You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
α μπραβοοοοο....γιαυτο το εβαλα...και για τον ριερα που λεει ο λογος να το ελεγε εγω θα γελαγα....Με τις π@π@ριες του Αλέφαντου πάντα γελάω!
Εδώ που τα λέμε είναι λίγο νταμάρι ο μαυρούκος!!
γαμησε τον τον αλεφαντο ποιος ειναι και τι λεει...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το καλύτερο το ειπε για τον Παπαζογλουενταξει αλλα το προβια και το αλλετρι ειναι ολα τα λεφτα...μην ειστε κομπλεξικοι ρε πουστη...
βαλτε το χιουμορ στη ζωη σας....
δηλαδη δεν γελασες οταν το διαβασες;;;;
"να αφήσει την μπάλα και να παει σε καμιά οικοδομή να σπάει μπετά
τα σώμα το εχει"
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ητανε καποτε προπονητης νομιζω στον οφη...το καλύτερο το ειπε για τον Παπαζογλου
"να αφήσει την μπάλα και να παει σε καμιά οικοδομή να σπάει μπετά
τα σώμα το εχει"
χανανε τρια μηδεν ...ητανε γυρω στο 85 και σηκωνει ενα παιχτη για αλλαγη....
ελα δω ρε παπαδοπουλε (π.χ. δεν θυμαμαι ονομα)
ναι κυρ νικο...
εισαι ετοιμος να μπεις;;;
ναι κυρ νικο;;;
το πιστευεις ρε οτι μπορουμε να το γυρισουμε το ματς;;;
ναι κυρ νικο το πιστευω....
σιγουρα ρε το πιστευεις;;;
ναι κυρ νικο....
δε μου λες μαλακιες ετσι;;;
οχι κυρ νικο....
κατσε κατω ρε μπαγλαμα που θα γυρισεις 3-0 στο 85...αργυριου σηκω μπαινεις....
και κλαμα ολοι απο τα γελια στο παγκο....
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεκαετία του 80 προπονητής στις γριές μετά απο ενα ματς μεσοβδόμαδα για το κυπελο γυρνούσαν με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη για να πανε ξενοδοχειο γιατί μετα απο 2 μερες παιζανε σημαντικο ματςητανε καποτε προπονητης νομιζω στον οφη...
ναι κυρ νικο...
ναι κυρ νικο;;;
ναι κυρ νικο....
οχι κυρ νικο....
Παίρνει το θάρος ο Κωφιδης σαν αρχηγος να του ζητησει να παρουν για μιση μερα ρεπο
Τον άφησε στην εθνικη οδο και γυρισε στην πολη με οτοστοπ
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα.....μπορει και να το εκανε...αλλα να ξερεις οτι πολλα ειναι και ''αστικοι μυθοι''Εγω είχα ακούει οτί είχε σηκώσει κάποιον απο τον πάγκο για να τον βάλει μέσα τον οποίον τον είχε κάνει αλλάγη μερικά λεπτά πριν!!!
εδωσε το δικαιωμα και μετα του φορτωσανε και πολλα...
αυτο π.χ. με τα κεφτεδακια τον εχω ακουσει να ορκιζεται στα εγγονια του οτι ειναι παπαρια...
iwsidiro
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τύπε το πιο καλό εχει γίνει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!
είναι κλασικά ο τύπος της εξέδρας που φωνάζει και το παίζει προπονηταράς χωρίς να έχει ιδέα και λέει συνέχεια στον προπονητή της ομάδας τι να κάνει!
Τα πέρνει ο προπονητής και του την λέει και ακολουθεί ο εξής διάλογος
Φίλαθλοσ: Εμένα να με ακούς! 30 χρόνια μέσα στα γήπεδα είμαι και ξέρω!
και του απαντάει ο προπονητής: κι εγώ ρε μεγάλε πάω στα μπουζούκια εδώ και 30 χρόνια αλλα μπουζούκι δεν έμαθα!!!
είναι κλασικά ο τύπος της εξέδρας που φωνάζει και το παίζει προπονηταράς χωρίς να έχει ιδέα και λέει συνέχεια στον προπονητή της ομάδας τι να κάνει!
και του απαντάει ο προπονητής: κι εγώ ρε μεγάλε πάω στα μπουζούκια εδώ και 30 χρόνια αλλα μπουζούκι δεν έμαθα!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
ητανε καποτε προπονητης νομιζω στον οφη...
ναι κυρ νικο...
ναι κυρ νικο;;;
ναι κυρ νικο....
οχι κυρ νικο....
δεκαετία του 80 προπονητής στις γριές μετά απο ενα ματς μεσοβδόμαδα για το κυπελο γυρνούσαν με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη για να πανε ξενοδοχειο γιατί μετα απο 2 μερες παιζανε σημαντικο ματς
Παίρνει το θάρος ο Κωφιδης σαν αρχηγος να του ζητησει να παρουν για μιση μερα ρεπο
Τον άφησε στην εθνικη οδο και γυρισε στην πολη με οτοστοπ
Τύπε το πιο καλό εχει γίνει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
άστο μεγάλε, αυτό το είπε ο Γιώργαρος...και του απαντάει ο προπονητής: κι εγώ ρε μεγάλε πάω στα μπουζούκια εδώ και 30 χρόνια αλλα μπουζούκι δεν έμαθα!!!
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εσεις τι ώρα παίζετε ;Παοκια την φάγατε την Βελγική φλαμπουτσα???
Άντε μπράβο παλικάρια μου...ψωλαρπακτες...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Παοκια την φάγατε την Βελγική φλαμπουτσα???
Άντε μπράβο παλικάρια μου...ψωλαρπακτες...
Εσύ μαλακιστήρι απόγονε πότε παίζεις Ευρώπη; Θύμισέ μου...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Αδέλφια χάλια μαύρα... 3 παρατηρήσεις: ΠΟΛΛΟΙ παίκτες μαζεύτηκαν που είτε είναι σαπάκια είτε δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν στον Π.Α.Ο.Κ. Μιλάμε για τουλάχιστον 7-8 παίκτες πολλοί εκ των οποίων στην επίθεση που για το λόγο αυτό είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Επιπλέον τώρα φαίνονται πάλι τα αποτελέσματα της πρωτοφανούς επιπολαιότητας στο θέμα της επιλογής προπονητή... Από την πρόσληψη σοβαρού προπονητή με προσδοκία να προσφέρει έργο σε 3ετές πλάνο πριν 3 χρόνια καταλήξαμε στις επιλογές - αυτοκτονίες των Μπερέτα, Δερμιτζάκη που μόνο σε ομάδα επιπέδου Πανσερραϊκού αρμόζουν & τελικά στην "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" παραμονή του Χάβου στον πάγκο που τώρα πια φαίνεται πόσο λανθασμένη ήταν καθώς ούτε την ηρεμία στα αποδυτήρια δεν μπορεί να εξασφαλίσει αν κρίνουμε απ' την κατάρρευση μετά την ήττα απ' τον gay... Και γενικό συμπέρασμα: Απ' την οικοδόμηση μέχρι πέρσι λιθαράκι - λιθαράκι ομάδας που έκανε πρωταθλητισμό καταλήξαμε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ & σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που κινείται διοικητικά με την επιπολαιότητα των πέτρινων χρόνων...
Εσύ μαλακιστήρι απόγονε πότε παίζεις Ευρώπη; Θύμισέ μου...
Ρωτα την Τουρκαλα σου πότε παίζω, βλαξ που δεν έχεις δει πότε σεντόνι στην ζωή σου....
Αδέλφια χάλια μαύρα... 3 παρατηρήσεις: ΠΟΛΛΟΙ παίκτες μαζεύτηκαν που είτε είναι σαπάκια είτε δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν στον Π.Α.Ο.Κ. Μιλάμε για τουλάχιστον 7-8 παίκτες πολλοί εκ των οποίων στην επίθεση που για το λόγο αυτό είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Επιπλέον τώρα φαίνονται πάλι τα αποτελέσματα της πρωτοφανούς επιπολαιότητας στο θέμα της επιλογής προπονητή... Από την πρόσληψη σοβαρού προπονητή με προσδοκία να προσφέρει έργο σε 3ετές πλάνο πριν 3 χρόνια καταλήξαμε στις επιλογές - αυτοκτονίες των Μπερέτα, Δερμιτζάκη που μόνο σε ομάδα επιπέδου Πανσερραϊκού αρμόζουν & τελικά στην "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" παραμονή του Χάβου στον πάγκο που τώρα πια φαίνεται πόσο λανθασμένη ήταν καθώς ούτε την ηρεμία στα αποδυτήρια δεν μπορεί να εξασφαλίσει αν κρίνουμε απ' την κατάρρευση μετά την ήττα απ' τον gay... Και γενικό συμπέρασμα: Απ' την οικοδόμηση μέχρι πέρσι λιθαράκι - λιθαράκι ομάδας που έκανε πρωταθλητισμό καταλήξαμε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ & σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που κινείται διοικητικά με την επιπολαιότητα των πέτρινων χρόνων...
Κλάψε-κλάψε-κλάψε....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Ρωτα την Τουρκαλα σου πότε παίζω, βλαξ που δεν έχεις δει πότε σεντόνι στην ζωή σου....
Ενώ εσύ που το έβλεπες 12 χρόνια σε είδαμε Πόσο είχες ΕΚΤΕΘΕΙ με το θίασο που παρουσίαζες στην Ευρώπη την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα "καθάριζες" τα πρωταθλήματα... Μόνο το 6-2 με τη Λεβερκούζεν πιπιλάτε συνέχεια & συνέχεια μετά από χρόνια το οποίο μάλιστα είχε έρθει μια χρονιά που πάλι τ' αρχίδια μου είχες πάρει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K