thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
μισό να ανοίξω τον τσελεμεντέ...Νικατε μεσα,εξω?Καθε χρονο?Με μεγαλα σκορ?Πες μου τη συνταγη,ειναι επειγον...
μισό να ανοίξω τον τσελεμεντέ...Νικατε μεσα,εξω?Καθε χρονο?Με μεγαλα σκορ?Πες μου τη συνταγη,ειναι επειγον...
που σαι ρε τρελο αγορι; καιρο εχουμε να βγαλουμε τα κουμπουρια! κανε κατι με τους δικους σου η αλλαξε τους βαπορακι η δωσε και σε εμας το τηλ του αλλιως δεν θα βγαινει ακρημισό να ανοίξω τον τσελεμεντέ...
Ασε μεγάλε, μιζέρια. Δεν υπάρχει και αγωνιστική κίνηση να μας φτιάξει.που σαι ρε τρελο αγορι; καιρο εχουμε να βγαλουμε τα κουμπουρια! κανε κατι με τους δικους σου η αλλαξε τους βαπορακι η δωσε και σε εμας το τηλ του αλλιως δεν θα βγαινει ακρη
Νικατε μεσα,εξω?Καθε χρονο?Με μεγαλα σκορ?Πες μου τη συνταγη,ειναι επειγον...
ασε ασε χανανε ευκαιριες εσενα σκεφτομουν ποιος τον ακουει τωρα ;)Ασε μεγάλε, μιζέρια. Δεν υπάρχει και αγωνιστική κίνηση να μας φτιάξει.
Ήρθε και ο τραυματισμός του καλύτερου παίχτη που έχει περάσει απ τον ΠΑΟΚ και προσωπικά με ξενέρωσε αφάνταστα.
Πρέπει να παραδεχτείς πάντως οτι δεν σε ξέσκισα αρκετά μετά την κοπρόβνιτσα, έτσι; Αν έχανες απ το μοντόγια όμως σε είχα στη γωνία...
και εγώ χαλάστηκα...αλλά θα ετοιμαστεί καλύτερα για τους τροπαιούχους...αν και με την περυσινή ομάδα τους κάναμε φερ πλέι...ετοιμάζουν την προπαγάνδα ήδη...έπρεπε να κερδίσετε πέρυσι πάση θυσία!!!...ό,τι ναναι οι ανύπαρκτοι...για να δικαιολογήσουν τα χάλια τουςΑσε μεγάλε, μιζέρια. Δεν υπάρχει και αγωνιστική κίνηση να μας φτιάξει.
Ήρθε και ο τραυματισμός του καλύτερου παίχτη που έχει περάσει απ τον ΠΑΟΚ και προσωπικά με ξενέρωσε αφάνταστα.
Πρέπει να παραδεχτείς πάντως οτι δεν σε ξέσκισα αρκετά μετά την κοπρόβνιτσα, έτσι; Αν έχανες απ το μοντόγια όμως σε είχα στη γωνία...
ετσι ετσι εκεινο ειναι το ματς την χρονια σας μετα το χαος, που ναι ο διπλανος σου; κοπανα παλι;και εγώ χαλάστηκα...αλλά θα ετοιμαστεί καλύτερα για τους τροπαιούχους...αν και με την περυσινή ομάδα τους κάναμε φερ πλέι...ετοιμάζουν την προπαγάνδα ήδη...έπρεπε να κερδίσετε πέρυσι πάση θυσία!!!...ό,τι ναναι οι ανύπαρκτοι...για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους
Για εμάς δεν ήταν το ματς της χρονιάς, για εσάς ήταν όμως το ματς της κλανιάς (μέντας), κατά ιδίαν δήλωσην 2 περσινών σας παιχτών...ετσι ετσι εκεινο ειναι το ματς την χρονια σας μετα το χαος, που ναι ο διπλανος σου; κοπανα παλι;
Kαλα ρε πλακα μας κανεις?Δεν ηταν κοκκινη καρτα στον Γ.Χ?Δεν δολοφονηθηκε ο Καραμπελας?Ο τελικος γιατι εγινε στην Τουμπα το 2003 φιλαρακι?Και ο Κουλουρης δεν σας εδωσε το πρωταθλημα?Και αμα ο Μορις δεν εστελνε τη μπαλα στο δοκαρι,ε?Και γιατι εχετε γηπεδο στο μπασκετ,το κρατικο εννοω,ενω ο μεγαλος αρης δεν εχει και ουτε καναμε εκεινο τον καιρο εφε και λεζαντα στα μπουζουκια?Η μηπως δεν ξερεις οτι ολες οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι ο τεραστιος λαος του αρη της καρδιας μας ειναι υπερδιπλασιος απο σας ακομα και στη Νεαπολη?Και εσεις ντεμεκ 18500 διαρκειας και αδεια συνεχεια η Τουμπα ενω εμεις γεμιζουμε διαρκως το γηπεδο μας 25000κοσμο?Αντε ξεκολατε προπαγανδιστες της κλεανθους!!!Μονο εκει εχετε κοσμο!χαχαχχαχχαχχχακαι εγώ χαλάστηκα...αλλά θα ετοιμαστεί καλύτερα για τους τροπαιούχους...αν και με την περυσινή ομάδα τους κάναμε φερ πλέι...ετοιμάζουν την προπαγάνδα ήδη...έπρεπε να κερδίσετε πέρυσι πάση θυσία!!!...ό,τι ναναι οι ανύπαρκτοι...για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους
σαν την πρωινη δεν εχει ε;Kαλα ρε πλακα μας κανεις?Δεν ηταν κοκκινη καρτα στον Γ.Χ?Δεν δολοφονηθηκε ο Καραμπελας?Ο τελικος γιατι εγινε στην Τουμπα το 2003 φιλαρακι?Και ο Κουλουρης δεν σας εδωσε το πρωταθλημα?Και αμα ο Μορις δεν εστελνε τη μπαλα στο δοκαρι,ε?Και γιατι εχετε γηπεδο στο μπασκετ,το κρατικο εννοω,ενω ο μεγαλος αρης δεν εχει και ουτε καναμε εκεινο τον καιρο εφε και λεζαντα στα μπουζουκια?Η μηπως δεν ξερεις οτι ολες οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι ο τεραστιος λαος του αρη της καρδιας μας ειναι υπερδιπλασιος απο σας ακομα και στη Νεαπολη?Και εσεις ντεμεκ 18500 διαρκειας και αδεια συνεχεια η Τουμπα ενω εμεις γεμιζουμε διαρκως το γηπεδο μας 25000κοσμο?Αντε ξεκολατε προπαγανδιστες της κλεανθους!!!Μονο εκει εχετε κοσμο!χαχαχχαχχαχχχα
Η πληροφορία οτι αργούν να απαντήσουν επειδή περιμένουν την απάντηση με email από τα κεντρικά (τα γνωστά κεντρικά) ελέγχεται ώς αναληθήςKαλα ρε πλακα μας κανεις?Δεν ηταν κοκκινη καρτα στον Γ.Χ?Δεν δολοφονηθηκε ο Καραμπελας?Ο τελικος γιατι εγινε στην Τουμπα το 2003 φιλαρακι?Και ο Κουλουρης δεν σας εδωσε το πρωταθλημα?Και αμα ο Μορις δεν εστελνε τη μπαλα στο δοκαρι,ε?Και γιατι εχετε γηπεδο στο μπασκετ,το κρατικο εννοω,ενω ο μεγαλος αρης δεν εχει και ουτε καναμε εκεινο τον καιρο εφε και λεζαντα στα μπουζουκια?Η μηπως δεν ξερεις οτι ολες οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι ο τεραστιος λαος του αρη της καρδιας μας ειναι υπερδιπλασιος απο σας ακομα και στη Νεαπολη?Και εσεις ντεμεκ 18500 διαρκειας και αδεια συνεχεια η Τουμπα ενω εμεις γεμιζουμε διαρκως το γηπεδο μας 25000κοσμο?Αντε ξεκολατε προπαγανδιστες της κλεανθους!!!Μονο εκει εχετε κοσμο!χαχαχχαχχαχχχα
ωπ, νάτος έρχεται, ψεκάζει...σαν την πρωινη δεν εχει ε;
Ρε μια πλακα που εχετε ρε..ντινο!!!σαν την πρωινη δεν εχει ε;
στο γυναικείο ποδόσφαιροΑ,ντινο,ξεχασα ρε συ να σου πω,τωρα που θα εχει...πνευστα οργανα και στο μπασκετ,με ποιο αθλημα θα παρετε γραμμη απο την παπαναστασιου να ασχολειστε?Με το μπιλιαρδο?
αργει η συνδεση και δεν ερχονται γρηγορα γραφει και αργα ο σαουριδης μας καταλαβατε ειστε σαινια. βρηκε ο γυφτος την γενια του ε; και βαρατε και οι 2 μαζιΗ πληροφορία οτι αργούν να απαντήσουν επειδή περιμένουν την απάντηση με email από τα κεντρικά (τα γνωστά κεντρικά) ελέγχεται ώς αναληθής
σιγα ρε λεικερς μη βιαζεσαι απο τωρα, τι θα λεμε στο τελος της χρονιαςΑ,ντινο,ξεχασα ρε συ να σου πω,τωρα που θα εχει...πνευστα οργανα και στο μπασκετ,με ποιο αθλημα θα παρετε γραμμη απο την παπαναστασιου να ασχολειστε?Με το μπιλιαρδο?
Λεικερς δεν θα ειμαι σιγουρα αλλα και συ το ξερεις οτι με το ροστερ που εχω και δεν εχω ολοκληρωσει και με αυτο που εχεις,θα σε εχω στην πλακα και στη φαπα!Και μπασκετ να μην ξερεις το βλεπεις νομιζω!Περσι ειχατε τη μεγαλη ευκαιρια να μας ριξετε αλλα ηταν αδυνατον!Αυτο ηταν το μεγαλο λαθος!αργει η συνδεση και δεν ερχονται γρηγορα γραφει και αργα ο σαουριδης μας καταλαβατε ειστε σαινια. βρηκε ο γυφτος την γενια του ε; και βαρατε και οι 2 μαζι
σιγα ρε λεικερς μη βιαζεσαι απο τωρα, τι θα λεμε στο τελος της χρονιας