Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσεις εκει στον παοκ(στους σοβαρους απευθυνομαι),μια χαρη ρε παιδια.Αυτος ο καινουριος που πηραμε απο Ισπανια,λεει τιποτα στον Μανατζερ?Καποιος να με ενημερωσει...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσεις εκει στον παοκ(στους σοβαρους απευθυνομαι),μια χαρη ρε παιδια.Αυτος ο καινουριος που πηραμε απο Ισπανια,λεει τιποτα στον Μανατζερ?Καποιος να με ενημερωσει...
Αν και δεν με κατατασεις στους σοβαρους επειδη προφανως δεν συμφωνουν οι αποψεις μας να σε ενημερωσω,ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ,οτι τα στοιχεια του παιχτη ειναι καλα και προκειται για καλη μεταγραφη που μαλλον βαζει τελος στην καριερα του Νεμπεγλερα στον αρη

Επισκέπτης
Καλύτερα ξένοι μωρέ!
Άσε που οι Έλληνες έχουν τρελές απαιτήσεις, όπως να πληρώνονται! :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ιεροσυλια να μιλας για την Αλαμανα ποντικι!Ασε που ησουν και σπορος τοτε!Προφανως τα παπαγαλακια σου δεν σου ειπαν οτι η μαγκια σου ηταν οταν υπηρχε μονο ενα πουλμαν οπαδων του ΠΑΟΚ και μολις εσκασαν και τα υπολοιπα  τα χωραφια πηραν φωτια και πανικοβλητοι gay ετρεχαν να σωθουν!Για ποιο λαο του gay μου μιλας τη δεκαετια του 80 ρε πανιβλακα?ΤΟΥΜΠΑ ηρθες το 89 πρωτη φορα θα μας τρελανεις?Δες και μαθε για εκδρομες 8000 οπαδων του ΠΑΟΚ στο καραι..ταβλι ακομη και τη δεκαετια του 70!!!Η λεγεωνα του Μακη του μαναβη γαμουσε τις μανες σας τοτε,λιγε!!!
ο λογος που δε σε κατατασσω,nothing personal.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο λογος που δε σε κατατασσω,nothing personal.
Κανενα προβλημα αποψη σου ειναι και σεβαστη.Αλλα για να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη καλο ειναι να διαβαζεις και τα προηγουμενα ποστ που αναφερονταν σε μενα!Παντως μαζι σου δεν εχω κανενα προβλημα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κοιτα,σιγουρα με σας τους παοκτσηδες εχουμε αντιθετες αποψεις,κανουμε καζουρα ο ενας στον αλλον,ενιοτε ριχνουμε και κανενα μπινελικι να περναει η ωρα,αλλα τουλαχιστον να υπαρχουν και καποια ορια,αλλωστε εχουμε και καποια κοινα για αυτο ειμαστε εδω μεσα.Εχω ξαναπει οτι πολλοι φιλοι μου ειναι παοκτσηδες αφου μενω στη φωλια σας(Τουμπα)κι εχω συνηθισει σε ανταλλαγη καζουρας και σε μπινελικι.Αλλα τις μανες και τα συναφη μη τ'ανακατευουμε και χαλαμε την μερα μας...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα,σιγουρα με σας τους παοκτσηδες εχουμε αντιθετες αποψεις,κανουμε καζουρα ο ενας στον αλλον,ενιοτε ριχνουμε και κανενα μπινελικι να περναει η ωρα,αλλα τουλαχιστον να υπαρχουν και καποια ορια,αλλωστε εχουμε και καποια κοινα για αυτο ειμαστε εδω μεσα.Εχω ξαναπει οτι πολλοι φιλοι μου ειναι παοκτσηδες αφου μενω στη φωλια σας(Τουμπα)κι εχω συνηθισει σε ανταλλαγη καζουρας και σε μπινελικι.Αλλα τις μανες και τα συναφη μη τ'ανακατευουμε και χαλαμε την μερα μας...
Εισαι ωραιος εχεις δικιο.Παρασυρθηκα απο την προκλητικοτητα και τη βλακεια του αλλου και επειδη δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας και εχω ζησει καταστασεις εκ των εσω αντεδρασα κατ'αυτον τον τροπο!Παντως εχεις δικιο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντα ένας Αρειανός έχει δίκιο παληκάρι μου. Πάντως μην ψαρώνετε ρε και κατλήγετε να βρίζετε μάνες. Το καταλαβαίνεις και μόνος ότι είναι μαλακία.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μΠαοκια νικησατε την πρωτη Θυγατρικη μπραβο,κοροιδευατε τον »Αρη για τους κσενουσ και εσεισ ειχατε μονο ενα κσενο τον ΧΑΛΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω για αυτόν αλλα για τον πολωνό μάλλον δεν έκανε πλάκα ο ζαγόρας. καλό παικτακι δείχνει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μΠαοκια νικησατε την πρωτη Θυγατρικη μπραβο,κοροιδευατε τον »Αρη για τους κσενουσ και εσεισ ειχατε μονο ενα κσενο τον ΧΑΛΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
κων/δης, και αλλαγές μπήκαν οι μπαλάφας, αθανασιάδης, λάκης.
τιμωρημενος ο σίγουρα βασικός δάρλας.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ξέρω για αυτόν αλλα για τον πολωνό μάλλον δεν έκανε πλάκα ο ζαγόρας. καλό παικτακι δείχνει
Τωρα τι να το κανω ρε πακαρα,κι εγω τον βλεπω.Για τον Ισπανο θα κανεις κανενα απο τα γνωστα καλα σου ρεπορταζ να μαθουμε?Περιμενω...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητοι και πολυ συμπαθεις φιλοι παοκτζηδες,δυστυχως για το ποια θεση θα τερματισει φετος η ομαδα σας θα το αποφασισει η μαμα εταιρεια,διοτι σε περιπτωση που δεν το γνωριζεται ο παοκ απο το καλοκαιρι ανηκει σε ενα πολυμετοχικο ομιλο μαζι και με αλλες ομαδες!
ξερω οτι θα δυσαρεστησω πολλους με αυτο που λεω,αλλα ειναι στ'αληθεια πολυ απλο να δειτε οτι εχω δικιο:2.5 εκατ ο χριστοδουλοπουλος , 2.2 εκατ ο μελισσης(!!!!!!!!!!!!!!!) και 3 χρονια συμφωνια χορηγιας με την vivartia (εταιρεια που ανηκει στον ομιλο MIG συμφεροντων βγενοπουλου) χορηγια συνολικου υψους 2.3 εκατ(!!!!!).
εαν υπαρχουν ακομα αμφιβολιες θα πρεπει να κανουμε ολοι υπομονη και να βλεπουμε ολοι καπως υποψιασμενοι τα παιχνιδια μεταξυ των ομαδων που συνδεονται καθως και τα παιχνιδια των διεκδικητων του τιτλου με αυτες τις ομαδες.
η αποψη την οποια μοιραστηκα μαζι σας ειναι δικη μου και μερικων ακομα ανθρωπων που ζουν απο το ποδοσφαιρο και σε καμια περιπτωση δεν τη εκφραζω για να προκαλεσω αλλα για να υποψιαστουμε ολοι μαζι τι παιχνιδια παιζονται με αυτο που εμεις εχουμε αγαπη,παθος,χομπι,ερωτα και οπως αλλιως καθενας μπορει να το ονομαζει,ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ  :thumbsup:

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σεβαστή η άποψη του κάθε ανθρώπου,εμάς όμως  ως οπαδούς του μεγάλου ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει η ομάδα και αυτό που είδαμε στην πρώτη αγωνιστική είναι φέτος έχουμε και παίκτες και παίζουμαι σαν ομάδα,ελίπουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ιεροσυλια να μιλας για την Αλαμανα ποντικι!Ασε που ησουν και σπορος τοτε!Προφανως τα παπαγαλακια σου δεν σου ειπαν οτι η μαγκια σου ηταν οταν υπηρχε μονο ενα πουλμαν οπαδων του ΠΑΟΚ και μολις εσκασαν και τα υπολοιπα  τα χωραφια πηραν φωτια και πανικοβλητοι gay ετρεχαν να σωθουν!Για ποιο λαο του gay μου μιλας τη δεκαετια του 80 ρε πανιβλακα?ΤΟΥΜΠΑ ηρθες το 89 πρωτη φορα θα μας τρελανεις?Δες και μαθε για εκδρομες 8000 οπαδων του ΠΑΟΚ στο καραι..ταβλι ακομη και τη δεκαετια του 70!!!Η λεγεωνα του Μακη του μαναβη γαμουσε τις μανες σας τοτε,λιγε!!!
μαλλον το αντιθετο γινοτανε για αυτο εχουν γεμισει τα σχολεια στην πολη σου με γαυρακια
συνηθες φαινομενο παντως να βριζετε μανες και νεκρους απο μακρια γιατι απο κοντα εχετε φαει πολλες μαπες ακομα και μεσα στη θεσ/κη
αλλος ενας βλακας παοκτζης που εχει ζησει καταστασεις :jerking: :jerking: :jerking: μεσω των σπορ του βορρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εισαι ωραιος εχεις δικιο.Παρασυρθηκα απο την προκλητικοτητα και τη βλακεια του αλλου και επειδη δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας και εχω ζησει καταστασεις εκ των εσω αντεδρασα κατ'αυτον τον τροπο!Παντως εχεις δικιο
γινεσαι ανθρωπος σιγα σιγα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γινεσαι ανθρωπος σιγα σιγα
Που σε χανω,που σε βρισκω...ολο εδω με τα ΠΑΟΚΙΑ εισαι ρε κουφαλα δωρητη!Οσο για το αλλο που ειπες για Σπορ του βορρα και τα σχετικα δεν ισχυει,γιατι εμενα ΠΑΟΚ με εκαναν ο λαος του,οι εκδρομες και τα χιλιομετρα,φιλε μου!Γι'αυτο σου ειπα και χθες οτι δεν εχεις να κανεις με κανεναν σπορο που εγινε ΠΑΟΚ...χθες,και πουλαει τρελα απο το ιντερνετ!Εχω ζησει ολη εκεινη την χρυση 20ΕΤΙΑ της ομαδας σου στην ΤΟΥΜΠΑ και αληθευει και το ξερεις οτι κοκκινο στην ΤΟΥΜΠΑ πρωτοειδαμε το 1989!!!Οταν ο λαος του ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ 10000 στο καραισκακη το 1973!Μη με βαλεις στη διαδικασια να στο αποδειξω απο πρωτοσελιδα της εποχης,πιστευω τα εχεις δει!Με γεγονοτα μιλαω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Που σε χανω,που σε βρισκω...ολο εδω με τα ΠΑΟΚΙΑ εισαι ρε κουφαλα δωρητη!Οσο για το αλλο που ειπες για Σπορ του βορρα και τα σχετικα δεν ισχυει,γιατι εμενα ΠΑΟΚ με εκαναν ο λαος του,οι εκδρομες και τα χιλιομετρα,φιλε μου!Γι'αυτο σου ειπα και χθες οτι δεν εχεις να κανεις με κανεναν σπορο που εγινε ΠΑΟΚ...χθες,και πουλαει τρελα απο το ιντερνετ!Εχω ζησει ολη εκεινη την χρυση 20ΕΤΙΑ της ομαδας σου στην ΤΟΥΜΠΑ και αληθευει και το ξερεις οτι κοκκινο στην ΤΟΥΜΠΑ πρωτοειδαμε το 1989!!!Οταν ο λαος του ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ 10000 στο καραισκακη το 1973!Μη με βαλεις στη διαδικασια να στο αποδειξω απο πρωτοσελιδα της εποχης,πιστευω τα εχεις δει!Με γεγονοτα μιλαω
που θες να καταληξεις?ειστε πολυ πισω οπαδικα και αγωνιστικα
το μονο που σας εμεινε ειναι οι ιστοριες του παρελθοντος που εχουν καταντησει αστικοι μυθοι
για να τελειωνουμε,θεωρεις οτι ειστε καλυτερος λαος απο μας και εχετε κανει πιο μαζικες εκδρομες?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
που θες να καταληξεις?ειστε πολυ πισω οπαδικα και αγωνιστικα
το μονο που σας εμεινε ειναι οι ιστοριες του παρελθοντος που εχουν καταντησει αστικοι μυθοι
για να τελειωνουμε,θεωρεις οτι ειστε καλυτερος λαος απο μας και εχετε κανει πιο μαζικες εκδρομες?
Αντε και γω σε ψαχνω αλλου!Δεν το συζητω,σαφως και θεωρω τον λαο του ΠΑΟΚ καλυτερο απο του οσφπ,σε ΤΟΥΜΠΑ και ακομα περισσοτερο σε εκδρομες!Και σαφως πολυ πρωτου ξεκινησουν οι εκδρομες πολλων αλλων οπαδων στην Ελλαδα!Και μιλαμε για μια ομαδα που δεν εχει ουτε το 5% των τιτλων σου!Η συσπειρωση γυρω απο αυτην την ομαδα ειναι ανεπαναληπτη οσο και να μην θες να το δεις!Και μη ξεχναμε οτι ημαστε και κατα πολυ λιγοτεροι σε μαζα απο τους οπαδους της ομαδος σου,παιζει και αυτο τον ρολο του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom