You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εισαι θεος ρε μαλακα...πως θα την βρω βρε καημενε?
με μεγεθυντικο?
σε εχει γαμησει σαλονικιος να δεις ποσο ποναει?
αν οχι σκασε για να μη την παθεις
και ομως καμμια φορα τσαντιζομαι μαζι σου...θεος λεμε...
εγω ρε αρχιδι δεν τσατιζομαι ποτε μαζι απλα γουσταρω να σε βριζω γιατι το τραβαει ο οργανισμος σουεισαι θεος ρε μαλακα...
και ομως καμμια φορα τσαντιζομαι μαζι σου...θεος λεμε...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ασε μωρη καριολα...ετοιμος ησουνα για μανουρα...λυμενο το ειχες το ζωναρι...εγω ρε αρχιδι δεν τσατιζομαι ποτε μαζι απλα γουσταρω να σε βριζω γιατι το τραβαει ο οργανισμος σου
δεν φοραω ποτε ζοναριασε μωρη καριολα...ετοιμος ησουνα για μανουρα...λυμενο το ειχες το ζωναρι...
εχω την πουτσα μου γι αυτη την δουλεια....ειναι που ειναι τεραστια κ δεν χωραει στο βρακι ας κανει κ μια σωστη δουλεια εκτος απο το να μπαινει στον κωλο σας
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τραβα για υπνο μωρη λουλου....να δεις τον καπεταν βαγγελη στα ονειρα σου...δεν φοραω ποτε ζοναρι
εχω την πουτσα μου γι αυτη την δουλεια....ειναι που ειναι τεραστια κ δεν χωραει στο βρακι ας κανει κ μια σωστη δουλεια εκτος απο το να μπαινει στον κωλο σας
εφιαλτες θα εχωτραβα για υπνο μωρη λουλου....να δεις τον καπεταν βαγγελη στα ονειρα σου...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλη ξεκουρασηεφιαλτες θα εχω
Συνημμένα
αι γαμησουκαλη ξεκουραση
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Ρε μαλάκες σαν 15χρονα κάνετε! Deker βλέποντας κάτι τύπους σαν τον Α-χρηστίδη, ο οποίος δεν απέχει & πολύ απ' το μέσο γάβρο, καταλαβαίνεις τί τραβάω εδώ στην Αθήνα;;;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
που;ρε παιδια,καθηστε να χασετε απο τον γαυρο την τεταρτη.εσεις να επικεντρωθειτε στο πρωταθλημα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
να βγειτε 3οι.αφηστε τον πουστη να περασει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
ρε παιδια,καθηστε να χασετε απο τον γαυρο την τεταρτη.εσεις να επικεντρωθειτε στο πρωταθλημα.
Θα σε αρχίσω κι εσένα στα βρισίδια μου φαίνεται... Που μου θες να παίξεις & με γάβρο οπαδέ της βασίλισσας της πούτσας επειδή είναι "πιο μεγάλη ομάδα απ' τον Π.Α.Ο.Κ.". Δεν μπορείτε να το κρύψετε με τίποτα το κόμπλεξ σας...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
ΜΑΛΑΚΕς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ....ειναι απο τους υπευθυνους για τα σημερινα χαλια του τοπου...συνεχιστε αρχιδες να τους αβανταρετε....ΠΑΕ στους οπαδους να πανε να γαμηθουνε τα κεφαλαιο λαμογια....καλη ξεκουραση
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν καταλαβες θελω τον γαυρο γιατι δεν τον φοβαμαι,αντιθετα με τον παοκ.Θα σε αρχίσω κι εσένα στα βρισίδια μου φαίνεται... Που μου θες να παίξεις & με γάβρο οπαδέ της βασίλισσας της πούτσας επειδή είναι "πιο μεγάλη ομάδα απ' τον Π.Α.Ο.Κ.". Δεν μπορείτε να το κρύψετε με τίποτα το κόμπλεξ σας...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
δεν καταλαβες θελω τον γαυρο γιατι δεν τον φοβαμαι,αντιθετα με τον παοκ.
Α Ο.Κ. τότε, sorry για το βρισίδι. Μα ακούω κι εγώ κάτι αεκτζήδες στα ραδιόφωνα τις τελευταίες μέρες να λένε κάτι παπαριές "θέλουμε το γάβρο γιατί είναι μεγάλη ομάδα & προτιμάμε να αποκλείσουμε αυτόν γιατί μεγάλη ομάδα νοείται μόνο αυτή που έχει τίτλους" & τα έχω πάρει στο κρανίο...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαλακιες λενε,απλα φοβομαστε πιο πολλυ το παοκι.Α Ο.Κ. τότε, sorry για το βρισίδι. Μα ακούω κι εγώ κάτι αεκτζήδες στα ραδιόφωνα τις τελευταίες μέρες να λένε κάτι παπαριές "θέλουμε το γάβρο γιατί είναι μεγάλη ομάδα & προτιμάμε να αποκλείσουμε αυτόν γιατί μεγάλη ομάδα νοείται μόνο αυτή που έχει τίτλους" & τα έχω πάρει στο κρανίο...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ετσι ε;;;και πανω θα ειχες μαριναρα ρε;;;;Ρε μαλάκες σαν 15χρονα κάνετε! Deker βλέποντας κάτι τύπους σαν τον Α-χρηστίδη, ο οποίος δεν απέχει & πολύ απ' το μέσο γάβρο, καταλαβαίνεις τί τραβάω εδώ στην Αθήνα;;;
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν καταλαβες θελω τον γαυρο γιατι δεν τον φοβαμαι,αντιθετα με τον παοκ.
Θα προκριθούμε επί του παοκ και μετά θα σας αφήσουμε να περάσετε,
μόνο και μόνο για να σας ρίξει 5 ο Μ-πέος στον τελικό.
Πάλι για νταμπλ του Ολυμπιακού θα μετράει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K