Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Παιδιά τα 600 πούλμαν με τους οπαδούς του μπάοκ που πάνε να πάρουνε το κύπελλο...
Τι ώρα φεύγουν; Αχαχαχαχαχαχαχαχχχχααααααααααα αχαχαχα αχα χαχ α αχαχαχααα χαχαχ αχα χαχαχ αχααααααα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Παιδιά τα 600 πούλμαν με τους οπαδούς του μπάοκ που πάνε να πάρουνε το κύπελλο...
Τι ώρα φεύγουν; Αχαχαχαχαχαχαχαχχχχααααααααααα αχαχαχα αχα χαχ α αχαχαχααα χαχαχ αχα χαχαχ αχααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη που θα ξαναξεκινησει το ελληνικο πρωταθλημα χαλαρωσε και απολαυσε την ΠΑΟΚΑΡΑ σε Ευρωπη και Play off

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Μέσα Αυγούστου ξεκινάει βλακοντόητς. Αλλά εσύ έχεις άλλο
ημερολόγιο. Ραμαζάνια και μπαϊράμια μετράς. Τελικά δε μας
είπες: θα ήσουν κι εσύ στην -παραλίγο- τεραστιότερη εγκντρωμή
μπάογκς στο Γιουνανιστάν;

Ελ Πατατάλ.-

ΥΠΑΤΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Ελ Πατατάλ.-

έχεις χαιρετίσματα απ'το Μαρούσι. Σε ποιό άθλημα σου έμεινε να παίξεις play-off τώρα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Ελ Πατατάλ.-
πιτσα μπυρες και καναπε
για να βλεπεις τις μεγαλες ομαδες στην tv
οι μικρες κανουν διακοπες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. Η ομαδα μου ο ΠΑΟΚ πρεπει να βγαλει ενα μηνυμα συμπαραστασης για τον ηρακλη θεσσαλονικης ειμαι ΠΑΟΚ για τον λαο την ιστορια την δημοκρατια..Ο ολυμπιακος επρεπε να πεσει και το σιχαμα η αεκ...  ο ηρακλης οχι!!!Η μεγαλυτερη αδικια στην ελλαδα γαμω την αδικια του μπουρδελο κρατος γαμω την χαβουζα την αθηνα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλησπερα.. Η ομαδα μου ο ΠΑΟΚ πρεπει να βγαλει ενα μηνυμα συμπαραστασης για τον ηρακλη θεσσαλονικης ειμαι ΠΑΟΚ για τον λαο την ιστορια την δημοκρατια..Ο ολυμπιακος επρεπε να πεσει και το σιχαμα η αεκ...  ο ηρακλης οχι!!!Η μεγαλυτερη αδικια στην ελλαδα γαμω την αδικια του μπουρδελο κρατος γαμω την χαβουζα την αθηνα...
Τι ακριβως να βγαλει ο ΠΑΟΚ?
Αααααααααααααααχαααχαχαχαχαχαχαχαχ
Μηπως ξεχασες πριν 15 μερες, οταν βγηκαν στο δρομο οι οπαδοι του Ηρακλη για να διαδηλωσουν υπερ της παραμονης της ομαδας τους στην κατηγορια, τι εγινε?
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΝΕ???
Επειδη λεει ειχανε το θρασος να κανουνε συγκεντρωση στην Καμαρα, γιατι εκει λεει μονο οι οπαδοι του ΠΑΟΚ, ως ηγεμονες της Θεσσαλονικης, δικαιουνται να κανουν συγκεντρωσεις.
Εισαι σιγουρα θεσσαλονικιος?

Επισκέπτης

Ναι ε?
Η έντιμη ομάδα του ηρακλή:

katas_1.jpg

Κουράγιο σε καμιά 20αριά χρόνια ίσως και να επιστρέψει..

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αντε πάλι με τους Αραβες.
Έλεος, όχι άλλο κάρβουνο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τι ακριβως να βγαλει ο ΠΑΟΚ?
Αααααααααααααααχαααχαχαχαχαχαχαχαχ
Μηπως ξεχασες πριν 15 μερες, οταν βγηκαν στο δρομο οι οπαδοι του Ηρακλη για να διαδηλωσουν υπερ της παραμονης της ομαδας τους στην κατηγορια, τι εγινε?
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΝΕ???
Επειδη λεει ειχανε το θρασος να κανουνε συγκεντρωση στην Καμαρα, γιατι εκει λεει μονο οι οπαδοι του ΠΑΟΚ, ως ηγεμονες της Θεσσαλονικης, δικαιουνται να κανουν συγκεντρωσεις.
Εισαι σιγουρα θεσσαλονικιος?
Καταρχην ειπες μεγαλη μαλακια ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ 2..Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.. ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΑ ΡΑΔΙΩΦΟΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΑ ΡΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΑΘΡΟ 44 150 ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ...ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΧΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ..ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Καταρχην ειπες μεγαλη μαλακια ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ 2..Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.. ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΑ ΡΑΔΙΩΦΟΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΑ ΡΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΑΘΡΟ 44 150 ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ...ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΧΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ..ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ...
αν μη τι αλλο
αυτα ειναι επιχειρηματα

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παοκακια παλι τσαπου απο την αεκαρα περαστικα σαs ρε κωλοβλαχοι

Συνημμένα

• 267f23269d1ebc1302a5fe72b8f3c3e5_50712.jpg
    267f23269d1ebc1302a5fe72b8f3c3e5_50712.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 12

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε πως καταντησε η κουλα
παιρνουν κυπελακι και κανουν χειροτερα και απο μας,λες και πηραν κανα πρωταθλημα
παιρνουν πρωταθλημα στο χαντμπολ και κανουν και καζουρα  :jerking:
αντε και πρωταθλημα στην ξιφασκια κουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom