Επισκέπτης
Ποια Τοτεναμ με την Κίεβο θα έπαιζες μετά ....Ποιος σου είπε για Τοτεναμ εσένα ο Βασιλόπουλος...?
εδω κοντευεις να ξεχασεις το δικο σου,τοσο καιρο που χει να παιξει..Καλα επειδη δεν γνωριζω τα δικα σας εκει πανω... Ουτε ο Βασιλοπουλος ξερω ποιος ειναι!!!! Ξερω αυτα που ισχυουν, οτι ποτε δεν θα περναγες στους ομιλους..
ποιος αγιαξ να ουμεΠοια Τοτεναμ με την Κίεβο θα έπαιζες μετά ....Ποιος σου είπε για Τοτεναμ εσένα ο Βασιλόπουλος...?
Ρε φιλαρακι, κατσε να μου πεις λιγακι δλδ πιστευεις οτι εαν ειχες παρει τον Μουρινιο αντι για τον Δερμιτζακη... Θα ειχες περασει στους ομιλους??? Σου λεω κατηγοριματικα οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεχρι εκει που φτασατε και συνεχιζεται, θα επρεπε να εισαστε παντα για ευρωπη μιλαω, ευχαριστημενοι εως τα μπουνια!!!!!
Δεν καταλαβαινω πως ειχατε την πεποιθηση για κατι μεγαλυτερο?
Το ταβανι του ο ΠΑΟΚ το εφτασε.... Τωρα βεβαια αρχιζουν τα δυσκολα...
μπουαχαχαχαχ.Και έχεις και τον ΛαζοΓερμάνο τον πρόσωπο λάτρη να βάζει τον Ζαγοράκη πάνω από τον ΠΑΟΚ όπως κάνουν όλα τα πρόβατα σήμερα...
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γιαυτο το εγραψα ρε μπαγλαμαΑτακα Βιολίδη....
Ναι δεν νομίζω ότι θα είχανε την ίδια κλήρωση με αυτή του Άγιαξ...αν και ακόμα κι έτσι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ντινάμο Κιέβου ήταν του χεριού τους...με το συστημα πλατινι,οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα εκτος του πρωταθλητη ειναι απιστευτα δυσκολο να βγει τσ.λ..
μην παραμυθιαζεστε..
εχει περασει γραμμη στους "οπαδους" μας οτι cl δεν μπηκαμε επειδη δεν θελαμεΝαι δεν νομίζω ότι θα είχανε την ίδια κλήρωση με αυτή του Άγιαξ...αν και ακόμα κι έτσι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ντινάμο Κιέβου ήταν του χεριού τους...
φυσικα και δε θα χανε την ιδια κληρωση με τον αγιαξ..ο αγιαξ ηταν στους δυνατους...Ναι δεν νομίζω ότι θα είχανε την ίδια κλήρωση με αυτή του Άγιαξ...αν και ακόμα κι έτσι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ντινάμο Κιέβου ήταν του χεριού τους...
σαβινι,τσιριλο,βερον και λοιπα παλτα του ΖησαρουΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....
όταν ερχόταν ο Μπερέτα,ήταν προπονητάρα και ξέρει ο Βρύζας ναούμε
όταν ερχόταν ο Δερμιτζάκης,ήταν....Παοκτσάκι(ωραίο κριτήριο για προπονητή)
όταν ερχόταν ο Μουσαιντί,ήξερε πάλι ο Βρύζας!!!
όταν ερχόταν ο Ζουέλα,ήξερε ο Ζαγοράκης τί κάνει,αφού ξέρει 100 κιλά μπάλα
όταν λέγαμε για μεγάλο προπονητή,δεν υπήρχαν λεφτά.....
βγείτε ρε ΚΟΤΑΡΕΣ τώρα και υποστηρίξτε τον Δεμιτζάκη,αν φοράτε παντελόνια.....τί λέγατε το καλοκαίρι θυμάστε?
όπου φυσάει ο άνεμος οι πιο πολλοί είστε....
αν φέρει ο Ζαγοράκης τον Αλέφαντο,πάλι θα χειροκροτάτε....