Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εμένα πάντως με άρεσε πολύ ο Αρίας....ο δε Ετό,πετούσε

Δεν νομίζω σε άλλη ομάδα να γίνεται αυτό,σε όλη την Ελλάδα

να έρχονται ποδοσφαιριστές,που είναι σερβιτόροι
o Eto για τα λεφτα καλος ειναι
περιορισμενο μπατζετ εχουμε,μην εχουμε αυτοπατες
εδω η ΑΕΚ δεν εχει 4 σοβαρους παιχτες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμένα πάντως με άρεσε πολύ ο Αρίας....ο δε Ετό,πετούσε

Δεν νομίζω σε άλλη ομάδα να γίνεται αυτό,σε όλη την Ελλάδα

να έρχονται ποδοσφαιριστές,που είναι σερβιτόροι
και ο Ιβιτς επαιξε πολυ καλα.και τον εβριζα τον Χαβο που τον εβαλε.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σνάουτσερ δεν υπάρχει μπροστά από το κέντρο....
Λίνο, δεν υπάρχει πίσω από το κέντρο.

Οι περισσότερες φάσεις της ΤΣΣΚΑ σήμερα από την πλευρά του έγιναν.
Δεν αμφιβαλλω για την ποιότητά του αλλά και στα καλά του ειναι λίγος αμυντικά .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τι 4 ρε,οι μονοι σοβαροι ειναι οι 37αρηδες λυμπε δελλας.απο εκει και περα μονο η φανελα υπαρχει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έναν Τόσιτς θέλουμε

και ένα δεξί μπακ σαν το Νέτο

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

μου αρεσει που απαντας
τον αριας ποτε τον ειδε ρε?
7 λεπτα επαιξε και εβγαλε και πορισμα?

χαβο βαλε τα δευτερα, τα τριτα η εμενα με την καβαλα και δωστα ολα στο κυπελλο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Δεν πειράζει παλικάρια, για μια ακόμα φορά μας κάνατε περήφανους που είμαστε παοκτσήδες με μια εμφάνιση που μόνο με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. θα μπορούσατε να πετύχετε!!! 1-1 στο ιστορικό Λουζνίκι της Μόσχας & άδοξος αποκλεισμός μετά απ' τη λιονταρίσια εμφάνιση της ομάδας μας που κοίταξε στα μάτια μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, ευνοϊκό σκορ απ' τον πρώτο αγώνα & παίζοντας στους -22 βαθμούς & σε πλαστικό χλοοτάπητα!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πάμε τώρα για το Κύπελλο γιατί αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην πάρει έναν τίτλο!!!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ!

Όταν ήμουν πιτσιρίκος κι έπαιρνα με το πόδι από τη Δελφών το δρόμο για την Τούμπα, είχα πάντα κάποιες βεβαιότητες και κάποιες αμφιβολίες. Αμφέβαλα για παράδειγμα αν ο Σπύρος στο "Βρυσάκι", λίγο πριν την Νέα Εγνατία θα κατέβαινε νωρίς ή θα με καθυστερούσε... Είχα επίσης μια αμφιβολία, για το αν οι άλλοι θα έφερναν χαρτάκια (Ο Σόλων κυρίως...) ή θα παρακαλάγαμε πάλι έξω απ την Τούμπα τους συνδεσμίτες και θα σκίζαμε τα προγράμματα, τα διαφημιστικά και ό.τι άλλο έπεφτε στα χέρια μας. Συνήθως αυτά όλα (οι αμφιβολίες δηλαδή...) τελείωναν καθώς ανεβαίναμε την Καρακάση και φτάναμε μπροστά στο "Μαμ μαμ" για το τελικό ραντεβού, απέναντι απ' τα σχολεία της Τούμπας για κείνα τα μικρούτσικα σουτζουκολουκάνικα. Μετά, άρχιζαν οι βεβαιότητες...

Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα έπαιζε φουλ επίθεση. Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα έβαζε γκολ (τρία, πίστευα, κάθε φορά...). Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα πίεζε από το πρώτο λεπτό να πνίξει τον αντίπαλο. Και ήμουν βέβαιος κάθε φορά, ανάλογα με την εποχή, ότι οι ήρωές μου, ο Κούδας ή ο Γιώργαρος ο Κωστίκος ή ο Χρηστάρας ο Δημόπουλος ή ο Ράντε Πάπριτσα ή ο Μαγκντί θα χώσει σίγουρα ένα. Ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα θα ήταν τόσο καλή, τόσο επιθετική, τόσο καταιγιστική, τόσο ορμητική, που αν δεν κέρδιζε, αν δεν έβαζε πολλά, θα έφταιγε ή ο διαιτητής ή η γκαντεμιά ή απλώς... δε θα της έφτανε ο χρόνος.

Αυτήν την ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ είδα βράδι Τρίτης στη Μόσχα. Εκτός έδρας, απέναντι σε καλύτερους, με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, με εις βάρος μας αποτέλεσμα πρώτου αγώνα. Αυτήν την ΠΑΟκάρα των παιδικών μου εικόνων. Αυτήν την ομάδα των πρώτων ποδοσφαιρικών μου βιωμάτων. Αυτήν την ομαδάρα που τα χρώματά της μου φόρεσε ο παππούς μου στη βρεφική μου ηλικία και πότισε το DNA μου, σαν να με χτύπησε με ανεξίτηλη σφραγίδα, είδα να μάχεται και να σκυλιάζει και να επιτίθεται μες το παγωμένο Λουζνίτσκι και γέμισα γούστα και περηφάνεια.

Αυτή, η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ, μου δωσε καινούριες αιτίες να δεθώ μαζί της ξανά καθώς περπατάω πια στα 41 μου, με έναν αποκλεισμό από αυτούς που ζυγίζουν όσο δέκα προκρίσεις. Όπως το Νοέμβρη του '83 θα θυμάμαι πάντα σαν να σήκωσα κούπα, ενώ με πέταγε έξω από την Ευρώπη η Μπάγερν, έτσι και το Φλεβάρη του 2010, ένα καινούριο ορόσημο στήθηκε μες την ψυχή μου. Γιατί επανεμφανίστηκε η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ στη ζωή μου.

Κάπου, κάπως, κάποτε, θα τελείωνε αυτή η πορεία, πριν... σηκώσουμε το Europa League.

Ευχαριστώ πολύ μάγκες που τελείωσε έτσι. Τελείωσα κι εγώ κι ανάβω τσιγάρο...

Νίκος Τζαντζαράς

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τα δεξιά μπακ που γνωρισα στον ΠΑΟΚ

Ιωσηφίδης
Τσουρέλας
Γιουκούδης
Χάβος
Ιμπραημ Χασάν
Β.Μπορμπόκης
Σνάουτσερ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Και να μην ξεχάσω... ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Συνημμένα

• 2020_front.jpg
    2020_front.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 13

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα δεξιά μπακ που γνωρισα στον ΠΑΟΚ

Ιωσηφίδης
Τσουρέλας
Γιουκούδης
Χάβος
Ιμπραημ Χασάν
Β.Μπορμπόκης
Σνάουτσερ

θες να πουμε και για τα σεντερ φορ που περασαν και τι εχουμε τωρα?
εκει θα βαλεις τα κλαματα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ!

Όταν ήμουν πιτσιρίκος κι έπαιρνα με το πόδι από τη Δελφών το δρόμο για την Τούμπα, είχα πάντα κάποιες βεβαιότητες και κάποιες αμφιβολίες. Αμφέβαλα για παράδειγμα αν ο Σπύρος στο "Βρυσάκι", λίγο πριν την Νέα Εγνατία θα κατέβαινε νωρίς ή θα με καθυστερούσε... Είχα επίσης μια αμφιβολία, για το αν οι άλλοι θα έφερναν χαρτάκια (Ο Σόλων κυρίως...) ή θα παρακαλάγαμε πάλι έξω απ την Τούμπα τους συνδεσμίτες και θα σκίζαμε τα προγράμματα, τα διαφημιστικά και ό.τι άλλο έπεφτε στα χέρια μας. Συνήθως αυτά όλα (οι αμφιβολίες δηλαδή...) τελείωναν καθώς ανεβαίναμε την Καρακάση και φτάναμε μπροστά στο "Μαμ μαμ" για το τελικό ραντεβού, απέναντι απ' τα σχολεία της Τούμπας για κείνα τα μικρούτσικα σουτζουκολουκάνικα. Μετά, άρχιζαν οι βεβαιότητες...

Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα έπαιζε φουλ επίθεση. Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα έβαζε γκολ (τρία, πίστευα, κάθε φορά...). Ήμουν βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα μου θα πίεζε από το πρώτο λεπτό να πνίξει τον αντίπαλο. Και ήμουν βέβαιος κάθε φορά, ανάλογα με την εποχή, ότι οι ήρωές μου, ο Κούδας ή ο Γιώργαρος ο Κωστίκος ή ο Χρηστάρας ο Δημόπουλος ή ο Ράντε Πάπριτσα ή ο Μαγκντί θα χώσει σίγουρα ένα. Ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι η ΠΑΟκάρα θα ήταν τόσο καλή, τόσο επιθετική, τόσο καταιγιστική, τόσο ορμητική, που αν δεν κέρδιζε, αν δεν έβαζε πολλά, θα έφταιγε ή ο διαιτητής ή η γκαντεμιά ή απλώς... δε θα της έφτανε ο χρόνος.

Αυτήν την ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ είδα βράδι Τρίτης στη Μόσχα. Εκτός έδρας, απέναντι σε καλύτερους, με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, με εις βάρος μας αποτέλεσμα πρώτου αγώνα. Αυτήν την ΠΑΟκάρα των παιδικών μου εικόνων. Αυτήν την ομάδα των πρώτων ποδοσφαιρικών μου βιωμάτων. Αυτήν την ομαδάρα που τα χρώματά της μου φόρεσε ο παππούς μου στη βρεφική μου ηλικία και πότισε το DNA μου, σαν να με χτύπησε με ανεξίτηλη σφραγίδα, είδα να μάχεται και να σκυλιάζει και να επιτίθεται μες το παγωμένο Λουζνίτσκι και γέμισα γούστα και περηφάνεια.

Αυτή, η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ, μου δωσε καινούριες αιτίες να δεθώ μαζί της ξανά καθώς περπατάω πια στα 41 μου, με έναν αποκλεισμό από αυτούς που ζυγίζουν όσο δέκα προκρίσεις. Όπως το Νοέμβρη του '83 θα θυμάμαι πάντα σαν να σήκωσα κούπα, ενώ με πέταγε έξω από την Ευρώπη η Μπάγερν, έτσι και το Φλεβάρη του 2010, ένα καινούριο ορόσημο στήθηκε μες την ψυχή μου. Γιατί επανεμφανίστηκε η ΠΑΟΚάρα ΜΟΥ στη ζωή μου.

Κάπου, κάπως, κάποτε, θα τελείωνε αυτή η πορεία, πριν... σηκώσουμε το Europa League.

Ευχαριστώ πολύ μάγκες που τελείωσε έτσι. Τελείωσα κι εγώ κι ανάβω τσιγάρο...

Νίκος Τζαντζαράς
Τι μου θυμησες τωρα,μακραν το καλυτερο σουτζουκακι της εποχης.Με συγκινησες...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οι κοπανες της εποχης ξεκινουσαν απο ενα περασμα στο Μαμ Μαμ...

για κοπανες δεν ξερω γιατι μεχρι προσφατα νεαπολη εμενα και συχναζα αλλα κυριακες στο γηπεδο τα τσακιζαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom