Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Έρχεται!!!!!
Τί παλτό είναι αυτό θεέ μου!!!!!!!
Πάλι τα ίδια ρε πούστη μου Πάλι μικραίνει ο Π.Α.Ο.Κ.
Έρχεται!!!!!
Τί παλτό είναι αυτό θεέ μου!!!!!!!
κ στο 6 χρειαζομαστε παικτη γιατι ο γκαρσιας θα πεσει κατωΕγω παλι απο τα 11 και κατι λεπτα βιντεο που ειδα στον εσυσωληνα δεν καταλαβα και πολλα για τον εσωτερικο κοσμο του αλλα ο εξωτερικος του ειναι ιδιος ο καρντοσο που το καλοκαιρακι που αγοραζαμε ιες ηταν ελευθερος...η ομαδα θελει δεξι μπακ παικταρα και επιτελικο μεσο αντι ιβιτς πρωτα πρωτα ...ολα και ολοι οι αλλοι επονται.
κ στο 6 χρειαζομαστε παικτη γιατι ο γκαρσιας θα πεσει κατω
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...με την ευκαιρια του ποστ, να γραψω τι σκεφτομουνα προχθες που εβλεπα τον Κουτσιανικουλη να τρεχει σαν παλαβος πανω κατω...
μηπως θα μπορουσε αυτος να ειναι το μπακ-απ του Βιτολο??
σιγουρα εχει μειονεκτηματα για 6αρι, μεγαλυτερο απ'ολα η ελλειψη δυναμης, αλλα και καποια πλεονεκτηματα που δεν τα εχει ο ισπανος... ταχυτητα, πασα και πατημα στην αντιπαλη περιοχη...
αλλα ποιος να τα δει αυτα?? αυτοι που διωξανε τον Ηλιαδη?? ή μηπως αυτοι που εχουνε τον Αθανασιαδη 4 χρονια, αλλα μεχρι προτινος επαιζε το ντυμενο ξυλο, ο Παπαζογλου αναπληρωματικος του Μουσλι...
Τον Ηλιαδη ειναι ετοιμες οι γριες να τον σουταρουνμε την ευκαιρια του ποστ, να γραψω τι σκεφτομουνα προχθες που εβλεπα τον Κουτσιανικουλη να τρεχει σαν παλαβος πανω κατω...
μηπως θα μπορουσε αυτος να ειναι το μπακ-απ του Βιτολο??
σιγουρα εχει μειονεκτηματα για 6αρι, μεγαλυτερο απ'ολα η ελλειψη δυναμης, αλλα και καποια πλεονεκτηματα που δεν τα εχει ο ισπανος... ταχυτητα, πασα και πατημα στην αντιπαλη περιοχη...
αλλα ποιος να τα δει αυτα?? αυτοι που διωξανε τον Ηλιαδη?? ή μηπως αυτοι που εχουνε τον Αθανασιαδη 4 χρονια, αλλα μεχρι προτινος επαιζε το ντυμενο ξυλο, ο Παπαζογλου αναπληρωματικος του Μουσλι...
πολυ χλωμοκαντε καμια κηδεια αυριο ρε παοκια στο τηγανι....
Τον Ηλιαδη ειναι ετοιμες οι γριες να τον σουταρουν
και ο Μπιλακος εχει τοση σχεση με το ποδοσφαιρο οσο εγω με την πυρηνικη φυσικη
καλυτερα....κοιμησου για να μην εχουμε τηνν γκαντεμια κ την μιζερια που θα βγαλεις....εγώ πάω για μεσημεριανό ύπνο!
προβλέπονται πολλά μπαλάκια σήμερα με Τσουκαλά!
Προβλέπονται πολλά μπαλάκια σήμερα με Τσουκαλά!