Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αντε γεια
Ολοκληρωθηκε λοιπον και το επος ''Ωδη στην ξεφτυλα της πουτανας της κουλας'' σημερα...Μια ομαδουλα μικρη, απειροελαχιστη και τιποτενια...Η ντροπη της προσφυγιας σημερα ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, εστησε τον χιλιογαμημενο κωλο της με κατι παιδακια σαν τον Κλωναριδη και ο βαζελος περασε αερα πατερα...
Αεκακια μην ξανακουσω απο το μπουκομενο στοματακι σας ξανα τις λεξεις ''τιμη,περηφανια,φανελα''...Σημερα καταλαβε και ο τελευταιος μπουφος οπαδος της κουλας το τι ξεφτυλισμενη και ανυπαρκτη ομαδουλα υποστηριζει...
εμαθες κατι;αντε γεια
ενω εσεις...υπαρκτο σωματειο στην ευρωπη..Ολοκληρωθηκε λοιπον και το επος ''Ωδη στην ξεφτυλα της πουτανας της κουλας'' σημερα...Μια ομαδουλα μικρη, απειροελαχιστη και τιποτενια...Η ντροπη της προσφυγιας σημερα ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, εστησε τον χιλιογαμημενο κωλο της με κατι παιδακια σαν τον Κλωναριδη και ο βαζελος περασε αερα πατερα...
Αεκακια μην ξανακουσω απο το μπουκομενο στοματακι σας ξανα τις λεξεις ''τιμη,περηφανια,φανελα''...Σημερα καταλαβε και ο τελευταιος μπουφος οπαδος της κουλας το τι ξεφτυλισμενη και ανυπαρκτη ομαδουλα υποστηριζει...
που πας με τον τριπιτς ρε μαλακα...ενω εσεις...υπαρκτο σωματειο στην ευρωπη..
Οι μπαογκτζίδες δεν είχαν στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό η οποία ξεκινούσε κάπως έτσι;;;;;;ενω εσεις...υπαρκτο σωματειο στην ευρωπη..
Ολοκληρωθηκε λοιπον και το επος ''Ωδη στην ξεφτυλα της πουτανας της κουλας'' σημερα...Μια ομαδουλα μικρη, απειροελαχιστη και τιποτενια...Η ντροπη της προσφυγιας σημερα ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, εστησε τον χιλιογαμημενο κωλο της με κατι παιδακια σαν τον Κλωναριδη και ο βαζελος περασε αερα πατερα...
καλα μαλακα τωρα που θα φυγει ο βαλβιδας θα κλαις παλι μαλακογαυρε...Οι μπαογκτζίδες δεν είχαν στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό η οποία ξεκινούσε κάπως έτσι;;;;;;
"Κύριε Πρωθυπουργέ, ο ΠΑΟΚ ως η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη..."
αντε γεια
Η Μπαρτσελόνα θα κλαίει που θα παίζει με Φουστέρ, πουστ-Άρη.καλα μαλακα τωρα που θα φυγει ο βαλβιδας θα κλαις παλι μαλακογαυρε...
γιατι στηθηκε η βαζελα στην τελευταια αγωνιστικηΕσύ μη μιλάς, δεν έπαιξες στα play off γιατί σε πέρασε στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου αυτή η ξεφτιλισμένη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου...
paok bolos kai pao aek apotelesmata shmerina?
Μιλας εσυ μωρη ψωλοχυμενη μπουγατσα;;;...που σε εχω ξεκολιασει φετος σε πρωταθλημα κυπελο και play off;;;...
επρεπε να μην μπουμε να παιξουμε το τελευταιο λεπτο στο κυπελο να τρωγατε 5 αγωνιστικες γαμιοληδες...
ΠΟΥΣΤΑΡΧΙΔΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ
Μιλας εσυ μωρη ψωλοχυμενη μπουγατσα;;;...που σε εχω ξεκολιασει φετος σε πρωταθλημα κυπελο και play off;;;...
επρεπε να μην μπουμε να παιξουμε το τελευταιο λεπτο στο κυπελο να τρωγατε 5 αγωνιστικες γαμιοληδες...
ΠΟΥΣΤΑΡΧΙΔΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ
«Η καρδιά και το μυαλό μου, θα είναι πάντα εδώ»
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Βόσνιος επιθετικός μπορεί να έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ, αλλά στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να αρθρώσει με ευκολία τις λέξεις.
«Τα συναισθήματα είναι πολύ δύσκολα. Ηταν ένα μεγάλο ταξίδι που θύμιζε ταινία. Δεν πίστευα ότι θα είχε μια τόσο συναισθηματική εξέλιξη. Εζησα πολύ σημαντικές στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας, αυτού του κλαμπ. Οπως έγραφε κι η μπλούζα, είμαι ένας από όλους αυτούς, τους καταπληκτικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να περιγράψεις αυτούς τους φιλάθλους. Ενδεχομένως να μπορούσα να δώσω περισσότερα σε αυτόν τον κόσμο. Πάντως είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Οποτε με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ, θα είμαι εδώ».
Σε ερώτηση για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ, επισήμανε:
«Η πρόκριση επί της Φενέρ και το γκολ που πέτυχα. Εζησα μεγάλες στιγμές, ήταν ένα ξεχωριστό σημείο στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα μεγάλη αγάπη από τους φιλάθλους».
Ο Βόσνιος προσπάθησε πολύ να μην βάλει τα κλάμματα μπροστά στις κάμερες...
"Μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι φεύγω. Δεν θέλω να μιλήσω για ους λόγους, μπορείτε να ρωτήσετε τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό, που θέλω να πω είναι ότι δεν πρόκειται να βρω πουθενά αυτή την αγάπη, που βρήκα εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί που πρόσφερε τρία απίστευτα χρόνια. Θα φύγω, αλλά η καρδιά μου και το μυαλό μου θα είναι πάντα εδώ. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, το κινητό μου θα χτυπά πάντα με τον ύμνο του", είπε, λίγο πριν χαθεί στις αγκαλιές των φιλάθλων, που τον περίμεναν...
www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8586]http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8586[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2011_05/786843.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_05/786838.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www2.paok24.com/dbimg/news/8584_front.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www2.paok24.com/dbimg/news//8584_13.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www2.paok24.com/dbimg/news//8584_7.jpg[/img[/URL]]
Αντιο Αλανι...Εφαγες πολλα μπινελικια φετος και απο μενα για τα αχαστα που εχανες,ειχες κακη χρονια φετος, και λογω τραυματισμων αλλα οι στιγμες που μας χαρισες με τη γκολαρα σου στην Πολη ειναι πραγματικα ανεκτιμητες...Οπως και περυσι με σημαντικα γκολ που εβαλες...
Οι πανηγυρισμοι σου παντα ηταν σκετη καυλα...
Και τελος, ο τροπος που ειπες το αντιο σημερα δειχνει τι ΠΑΟΚτσακι αρρωστο εγινες κι εσυ...
Καλη συνεχεια τρελιαρη Βοσνιε...
[/quote]
[size=20pt]ΜΟΥΣΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ![/size]