την προώθηση νέων παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας.
Ο Μπόλονι δύσκολα στην καριέρα του υπογράφει συμβόλαια πάνω από ένα χρόνο, στην περίπτωση του ΠΑΟΚ όμως έχει ήδη δεχτεί να δεσμευτεί με συμβόλαιο δύο χρόνων. Στην συνάντηση μάλιστα έδειξε μεγάλη διάθεση να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ν' αναλάβει την ομάδα, εκφράζοντας και την πεποίθηση του ότι θα πετύχει.
Με την έλευση του στη Θεσσαλονίκη θα συζητήσει και τις λεπτομέρειες για τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που έχει στο δικό του τιμ. Στην κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, προέκυψε μία μικρή οικονομική διαφορά της τάξης των 75.000 ετησίως, αλλά το μέγεθος της είναι τέτοιο που δεν προκαλεί ανησυχία για την τελική συμφωνία. Επίσης, συνολικά το ετήσιο κόστος προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ, με μπόνους επίτευξης στόχων, όπως συμβαίνει άλλωστε και στα συμβόλαια πολλών πρωτοκλασάτων παικτών του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες ο Λάζλο Μπόλονι έρχεται στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.
Εγώ ήθελα το Λατίνο που ακουγόταν που ήταν φέτος προπονητής σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν!
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Γαμαικανε έμαθα κονομήσατε από την πώληση Μπουγαϊδη στην ΑΕΚ.
Τον κώλο τους πιάσατε.
Αντε καλοφάγωτα.
Ο Μπουγαίδης είναι μέρος άλλης συμφωνίας .... κάτι μου λέεει ότι και ο Κόκε πάει αεκ ...
Ποιόν παίκτη θέλει ο Τσιώλης απο την αεκ ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ελευθερος ηρθε ρε.Γαμαικανε έμαθα κονομήσατε από την πώληση Μπουγαϊδη στην ΑΕΚ.
Τον κώλο τους πιάσατε.
Αντε καλοφάγωτα.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπαελευθερος ηρθε ρε.
για μαλακες τους περασες;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ναι.εκαναν προσπαθεια για να μεινει,αλλα δεν εκατσε.μπα
για μαλακες τους περασες;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
a-po-klei-e-teΝαι.εκαναν προσπαθεια για να μεινει,αλλα δεν εκατσε.
δεν τα κανουν αυτα τα αρειανα
παλιοχαρακτηρας θα ηταν
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ναι.εκαναν προσπαθεια για να μεινει,αλλα δεν εκατσε.
Μπαααα ...στο λέω απο 1ο χέρι , όταν υπήρχε πρόβλημα με παίκτες , και ο Αγτσίδης μπήκε σε αποστολή , καί ο Κατίδης έπαιξε με τον Πανιώνιο , και ο Γραικός έπαιξε πέρισι στα p.o. με τον παοκ , όμως ο Μπουγαίδης πάντα εκτός πλάνων , όχι ότι στους μικρούς δεν έπαιξε καλά ... , πάντως αφού βρήκε δουλειά και με τις ευχές του Άρη ...μπράβο στο παιδί !
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Καποιοι αλλοι που πηραν μια "ταλενταρα μας" τζαμπα παντως ακομη κλαινε τα λεφτα τους...ισα ισα να εχουν παικτη του Θεου.
Γιατί ρε υποκριτή εσείς δεν τον θεωρούσατε ταλεντάρα;;; Με όσους φίλους σκώληκες μιλούσαμε την εποχή που ήταν στον Άρη γκρίνιαζαν γιατί δεν έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Με πιο σκεπτικο καταθεσατε εφεση στο μπασκετ?Οτι δεν εγινε τιποτα?Αφου φαγατε το μινιμουμ των ποινων,μια συν μια λογω υποτροπης.Ρε,σε τι μπουρδελοχωρα ειμαστε...
Γιατί παντού και πάντα αυτός ο οποίος έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση σε βάρος του κάνει έφεση για να μειωθεί ακόμη κι αν του έχει επιβληθεί η ελάχιστη. Δηλαδή εσύ τί μας λες, να μην κάναμε έφεση;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μαλλον το αντιθετο συνεβαινε,δεν τα λες σωστα,εμεις ειμασταν απλα επιφυλακτικοι,εσεις πανηγυριζατε οτι μας πηρατε τον παιχταρα κτλ,κανεις δεν εκλαψε,μαλλον οι απεξω ηταν αυτοι που ριχναν χολη.Εσυ βγες και πες πως δεν πανηγυριζες...Γιατί ρε υποκριτή εσείς δεν τον θεωρούσατε ταλεντάρα;;; Με όσους φίλους σκώληκες μιλούσαμε την εποχή που ήταν στον Άρη γκρίνιαζαν γιατί δεν έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω δεν ειπα να μην κανεις,το σκεπτικο της εφεσης ρωτησα να μαθω,τι θα πουν δηλαδη οι δικηγοροι σας στο εφετειο?Αντι να λετε κι ευχαριστω για το ενα συν ενα...Γιατί παντού και πάντα αυτός ο οποίος έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση σε βάρος του κάνει έφεση για να μειωθεί ακόμη κι αν του έχει επιβληθεί η ελάχιστη. Δηλαδή εσύ τί μας λες, να μην κάναμε έφεση;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Μαλλον το αντιθετο συνεβαινε,δεν τα λες σωστα,εμεις ειμασταν απλα επιφυλακτικοι,εσεις πανηγυριζατε οτι μας πηρατε τον παιχταρα κτλ,κανεις δεν εκλαψε,μαλλον οι απεξω ηταν αυτοι που ριχναν χολη.Εσυ βγες και πες πως δεν πανηγυριζες...
Δεν είπα ότι δεν πανηγύριζα, απλά η εικόνα που έχω εγώ απ' την εκτίμηση που του είχατε τότε, από τον κύκλο μου πάντα, είναι διαφορετική απ' αυτή που μου περιγράφεις.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εδω μεσα παντως κατι για κομμωτηρια θυμαμαι και τετοια,δεν ξερω τι ελεγε ο κυκλος σου...Δεν είπα ότι δεν πανηγύριζα, απλά η εικόνα που έχω εγώ απ' την εκτίμηση που του είχατε τότε, από τον κύκλο μου πάντα, είναι διαφορετική απ' αυτή που μου περιγράφεις.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Εδω μεσα παντως κατι για κομμωτηρια θυμαμαι και τετοια,δεν ξερω τι ελεγε ο κυκλος σου...
Άμα σου πω το όνομα αυτού που μου το έλεγε μπορεί και να τον ξέρεις γιατί μέχρι πριν μια 5ετία ήταν απ' τις μεγαλύτερες μούρες στη σκουληκοφωλιά σας. Αλλά δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K