Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτο απλα ΞΕΧΑΣΕ το φιλε Nacho, αυτο ειναι που τους καιει αλλωστε...... γραντας-τσαρουχας-καραμπερης-ιωαννιδης-condom in ass-ζαχουδανης-ανδριας-2 ΦΟΡΕΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ........... και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ..........

Αυτο ειναι που δε θα μπορουσαν ΠΟΤΕ να καταφερουν......

Ρε συ,εγώ τα ξέρω.
Τα'χουμε πει πως η μαγκιά είναι αν πέσεις κάτω 10 φορές να σηκωθείς 11 & όχι να βαστιέσαι όρθιος με δεκανίκια.
Γιατί μόλις αρχίσουν οι φάπες τελείωσες.
Ασ'τους να ελπίζουν πως θα διαλυθεί ο Άρης. Μην τους το χαλάς..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Χαίρομαι πάντως που δεν το αρνείσαι :) Περίμενα να εξαγριωθείτε μ' αυτή μου την αναφορά στην ντόπα & στεναχωριέμαι που δεν το κάνατε :( Συμπολίτη η αλήθεια είναι ότι η τότε ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. ήταν μόνο ένα σκαλοπάτι κάτω απ' τη δική σας... Και ήταν μία ΠΟΛΥ μεγάλη ομάδα...

Αφου λοιπον το αντιντοπινγκ αρχισε να εφαρμοζεται μετα το '91 στην Ελλαδα, τι σε κανει να πιστευεις οτι η τοτε ομαδα σου ηταν η "καθαρη" και η δικη μας "φουλ της ντοπας"........

Α, ξεχασα, αφου ειπαμε.... "παοκ εισαι"!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε συ,εγώ τα ξέρω.
Τα'χουμε πει πως η μαγκιά είναι αν [glow=red,2,300]πέσεις κάτω 10 φορές να σηκωθείς 11[/glow] & όχι να βαστιέσαι όρθιος με δεκανίκια.
Γιατί μόλις αρχίσουν οι φάπες τελείωσες.
Ασ'τους να ελπίζουν πως θα διαλυθεί ο Άρης. Μην τους το χαλάς..

Ρε παπαρα, αυτο το λεει ο τσεγκεβαρας, θα αρχισουν να σε κατηγορουν για .....ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το καινουριο το ειδες,ε? Πρωτοσελιδο στη φυλλαδα, αυτη ντε που ξεβαφει, που γαλουχησε γεννιες και γεννιες ΚΟΠΑΔΙΩΝ...... μετα το "ο μπαοκ πανω απ ολα"...... καινουριο......"στα ευκολα μπαοκ, στα δυσκολα μπαοκαρα".......  :headbang: :headbang: :headbang:

Τι θα γινει με δαυτους ρε, σε λιγο θα τραγουδανε στη τρουμπα...... "vamos μπαοκαρα,vamos campeon"........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και τελικα, δεν καταλαβαινω γιατι τοση φασαρια...... αφου ειπαμε..... (μετα τον σπαθα) ο τσινιΑΡΗΣ φταιει........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ΤΕΛΟΣ παντων θα κανω την χαρη να ασχοληθω με το λορδεμπου που αποκαλειται ομαδα σας.ΟΠΩΣ ειπε και η προπνηταρα σας το επιπεδο σας ειναι 2 κλικ πιο κατω...ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ομως οτι αν καταφερετε ποτε και παιξετε για πρωταθλημα ,να στε σιγουροι οτι οι δυο χοντροι θα σας γαμησουν μια χαρα μεχρι να σταματησετε να αποτελειται απειλη γι αυτους και τα μαγαζια εκατομυριων που διοικουν...τελικα ειναι θεμα αντιληψης.ΕΙΝΑΙ ΝΑ αντιληφθουμε τι παιχνιδι μας παιζουν τα τσακαλια και να τους γαμησουμε...ως τοτε θα τρωγωμαστε στα λορδεμπου .κομ ποιος ειναι αφεντικο της φαπας...
Υ.Σ μας εχουνε τρελανει στη φαπα και καθομαστε σα χανοι(παντου ομως)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Και τελικα, δεν καταλαβαινω γιατι τοση φασαρια...... αφου ειπαμε..... (μετα τον σπαθα) ο τσινιΑΡΗΣ φταιει........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο γραφικοί ασχολούνται με τον Τσινιάρη. Όπως ξαναείπα νίκη με μισό μηδέν με πέναλτυ δεν την ήθελα ούτε θα ήμουν περήφανος. Είναι δυνατόν να βλέπω το δέντρο & να αφήνω το δάσος; Εγώ κάθε φορά που έρχεται ο Ρούλης στην Τούμπα θέλω να του ρίχνω 4 όπως πέρσι & να το κάνει μόκο. Όσο για το κωλοπαίδι το Σπάθα είναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ & είναι απ' τις λίγες περιπτώσεις που & εγώ προσωπικά αλλά & όλος ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. ασχολήθηκε μαζί του & καλά έκανε. Η διαιτησία του Σπάθα σ' εκείνον τον αγώνα ήταν ενδεικτική για να καταλάβουμε ότι τουλάχιστον στην παρούσα φάση το Π.Ο.Κ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στις ομάδες της Θεσ/νίκης να διεκδικήσουν πρωτάθλημα & το μεθοδεύει μάλιστα & πολύ καλά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ειναι δυνατον λοιπον η ομαδα που τη μια χρονια βγαινει 10η και αυτο με βυσμα, ενω ειναι σχεδον η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εκεινου του πρωταθληματος, αλλα γλιτωνει τις περιπετειες λογω διαφορων σταυριδηδων και επειδη "παοκ εισαι"..... ξαφνικα την ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ να φιγουραρει δευτερη και καπακι παλι δευτερη ...... και να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Φ-Ο-Υ-Σ-Κ-Α ??????????

Απλο το ερωτημα φανταζομαι, αν βαλεις στη μεση και τις κουμπαριες-συναλλαγες.......

Ρε Μάξιμε τί λες τώρα σε έχω & για σοβαρό... Γιατί πρέπει σώνει & καλά να είναι φούσκα μια ομάδα που κάνει αυτό το σκαμπανέβασμα; Δηλαδή & η ομάδα της σεζόν 1996 - 1997 που την προηγούμενη χρονιά παραλίγο να πέσει φούσκα ήταν; Ή αντιστρόφως η πρωταθλήτρια ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. της σεζόν 1984 - 1985 που την επόμενη σεζόν ήρθε 10η κι αυτή φούσκα ήταν;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.377
Πόντοι
266
Ρε Μάξιμε τί λες τώρα σε έχω & για σοβαρό... Γιατί πρέπει σώνει & καλά να είναι φούσκα μια ομάδα που κάνει αυτό το σκαμπανέβασμα; Δηλαδή & η ομάδα της σεζόν 1996 - 1997 που την προηγούμενη χρονιά παραλίγο να πέσει φούσκα ήταν; Ή αντιστρόφως η πρωταθλήτρια ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. της σεζόν 1984 - 1985 που την επόμενη σεζόν ήρθε 10η κι αυτή φούσκα ήταν;
''μεγαλε μπαοκ η δυναμη σου...''

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
''μεγαλε μπαοκ η δυναμη σου...''

Δε βάζεις τη βαζελίνη σου λέω εγώ; Τώρα τελευταία ξεχνάς να τη βάζεις γιατί νομίζεις ότι δεν κινδυνεύεις αλλά όταν θα έρθει πάλι η πούτσα θα είναι πολύ χοντρή... Οπότε πάρε τα μέτρα σου όπως σε έχω δασκαλέψει...

Συνημμένα

• vaseline.jpg
    vaseline.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 18

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Τι να σου πω ρε φίλε, εσυ πες οτι αυτές οι ομάδες είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού-δουλειάς-μεθοδολογιας........ Το παρελθόν και στις δυο περιπτώσεις σου απέδειξε ότι είσαι λάθος....

Α και επίσης επέτρεψε μου να αμφισβητώ αυτό το πρωτάθλημα του ´85..... Δεν τα παρακολούθησα τότε, αλλα δε μου κάνει με καμία όμως,τη μια χρονια να "αξίζει μια ομάδα το πρωτάθλημα" και την αμέσως επόμενη σαιζόν η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ να καταλήγει ΔΕΚΑΤΗ.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δε βάζεις τη βαζελίνη σου λέω εγώ; Τώρα τελευταία ξεχνάς να τη βάζεις γιατί νομίζεις ότι δεν κινδυνεύεις αλλά όταν θα έρθει πάλι η πούτσα θα είναι πολύ χοντρή... Οπότε πάρε τα μέτρα σου όπως σε έχω δασκαλέψει...

Έλα ρε συ..... Τωρα δε μπορείς να μιλάς ακόμα ΕΣΥ.... ;)

Α, πες και τη μοδιστρα την puta madre......φααααααπ!!!!!

Καλημέρα!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

στερέψανε τα δάκρυα?

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ερωτηξις¨
αν την <ξανακανει> ο ζαγορακης τοτε ποιος θα αναλαβει προεδρας?
ο Σβουρας?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ερωτηξις¨
αν την <ξανακανει> ο ζαγορακης τοτε ποιος θα αναλαβει προεδρας?
ο Σβουρας?
απαντηξις...
γιατι μπορει να χασεις και τον υπνο
αν,λεμε αν,την ξανακανει ο ζαγορακης να σαι σιγουρος οτι καποιος θα βρεθει...
αντε για υπνο τωρα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα να πάρω τις μετοχές στα χέρια μου...έμεινα με την απόδειξη της Marfin….
και για να μην υπαρχουν αποριες ποτε δεν ειπαν οτι θα παρουμε μετοχες στα χερια μας...
ειχαν πει οτι οποιος θελει μπορει να παρει καποιο χαρτι που θα λεει οτι εχεις μετοχες αλλα στην ουσια θα ειναι κατι για τον τοιχο και τιποτα αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom