Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: ποσο ηλιθιος εισαι ρε?διαβασε τι ειπα...καλα που πηγαμε εκει εμεις ειπα γιατι ακομα θα τον βαραγανε....αλλωστε μην μιλατε εσεις που το σαββατο στη φιλαδελφεια την πεσατε 100 σε ενα ε?αιντε ψευτομαγκες.....
:jerking:
βλεπεις να καμαρωνω;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ε και τι;;;ο αλλος καμαρωνε;;;...σου ειπε ενα σκηνικο που παιχτηκε οτι ηταν μαλακια...τι τον χρεωσες;;;
ειναι πολλες οι μαλαματινες ρε δεν ξερει τι διαβαζει μου φαινεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι ασχολεισαι ρε με το νουμερο...το γυρναει στην τρελλη να γλιτωσει την καζουρα...αν και ειναι ο μοναδικος παντελονατος που εμφανιστηκε αμεσως....οι αλλες οι πουτανες με το μεγαλο στομα θα εμφανιστουν οταν θα εχει κατσει η σκονη...
κρυφτειτε πουτανεεεεεεεες......
Περιμενουν να βγαλει ανακοινωση πρωτα ο Μινος και μετα θα βγουν :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αχρηστίδη-7 εσένα αυτό που σου αξίζει να πάθεις είναι ό,τι & ο Ηλιόπουλος τότε στο πούλμαν σας... Κάτι φασιστογαυράκια σαν εσένα έπρεπε οι ίδιοι οι δικοί σας να σας πετάνε έξω απ' το γήπεδο της Τρούμπας & να σας ξεγράψουν γενικά γιατί είστε η ντροπή του Πειραιά. Που μου κάνεις το μάγκα με τις πλάτες του Σκυλίτση, του Γουλανδρή, του Κόκκαλη & όλων των πουσταράδων που σας έδιναν όλα τα πέτσινα πρωταθλήματα & σας καλλιέργησαν τη φασιστική νοοτροπία "τα παίρνω όλα με το έτσι θέλω" η οποία σας οδήγησε στο σημείο να πανηγυρίζετε πέναλτυ όπως το αλησμόνητο του Αλεξανδρή στην Καβάλα... Έτσι κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρόεδροί σου. Πόσο θα γούσταρα ρε πουστράκι να σε έβλεπα κωλογαμημένο από 50 γυφτοπαοκτσήδες... Σε κάτι σκατόμυαλους σαν εσένα αυτό μόνο αξίζει.
μωρη καριολα εισαι στα 20 μελη που κανουν ματι και δεν μιλας;;;;φτου σου γαμω τα παντελονια σου πουτανα των απογονων....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αταν ενας μαλακας τραλαλας με γκομενα του κ μιλαγε σε λινητο ΔΥΝΑΤΑ και ελεγε ναι ρε ηρθα και δε μελες και δε σε λεω....και με μαυρα ρουχα κλπ....του την πεσαν καποιοι πιτσιρικαδες συνδεσμιτες κ αρχισε κ ετρεχε πισω απ τα ομβρυα στην ευδαπ και τον πιασανε και τον σαπισαν..καλα που περναγα με κατι αλλους καμινιωτες...μπατσοι εν τω μεταξυ πουθενα ουτε καν εκει στη γωνια τρπχομπατσο δεν ειχε...ο μαγκας ηταν απ τον συνδεσμο παοκ καβαλας....
αυτα τα σκηνικα γινονται δυστυχως συνεχως
κυριως στην Τουμπα,γαλατικο χωριο ειναι,πεφτει ξυλο και τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν γιατι
τωρα εσυ πως καταλαβες οτι ηταν συνδεσμιτης
ποσο μαλον ΠΑΟΚ
μεντιουμ εισαι;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτα τα σκηνικα γινονται δυστυχως συνεχως
κυριως στην Τουμπα,γαλατικο χωριο ειναι,πεφτει ξυλο και τις περισσοτερες φορες δεν ξερουν γιατι
τωρα εσυ πως καταλαβες οτι ηταν συνδεσμιτης
ποσο μαλον ΠΑΟΚ
μεντιουμ εισαι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε συ ελεος εισαι τι εχεις πιει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  δεν περιγραφωωωωω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κλασσικά πουστράκια οι γάβροι... Πέρσι που κοντράραμε τους βάζελους για τον τίτλο ΜΑΣ ΕΓΛΕΙΦΑΝ σε τέτοιο βαθμό που είχαν γίνει ένθερμοι φιλοπαοκτσήδες (τον κακό τους τον καιρό...) Θυμάμαι έβλεπα το Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός με την γκολάρα του Γκαρσία σε μια καφετέρια στο Μικρολίμανο & είχα γεμίσει σάλια απ' το γλείψιμο που μου έριχναν επειδή απ' την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι είμαι παοκτσής... Φέτος που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αναστήθηκαν επανήλθαν στα φυσιολογικά τους...
[size=20pt]Γι' αυτό μια ζωή θα τους λέμε απογόνους του στόλου. [/size]ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
σου αρεσε μωρη το καβλι των απογονων;;;;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε συ ελεος εισαι τι εχεις πιει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  δεν περιγραφωωωωω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πες μου πως καταλαβες οτι ειναι ΠΑΟΚ και μαλιστα συνδεμιτης
απορια την εχω

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ο μινος που ειναι ρε παιδια εχω νετ για να δω και βγηκε ο μπουζος ...μαζι σας πινει ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
θα απαντησεις πως καταλαβες οτι ειναι ΠΑΟΚ και μαλιστα συνδεμιτης;
διαβασε πιο πανω...εσενα τι σε πειραξε πιο πολυ?το οτι εφαγε ξυλο το οτι ηταν  παοκτζης η το οτι ηταν συνδεσμιτης?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
διαβασε πιο πανω...εσενα τι σε πειραξε πιο πολυ?το οτι εφαγε ξυλο το οτι ηταν  παοκτζης η το οτι ηταν συνδεσμιτης?
με πειραξε,γιατι εχω δει τετοια σκηνικα,οτι ενας αθωος τρωει ξυλο και μαλιτα πουστικα και 50 πανω σε εναν και βγαινεις και απο πανω να το διατυμπανησεις
δεν απαντας που ξερεις οτι ηταν Παοκι και μαλιστα συνδεσμιτης

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
με πειραξε,γιατι εχω δει τετοια σκηνικα,οτι ενας αθωος τρωει ξυλο και μαλιτα πουστικα και 50 πανω σε εναν και βγαινεις και απο πανω να το διατυμπανησεις
σωστος ο μαγκας. μαλλον αυτοι οι μαλακες κανανε την κινηση και εκανα 2 ωρες να περασω την πειραιως
πρεπει να νοιωθουν πολυ ολοκληρωμενοι οι ομοιδεατεες μου και καθε αλλος που ειναι μαγκας με ενα στρατο πισω του
πρρρρρρρρρρρρρρρρρ γιδια

αντι να χαρουμε με την νικη της ομαδας μας λεμε για εναν παοκτζη που εφαγε ξυλο απο ολο το καραισκακη

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=90Zuhm0QoQ0[/video[/video]]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε ποσο βλακας εισαι σου πα του πηραν τσαντακι του κ ειδαν καρτα του...και αυτα που λες οτι σιγα μην κυκλοφορει με καρτα εινα ι παπαριες...εγω εμενα γκυζη και και ποτε δεν εβγαλα καρτα μου..εκτος αν εισαι τοσο κοτα....εδω ο αλλος που πιασαν τα χανουμια (φιλος μου) σε ασχετη φαση ειχε τον τσιλντρεσ στο κινητο τι μας λες τωρα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε ποσο βλακας εισαι σου πα του πηραν τσαντακι του κ ειδαν καρτα του...και αυτα που λες οτι σιγα μην κυκλοφορει με καρτα εινα ι παπαριες...εγω εμενα γκυζη και και ποτε δεν εβγαλα καρτα μου..εκτος αν εισαι τοσο κοτα....εδω ο αλλος που πιασαν τα χανουμια (φιλος μου) σε ασχετη φαση ειχε τον τσιλντρεσ στο κινητο τι μας λες τωρα
καρτα;
καρτα μελος συνδεσμου ΠΑΟΚ Καβαλας;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
σωστος ο μαγκας. μαλλον αυτοι οι μαλακες κανανε την κινηση και εκανα 2 ωρες να περασω την πειραιως
πρεπει να νοιωθουν πολυ ολοκληρωμενοι οι ομοιδεατεες μου και καθε αλλος που ειναι μαγκας με ενα στρατο πισω του
πρρρρρρρρρρρρρρρρρ γιδια

αντι να χαρουμε με την νικη της ομαδας μας λεμε για εναν παοκτζη που εφαγε ξυλο απο ολο το καραισκακη
πριν εγινε αυτο κατα τις εξι και....δεν την ειδα ρε μαγκα σου ειπατην καρτα  οταν πηγα ηδη τον βαραγανε και τους τραβηξαμε....ποσες φορες πρεπει να το πω για να καταλαβεις ?στον βλαχο παει αυτο...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πριν εγινε αυτο κατα τις εξι και....δεν την ειδα ρε μαγκα σου ειπατην καρτα  οταν πηγα ηδη τον βαραγανε και τους τραβηξαμε....ποσες φορες πρεπει να το πω για να καταλαβεις ?στον βλαχο παει αυτο...
ναι οπως και να χει ρε φιλε μεγαλο κατορθωμα ειναι
εγω ηδη νοιωθω ακομα πιο περιφανος απο σημερα μετα απο αυτο
και ειμαι ολοκληρωμενος σαν οπαδος πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom