thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
δωρητή αμφιβάλλω αν έχεις πάει έστω και σε ένα εκτός έδρας...
Μάγκιές ενός φλώρου
Μάγκιές ενός φλώρου
στα παπαρια μου τι νομιζειςδωρητή αμφιβάλλω αν έχεις πάει έστω και σε ένα εκτός έδρας...
Μάγκιές ενός φλώρου
παιδιά...μπορει να θέλω να τον πνίξω επειδή είναι γαύρος .... ...δεν ξέρω αν πηγαίνει εκτός έδρας αλλά...φλώρος δεν είναι....δωρητή αμφιβάλλω αν έχεις πάει έστω και σε ένα εκτός έδρας...
Μάγκιές ενός φλώρου
Τι είναι αυτός ρε?0-2 για πλάκα η ΠΑΟΚΑΡΑ....Πάμπλο Γκαρσία όλα τα λεφτά...
Λοιπον...διπλο σημερα γιατι ειστε πολυ καλυτεροι απο τους κρητικους....ασος με την αεκ λογω <<συνθηκων>>....αλλα θυμισου με οτι μετα απο 5-6 αγωνιστικες θα αρχισετε παλι την γκρινια....ο άνθρωπος βρίσκεται παντού...κόβει,μοιράζει...και το πουλί τί έβγαλε,δεν πιστεύω στα μάτια μου
κλωνε δωσε ταχ κωδικα να σου στειλω σουβενιρΣΙΓΑ ΔΩΡΗΤΗ,ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...!
οντωςείναι μικρά τα γήπεδα της Ελλάδας για να μας χωρέσουν...
Φιλε να σου στειλω μια φωτο της ΤΟΥΜΠΑΣ να την δεις?Γιατι εσυ αποκλειεται να εχεις πατησει!Η μαλλον πες αυτους τους λιγους που ανεβαινουν και παιρνουν φωτια οι φωτογραφικες τους μηχανες να σου δωσουν καμμια!Αλλα τι να λεμε τωρα,οπαδος της ομαδας που οι οπαδοι της ηρθαν για πρωτη φορα ΤΟΥΜΠΑ το 1989!!!!!!!!Και πως ηρθαν,για ριξε μια ματια....!Ρε τι πλακα που εχεις....κλωνε δωσε ταχ κωδικα να σου στειλω σουβενιρ
τα αυτια του κουδα μου τελειωσαν,τα πηρε ο thess για σενα εχω κατι πανακια μαυροασπρα απο μηχανιωνα
συγχαρητηρια στα αδερφια της 7 που δωσαν ενα καλο μαθημα στις κοτες του βορρα,αλλη φορα οταν περνατε τα τεμπη να φορατε κρανη,τσιγκινα σωβρακα και να εχετε διαβατηρια μουναρες που θελατε και να ερθετε στον πειραια
του χρονου απο ραφηνα και λαυριο
Ειδικα αυτη η τριτη φωτο ειναι απο τα...σκληρα αδερφια σου!!!!!!!Αντε στειλε κανα μηνυμα τωρα και ασε τις εκδρομες για τον λαο που τις εχει κανει ρουτινα!Φιλε να σου στειλω μια φωτο της ΤΟΥΜΠΑΣ να την δεις?Γιατι εσυ αποκλειεται να εχεις πατησει!Η μαλλον πες αυτους τους λιγους που ανεβαινουν και παιρνουν φωτια οι φωτογραφικες τους μηχανες να σου δωσουν καμμια!Αλλα τι να λεμε τωρα,οπαδος της ομαδας που οι οπαδοι της ηρθαν για πρωτη φορα ΤΟΥΜΠΑ το 1989!!!!!!!!Και πως ηρθαν,για ριξε μια ματια....!Ρε τι πλακα που εχεις....
κλωνε δεν εχεις τα αρχιδια να τα πεις αυτα ουτε μεσω της ανωνυμιας του ιντερνετΕιδικα αυτη η τριτη φωτο ειναι απο τα...σκληρα αδερφια σου!!!!!!!Αντε στειλε κανα μηνυμα τωρα και ασε τις εκδρομες για τον λαο που τις εχει κανει ρουτινα!
...Θ'ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Σ'ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!