Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πολυ κομπλεξ βγαζεις μετα το τρυπημα,που να σας εχωνε 2-3 ακομα ο αραπης τι θα λεγατε.Μιληστε για το παιχνιδι ρε αντι να θυμαστε τον Θεο,αγωνα ειχατε χθες βραδυ και σχολιο ουδεν.Αν απο θαυμα παιρνατε ισοπαλια θα γραφατε 2 μηνες...
Ποιος τον γαμάει ρε τον θεό για να ασχοληθεί και μαζί του.
Εσύ μπήκες πρώτος να σχολιάσεις.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Παρε τα αθλητικα νέα να διαβάσεις για το απόρθητο κάστρο και τους στρατιώτες του θεού, και ασε μας στον πόνο μας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ποιος τον γαμάει ρε τον θεό για να ασχοληθεί και μαζί του.
Εσύ μπήκες πρώτος να σχολιάσεις.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Παρε τα αθλητικα νέα να διαβάσεις για το απόρθητο κάστρο και τους στρατιώτες του θεού, και ασε μας στον πόνο μας
Εξακολουθειτε να βγαζετε κομπλεξ,κουβεντα για το ματσακι,δεν υπαρχει κανεις που να κατεχει το αθλημα απο δαυτους ρε γαμωτο?Μονο βρισιες και μαλακιες ακους εδω μεσα,καμια σχεση με το αθλημα...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εξακολουθειτε να βγαζετε κομπλεξ,κουβεντα για το ματσακι,δεν υπαρχει κανεις που να κατεχει το αθλημα απο δαυτους ρε γαμωτο?Μονο βρισιες και μαλακιες ακους εδω μεσα,καμια σχεση με το αθλημα...
τι να πουμε για το ματσακι;
δεν παιζοταν,ετσι απλα
παιζανε 4 αμυντικοι σε μια ευθεια υποδειγματικα,
αυτοματισμοι,αντοχη,πρεσιγκ,γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας
παιχταραδες και μαλιστα πιστιρικια καυλωμενοι για ευρωπαικη διακριση
τουλαχιστον 2 κλασεις πανω απο τον ΠΑΟΚ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Παοκτσήδες είμαστε αφού...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

θες να μιλησουμε για μπασκετ που το κατεχετε καλυτερα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δίκαια έχασε ο Πάοκ πάντως μη πω πως ήταν και τυχερός για την έκταση του σκορ.Η ΤΣΣΚΑ είναι δυο σκαλιά παραπάνω απ όλες τις ελληνικές ομάδες.Όπως και αρκετές ακόμα απ τη Ρωσία.
οι 4 πρωτες εχουν μπατζετ οσο εχει ολη η σουπερ λιγκα μαζι.λογικο ειναι να απεχουν τοσο απο εμας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι να πουμε για το ματσακι;
δεν παιζοταν,ετσι απλα
παιζανε 4 αμυντικοι σε μια ευθεια υποδειγματικα,
αυτοματισμοι,αντοχη,πρεσιγκ,γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας
παιχταραδες και μαλιστα πιστιρικια καυλωμενοι για ευρωπαικη διακριση
τουλαχιστον 2 κλασεις πανω απο τον ΠΑΟΚ
Εσυ και ο παλερμο ειστε οι μονοι εδω μεσα που μπορει κανεις να αρθρωσει μια κουβεντα περα απο Β'εθνικη,γαμομανες,τσιμπουκια κτλ,οι αλλοι παν γηπεδο για να τους καμαρωνουν οι φιλοι και οι γκομενες τους μαλλον...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ ξέρω ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

ΠΑΟΚ-έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα,ήθελε προπονητή και 2 καλές μεταγραφές και έφερε Μπερέτες,Δερμιτζάκηδες και Αρίες

Άρης-έκανε ένα καλό σύνολο με Κούπερ και Ναφτί,Κάλβο,Κάμπορα κλπ και σε ένα μήνα τα διέλυσε όλα και γύρισε σε υλικό εποχής Δασυγένη!!!....Μισέλ,Λαζαρίδης κλπ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

ΠΑΟΚ-έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα,ήθελε προπονητή και 2 καλές μεταγραφές και έφερε Μπερέτες,Δερμιτζάκηδες και Αρίες

Άρης-έκανε ένα καλό σύνολο με Κούπερ και Ναφτί,Κάλβο,Κάμπορα κλπ και σε ένα μήνα τα διέλυσε όλα και γύρισε σε υλικό εποχής Δασυγένη!!!....Μισέλ,Λαζαρίδης κλπ
Συμφωνω και επαυξανω,αλλωστε αυτο δεν γινεται πρωτη φορα,οποτε μια απο τις ομαδες μας παει να κανει μια καποια υπερβαση σε συντομο χρονικο διαστημα διαλυονται τα παντα,οπως και οι γριες με Επαλε,Λαγο κτλ.Για αυτο απο μενα δεν προκειται να αποθεωθει ΚΑΜΙΑ διοικηση,και ο αδερφος μου να ναι προεδρος,θα ακουει μπινελικια ωσπου να φερει την ομαδα πρωτη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θες να μιλησουμε για μπασκετ που το κατεχετε καλυτερα?
Ναι,βεβαια,θα ηθελα να μιλησουμε για μπασκετ,να μου εξηγησεις πως διαλυεστε παντα μετα το ντερμπυ με τον Θεο,εχεις εξηγηση?

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι,βεβαια,θα ηθελα να μιλησουμε για μπασκετ,να μου εξηγησεις πως διαλυεστε παντα μετα το ντερμπυ με τον Θεο,εχεις εξηγηση?

το κομπλεξ που εχουμε στο μπασκετ ακομα και 20 χρονια μετα δεν λεει να φύγει ;)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ελπιζω οι οπαδοι των αλλων ομαδων να καταλαβαν γιατι εμεις οι παοκτσηδες εχουμε τετοιο μισος εναντιον του ολυμπιακου εδω και 45 χρονια και τους φερομαστε με αυτο τον τροπο γιατι μονο αυτος ο τροπος τους αξιζει.
παρτε μαθημα απο την ΑΔΕΙΑ φετινη τουμπα και εφαρμοστε το ολοι και με το πως χεστηκαν πανω τους, δυστυχως δεν πετυχαμε καλα τον μιραλας, θα ηθελα να τον δω να παιζει με ενα ματι.
μονο με τραμπουκο καταλαβαινουν και τα ζωα οι οπαδοι τους και το κήτος προεδρος τους.
οσο για τους βαζελους καλα να παθετε για να δειτε πως ειναι και η αλλη πλευρα γιατι και εσεις ειστε συνυπεύθυνοι για την χθεσινη καταντια του ποδοσφαιρου γιατι και εσεις σε αναλογες περιπτωσεις με αλλους αντιπαλους τα ιδια κανατε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.502
Πόντοι
2.606
οχι ρε μαγκα τωρα το χαλασες....γιατι να βγαλεις το ματι του παιδιου που βγαζει το ψωμι του...τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ τον γαμιολη επρεπε να φαμε ...αλλα τα μουνια εφεραν 6000 τσεους για να τους σωσουν....ΥΠΑΡΧΕΙ και το ματσ του 2ου γυρου ομως και θα ειμαστε ολοι εκει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.502
Πόντοι
2.606
βαζελοι τα χαιρετισματα μου στον σπαθα...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε μαγκα τωρα το χαλασες....γιατι να βγαλεις το ματι του παιδιου που βγαζει το ψωμι του...τον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ τον γαμιολη επρεπε να φαμε ...αλλα τα μουνια εφεραν 6000 τσεους για να τους σωσουν....ΥΠΑΡΧΕΙ και το ματσ του 2ου γυρου ομως και θα ειμαστε ολοι εκει...

θα ερθει και η σειρα τους :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραία.
ανοίξανε πόλεμο πάλι ο παοκτζήδες με τους γάβρους για την αδικία στο βάζελο.
:rolleyes: :rolleyes:
:headbang: :headbang:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ωραία.
ανοίξανε πόλεμο πάλι ο παοκτζήδες με τους γάβρους για την αδικία στο βάζελο.
:rolleyes: :rolleyes:
:headbang: :headbang:
ελπιζω οι οπαδοι των αλλων ομαδων να καταλαβαν γιατι εμεις οι παοκτσηδες εχουμε τετοιο μισος εναντιον του ολυμπιακου εδω και 45 χρονια και τους φερομαστε με αυτο τον τροπο γιατι μονο αυτος ο τροπος τους αξιζει.
παρτε μαθημα απο την ΑΔΕΙΑ φετινη τουμπα και εφαρμοστε το ολοι και με το πως χεστηκαν πανω τους, δυστυχως δεν πετυχαμε καλα τον μιραλας, θα ηθελα να τον δω να παιζει με ενα ματι.
μονο με τραμπουκο καταλαβαινουν και τα ζωα οι οπαδοι τους και το κήτος προεδρος τους.
[size=30pt]οσο για τους βαζελους καλα να παθετε για να δειτε πως ειναι και η αλλη πλευρα γιατι και εσεις ειστε συνυπεύθυνοι για την χθεσινη καταντια του ποδοσφαιρου γιατι και εσεις σε αναλογες περιπτωσεις με αλλους αντιπαλους τα ιδια κανατε.[/size]

σε προλαβα φιλε νωριτερα
εγω τους τα εχω μαζεμενα χρονια και τους χρωσταω φετος και αλλα λογω ελικοπτερου

etsi+gamaei+h+voulgaria++.jpeg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε προλαβα φιλε νωριτερα
εγω τους τα εχω μαζεμενα χρονια και τους χρωσταω φετος και αλλα λογω ελικοπτερου

etsi+gamaei+h+voulgaria++.jpeg

δεν ξέρω τι έχετε με τους γάβρους.
βρείτε τα μεταξύ σας.
αυτό με συμπραξη ομάδων ο ένας μαζί με κάποιον εναντίον άλλου μου θυμίζχει συμμορίες
και δυστυχώς όταν επικρατούν οι συμμοριές ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ και ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μονο μια χαρη θελω αν μπορειτε αφηστε τα κοκκαλα του σαπιοκιλοια στην τουμπα.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω τι έχετε με τους γάβρους.
βρείτε τα μεταξύ σας.
αυτό με συμπραξη ομάδων ο ένας μαζί με κάποιον εναντίον άλλου μου θυμίζχει συμμορίες
και δυστυχώς όταν επικρατούν οι συμμοριές ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ και ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

δεν υπαρχει καμια συμπραξη ομαδων για εμας και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρουμε με τους γαυρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom