master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
βρε μαλακα εσυ δεν κλαιγεσαι οτι σας εβαλαν γκολ οφσαιντ,τι λες τους αλλους κλαψομουνιδες.κλαψε και αλλο ρε μαλακα.κλαψομούνες μια ζωή.
βρε μαλακα εσυ δεν κλαιγεσαι οτι σας εβαλαν γκολ οφσαιντ,τι λες τους αλλους κλαψομουνιδες.κλαψε και αλλο ρε μαλακα.κλαψομούνες μια ζωή.
ρουφα τωρα την πουτσα μας την ασπρομαυρη κ μη λες πολλα μωρη χαρχαλοπως το γαμας μωρη μπουγατσα ;;;με το στομα και τα πληκτρα;;;;γιατι οι μαγκες σας οι ''παλαιστες'' και τα ρεστα κλαινε στα σαιτ....
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ λενε γινονται αυτα....
ειναι βαθυ λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αντε καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτοΑΣΤΕΡΙ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ ;)
βρε γατακι...χαλαρωσεΤί παλτό κουβαλήσαμε πάλι,από DVD μεταγραφή
παίκτη από Κολομβία,παγκοσμίως άγνωστο και από ανύπαρκτη ομάδα
Ζαγοράκης-Κωνσταντινίδης,το δίδυμο της μαλακίας με τα λεφτά του κοσμάκη κάνουν παπαριές
χειροτερος απο Μπαλαφα και κυριως αυτον τον Τσουκαλα αποκλειεται να ειναιΤί παλτό κουβαλήσαμε πάλι,από DVD μεταγραφή
παίκτη από Κολομβία,παγκοσμίως άγνωστο και από ανύπαρκτη ομάδα
Ζαγοράκης-Κωνσταντινίδης,το δίδυμο της μαλακίας με τα λεφτά του κοσμάκη κάνουν παπαριές
δε σε γαμάω μωρή απρωτάθλητη καπότα.βρε μαλακα εσυ δεν κλαιγεσαι οτι σας εβαλαν γκολ οφσαιντ,τι λες τους αλλους κλαψομουνιδες.κλαψε και αλλο ρε μαλακα.
λοιπον επειδη αναψε η συζητηση για τη διαιτησια κ ακουγονται θειικα απο τους αιωνιους αμπαλλους θα πω τοδε σε γαμάω μωρή απρωτάθλητη καπότα.
λοιπον επειδη αναψε η συζητηση για τη διαιτησια κ ακουγονται θειικα απο τους αιωνιους αμπαλλους θα πω το
κλασσικο ανεκδοτακι που ειναι μοντερνο,επικαιρο και διαχρονικο οσο ποτε....
παει ο μπαμπας με το πιτσιρικα στι μπουτικ του ολυμπιακου...
'καλημερα σας' λεει η πωλητρια
'για σας,θα θελαμε την φανελλα του ολυμπιακου' ο πατερας
'ποδοσφαιριστη η διαιτητη παρακαλω???' ρωτα η πωλητρια....!!!!
τετοια γουσταρω εγω ρε...3 τακλιν στην καρωτιδα φαγατε κοτες...μην αρχισεις την κλαψα στο επαναληπτικο
ξερεις εσυ
ζουγκλα,μονο στην Τουμπα γινονται αυτα κτλ κτλ
γιατι ετοιμαζονται ωραια σκηνικα
ΥΓ Ο Θοδωρης δεν ελεγχει πια τους οργανωμενους
τι να ρουφηξω ρε μαλακα;;;2 μετρα παλαιστης πρωταθλητης τον εχετε για μαγκα και αρχισε το κλαμα μωρη τουλουμπα...ρουφα τωρα την πουτσα μας την ασπρομαυρη κ μη λες πολλα μωρη χαρχαλο
τετοια γουσταρω εγω ρε...3 τακλιν στην καρωτιδα φαγατε κοτες...
αυτα γουσταρω...καντε τα και παρτε και την προκριση αμα εχετε αρχιδια...
για να δουμε... ;)
βρε λακαμα,θα εκλαιγα κ εγω αν επαιρνες το χ εδω μεσα....οσο για τον 2μετρο,κανει υπομονη να σας τον καρφωσει μια κ καλη εδω μεσατι να ρουφηξω ρε μαλακα;;;2 μετρα παλαιστης πρωταθλητης τον εχετε για μαγκα και αρχισε το κλαμα μωρη τουλουμπα...
τετοιοι μαγκες ειστε;;;
πανηγυριζεις το Χ μαλακα και εγω κλαιω γιαυτο....
αυτη ειναι η διαφορα μας....
τι εγινε ο μουσλι;;;;τι εδειξε η μαγνητικη;;;ηθελε να κανει τον μαγκα;;;
ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ....ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΑΣ!!!!!
καλα...προς το παρον παρτε του χαρτομαντηλα και σερβιετες...βρε λακαμα,θα εκλαιγα κ εγω αν επαιρνες το χ εδω μεσα....οσο για τον 2μετρο,κανει υπομονη να σας τον καρφωσει μια κ καλη εδω μεσα
πως το γαμας μωρη μπουγατσα ;;;με το στομα και τα πληκτρα;;;;γιατι οι μαγκες σας οι ''παλαιστες'' και τα ρεστα κλαινε στα σαιτ....
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ λενε γινονται αυτα....
ειναι βαθυ λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ρε ταγαρι που εχεις και την φωτογραφια του εραστη σου εδω μεσα απο την μια ψαχνεις να αποδειξεις απεγνωσμενατετοια γουσταρω εγω ρε...3 τακλιν στην καρωτιδα φαγατε κοτες...
αυτα γουσταρω...καντε τα και παρτε και την προκριση αμα εχετε αρχιδια...
για να δουμε... ;)
Kι άλλη πούτσα από την Φενερμπαξέ
Το κόβει η πουτάνα το γαμήσι?
Έτσι είναι,όταν οι αγώνες παίζονται στα ίσια.....
Με 50-50 αυτό το βρωμερό σωματείο θα είχε την τύχη του Εθνικού Πειραιώς σε όλα τα αθλήματα....