master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
για να δουμε στις 3 του μαρτη εσεις τι θα κανετε.Mε τέτοια ομαδάρα απέναντι του και εμεις αν μαζευομασταν πάρτυ θα καναμε
για να δουμε στις 3 του μαρτη εσεις τι θα κανετε.Mε τέτοια ομαδάρα απέναντι του και εμεις αν μαζευομασταν πάρτυ θα καναμε
οτι κ προχθες...δεν θα τα ρωτας αυταγια να δουμε στις 3 του μαρτη εσεις τι θα κανετε.
πολυ δυσκολο τυπε,δυστυχως.ασχετα το πως ειναι οι 2 ομαδες,εισαι παοκ και ειμαι ΑΕΚ.τοσο απλα,θα χασεις με το που δεις την φανελα.το θεμα ειναι ποσο,να μην την πατησουμε οπως ο γαυρος.οτι κ προχθες...δεν θα τα ρωτας αυτα
πολυ δυσκολο τυπε,δυστυχως.ασχετα το πως ειναι οι 2 ομαδες,εισαι παοκ και ειμαι ΑΕΚ.τοσο απλα,θα χασεις με το που δεις την φανελα.το θεμα ειναι ποσο,να μην την πατησουμε οπως ο γαυρος.
πολυ δυσκολο τυπε,δυστυχως.ασχετα το πως ειναι οι 2 ομαδες,εισαι παοκ και ειμαι ΑΕΚ.τοσο απλα,θα χασεις με το που δεις την [size=10pt]φανελα[/size].το θεμα ειναι ποσο,να μην την πατησουμε οπως ο γαυρος.
περυσι αν δεν κανω λαθος που ειχατε παλι τις ιδες ελπιδες ποσο ηρθε στην τουμπα τελικα,0-1, η 0-2;
με την νικη τυπε.Δεν λέμε ότι ειναι αδυνατον να προκριθεις αλλα δηλωσεις τυπου θα χασω απο τις φανελες ειναι για τα σκυλια.
Την κανω τωρα για γηπεδο, να πιουμε και ενα τουμπα λιμπρε πριν δουμε το ματσακιον.
κόψε κάτιασσο απο εδω μεχρι τα Σοφια
ατυχιακόψε κάτι
καλή τύχη στο κύπελλοατυχια
μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο
στα πλευ οφ θα τα πουμε με τα βαζελακια
τι να πω ρε...ψεμματα;;;τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων...ενταξει δεν ηταν ακριβως κολαση η τουμπα οπως θα ειναι με αμας αλλα οι παιχτες τα εδωσαν ολα...εκτος απο το αρχιδι...Hristidis με εκπλήσεις!!!!είπες καλές κουβέντες!!!χαχαχαχαχ πλάκα κάνω!
Είναι γνωστή η κωλοφαρδία του λαγού εδώ και χρόνια. Από κληρώσεις μέχρι και σε παιχνίδια!!
2 φάσεις κάναν σήμερα όλες κι όλες!μια το φάουλ και μία με τον κατσουράνη!
τι να κάνουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως έχουμε ξαναπεί!!!!!!
ενω εσυ εκανες 3ις (δοκαρι-ιβιτς-γκαρσια)Hristidis με εκπλήσεις!!!!είπες καλές κουβέντες!!!χαχαχαχαχ πλάκα κάνω!
Είναι γνωστή η κωλοφαρδία του λαγού εδώ και χρόνια. Από κληρώσεις μέχρι και σε παιχνίδια!!
2 φάσεις κάναν σήμερα όλες κι όλες!μια το φάουλ και μία με τον κατσουράνη!
τι να κάνουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όπως έχουμε ξαναπεί!!!!!!
κλαψε παλιοπουστατι να πω ρε...ψεμματα;;;τεραστια η διαφορα των δυο ομαδων...ενταξει δεν ηταν ακριβως κολαση η τουμπα οπως θα ειναι με αμας αλλα οι παιχτες τα εδωσαν ολα...εκτος απο το αρχιδι...
ανετα μπορουσε να βαλει 4 γκολ ο παοκ....
ενω εσυ εκανες 3ις (δοκαρι-ιβιτς-γκαρσια)
εισαι μαλακας...αμα θες να συζητησουμε καντο...αμα λες μαλακιες καληνυχτα...κλαψε παλιοπουστα
πες μου ρε καρντασι τις αλλες ευκαιριες που κανατεΜάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες λαγέ.
δεσ τα στατιστικά και τα ξαναλέμε!!!!