Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Ε όχι και "ΠΑΟΚ για πάντα" !!! Ε Όχι !!!!
Μακάρι να ήταν έτσι και να είχατε την Θεσσαλονίκητη λεβεντιά!
Αλλά δυστυχώς μόνο με ανοιχτά πόδια και κατεβαζμένες κυλότες είσαστε όταν παιζετε με τον γαυρο, και κατα τα άλλα ομαδάρα και πράσινα άλογα.
αν ειναι σαν παναθηναικος η αεκ να περιμενω απο αλλους σωθηκα...αν εισαι καλυτερος κερδιζεις τον ολυμπιακο τον ξεφτιλιζεις και μετα ας παρει το 10 και  ας το βαλει στο κωλο του.ετσι απλα.κοντα ειναι και τα δυο ντερμπι με παο και αεκ.για να δουμε
υγ.σιγουρα παιζει ρολο και η κουραση.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Πουλημενη η ιστορια του ΜΜΜΜΜπαοκ.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ο παοκ δεν ειναι η ομαδα που θελουν οι διαφοροι δημοσιογραφοι να παρουσιαζουν!!το οτι τους φωναζουμε ρουφιανους του βορρα δεν ειναι τυχαιο!!ελπιζω να το καταλαβατε τωρα!

Δυστυχώς το καταλάβαμε.Βλεποντας το ματς χθες,ο πρωώτος που μου ρχόνταν στο μυαλό ήσουν εσύ.

Επισκέπτης
απλα στην θεσσαλονικη χτισαν εναν ψευτικο μυθο με την βοηθεια των δημοσιογραφων!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι εννοείς,γιατί δεν είμαι από τον βορρά.

Επισκέπτης
στην θεσσαλονικη ο παοκ εχει την αβαντα των δημοσιογραφων!!τον πλασαρουν σαν τους επαναστατες,που πολεμανε τον κοκκαλη και τους αδικουν παντα τα αθηναικα συμφεροντα!!οτι παλευουν μονοι τους εναντια σε ολους!!κουραφεξελα!!και χτες αποδειχτηκε η σαπιλα αυτης της ομαδας!!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τουμπέκιασα όπως και ώφειλα να κάνω για λίγο μετά απο το χτεσινό τσιμπούκι αλλα τώρα να πω και γω τη γνώμη μου. Κόσμος γαμάτος για ακόμα μια φορά (ρε παιδιά ελάτε και λίγο στον Απόλλων) αλλά δυστυχώς τα ιδιά σκατά όπως κάθε χρόνο.Ο Βούκοτιτς μυαλό δε βάζει άντε να την κάνει με ελαφρά . Ο ηλίθιος βλέπει ότι νικάμε 2-0 στο ημίχρονο με το βάζελο και στο δεύτερο εφραρμόζει το σύστημα στήνουμε κώλο-κλεινόμαστε πίσω και βλέπει ότι δεν αποδίδει. Γιατι το ξανακάνεις με γαύρο ρε μαλάκα? Παράσχε άντε έλα.

ο παοκ δεν ειναι η ομαδα που θελουν οι διαφοροι δημοσιογραφοι να παρουσιαζουν!!το οτι τους φωναζουμε ρουφιανους του βορρα δεν ειναι τυχαιο!!ελπιζω να το καταλαβατε τωρα!

Το επαναλαμβάνεις συνέχεια μπας και μας αλλάξεις τη γνώμη. Ρουφιάνοι της πόλης όλλοι ξέρουμε ποιοι είναι. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζει.

edit: όσο γι αυτό το τελευταίο εμείς τουλάχιστον δε στήσαμε τελίως κώλο όπως κάτι άλλοι (93-60) -είσασταν κουρασμένοι εε? χααχααχα

Επισκέπτης
τρελε σπορε ολοι καταλαβαν ποιοι ειναι οι ρουφιανοι!!!κοιτα τι γραφουν και τα αλλα μελη!!

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
xoλή κατα του ΠΑΟΚ  σταζουν μερικοι μερικοι

αλλα τους καταλαβαινω, διοτι η ομαδα τους εχει χρυσες σελιδες στην ιστορια τους, με κομματια χρυσου κλεμμενα και πατημενα επι πτωματων...το κακο σε αυτη την κωλοχωρα ειναι οτι πολυ γρηγορα ξεχναμε............

α ρε κατακαημενοι σας συμπονω διοτι ΤΟΥΜΠΑ δεν υπαρχει πουθενα αλλου.....

Συνημμένα

• paok_osfp_21012007a.jpg
    paok_osfp_21012007a.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • paok_osfp_21012007b.jpg
    paok_osfp_21012007b.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 33
  • paok_osfp_21012007c.jpg
    paok_osfp_21012007c.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 27
  • paok-osfp3.jpg
    paok-osfp3.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • paok-osfp12.jpg
    paok-osfp12.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 30

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
το να μπαινεις στο σαιτ του αντιπαλου και να λες διαφορα δεν ειναι οτι πιο εντιμο warhol.υπαρχει και το θρεντ αρης...
οχι δεν το λεω για να σε προσβαλω και εγω εχω αφησει ποστ αλλα εσυ...
θα νομιζουν οτι εισαι παοκ στο τελος :huh: :huh:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μάγκες Παοκάρες περιμένω από το πρωί μια απάντηση μέσα σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα χωρίς να έχω διάθεση να αρπαχτούμε.Πώς 10 χρόνια ο γαύρος περνάει από την Τούμπα-μια έδρα που διατείνεστε ότι είναι η πιο καυτή στην Ελλάδα-ατσαλάκωτος,την στιγμή που οι άλλες ομάδες περνάνε μαύρες ώρες.Σας υπενθυμίζω ότι ο γαύρος μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια έχασε στον Κορυδαλλό στην έδρα της Προοδευτικής,μέσα σε μια έδρα που είναι η πιο φιλική προς αυτόν.Περιμένω από κάποιον μια απάντηση.

Ευχαριστώ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Και μερικές πρόσφατες φωτός:
ribo4vx.jpg

neri0xl.jpg

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
διοτι μια νικη επι του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ μπορει να χρησιμοποιηθει ως ισχυρο ατου για να πεις οτι η ομαδα σου παει καλα...και επειδη ο γυαρος ειναι για τον πουτσο επι της ουσιας (το δειχνει η φανταστικη του πορεια στα κυπελλα ευρωπης σε συναρτηση με το υποαναπτυκτο ελληνικο πρωταθλημα), καθαριζουν για παρτυ του διαφοροι κυριοι οπως καζναφερηδες, παπαδακοι, παπαπετρηδες κτλ κτλ κτλ

καταλαβες γιατι δεν χανει ο gay στην ΤΟΥΜΠΑ εδω και 10 χρονια??????

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Και μερικές πρόσφατες φωτός:
ribo4vx.jpg

neri0xl.jpg
καλα το χα καταλαβει οτι εισαι σκατο κωλογαυρος αντισθενη.τα εσοδα απ τις διαφημισεις που πανε?στο λουβαρη τον απατεωνα???ρε ουστ!!!!!εμεις ειμαστε οι μαλακες που καθομαστε και γραφουμε. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
υγ.χιουμορ....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι από το 1995, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που φωνάζουν, έχουν πετύχει μόλις μια νίκη παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, κατά του Ολυμπιακού (από 7 έκαστος, η ΑΕΚ σε www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=61651&mm=1]28 ματς[/url] και ο Παναθηναϊκός σε www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=61683&mm=1]26 ματς[/url]). Ο ΠΑΟΚ έχει 6.

ΥΓ. Βλέπω έτσουξε η Τούμπα. Περαστικά.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι από το 1995, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που φωνάζουν, έχουν πετύχει μόλις μια νίκη παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, κατά του Ολυμπιακού (από 7 έκαστος, η ΑΕΚ σε www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=61651&mm=1]28 ματς[/url] και ο Παναθηναϊκός σε www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=61683&mm=1]26 ματς[/url]). Ο ΠΑΟΚ έχει 6.

ΥΓ. Βλέπω έτσουξε η Τούμπα. Περαστικά.
ναι ειναι αληθεια.ειχατε καλους παπα-δες διαιτητες
οχι δεν ειναι καραμελα ισχυει

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για την διαιτησία τα έχω ξαναγράψει και καταντάει βαρετό.
Πάντα βοηθάει τις μεγάλες ομάδες.

Φέτος, για παράδειγμα, στα πρώτα 10 ματς έσπρωχνε προκλητικά τον Παναθηναϊκό που ήταν χώμα, και χάρις αυτήν διατηρήθηκε σε θέση CL. Η ομάδα έχει πάρει 3 τουλάχιστον πέναλντυ - μαϊμού από τα οποία καθάρισε ισάριθμα παιχνιδάκια.

Και η ΑΕΚ έχει πάρει τα σφυριγματάκια της. Όπως το ματς με την Κέρκυρα που με 2 πεναλντάκια καθάρισε το ματσάκι, ή ακόμα ακόμα και το ματς με το Χαϊδάρι που τελείωσε με 9 παίκτες.

EDIT: Είναι και το 1-2 με το Αιγάλεω. 2 γκόλ, 2 πέναλντυ. Φέτος η ΑΕΚ τα παίρνει σε ζεύγη.

Αν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Το ζήτημα δεν είναι αν ευνοείται ή όχι κάποια ομάδα. Η γκρίνια κάποιων είναι στα μεταξύ μας ματς.

Επισκέπτης
στο θρεντ της ομαδας μου μπαιναν και μπαινουν και γραφουν οπαδοι αλλης ομαδας!!λογικο ειναι και ουδεποτε ειπα να μην γραφουν!!οταν ομως στην αρχη μπαιναν σε αυτο το θρεντ καποιοι αεκτζηδες και τα λεγατε μια χαρα δεν τους ειπατε να μην γραφουν εδω!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
στο θρεντ της ομαδας μου μπαιναν και μπαινουν και γραφουν οπαδοι αλλης ομαδας!!λογικο ειναι και ουδεποτε ειπα να μην γραφουν!!οταν ομως στην αρχη μπαιναν σε αυτο το θρεντ καποιοι αεκτζηδες και τα λεγατε μια χαρα δεν τους ειπατε να μην γραφουν εδω!
δεν το χα προσεξει.οκ.συγνωμη.απλα ειμαι της αποψης να γραφει ο καθενας στο δικο του θρεντ με την εννοια οτι δεν ενοχλει κανενα.ουτε βαζελακια ουτε σκουλικια ουτε τιποτα.
συμπαθω τον αρη λογω μπασκετ αφου μικρος αρης ειμουνα
οπως και οι περισσοτεροι που μετα τον εγκατελειψαν και γιναν ολυμπιακοι παναθηναικοι κτλ.το λεω για να μην νομιζεις οτι υπαρχει καποια εμπαθεια.καλο βραδι

Επισκέπτης
οκ φιλε μου,κανενα προβλημα!!καλο σου βραδυ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom