Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
ψάχνω να βρω φίλους και πρώην συμπαίκτες του Ζαγοράκη γιατί τέτοιον θα μας φέρει πάλι
Κούτσης,Γιασεμής κλπ
ψάχνω να βρω φίλους και πρώην συμπαίκτες του Ζαγοράκη γιατί τέτοιον θα μας φέρει πάλι
Κούτσης,Γιασεμής κλπ
Μακης Χαβος...Ψηνεται.ψάχνω να βρω φίλους και πρώην συμπαίκτες του Ζαγοράκη γιατί τέτοιον θα μας φέρει πάλι
Δώνης,Τσάρτας,Ζήκος,Κούτσης,Γιασεμής κλπ
Αν κρινω απο τον Σαντος,ο Ζαγορακης τις δικες του επιλογες τις στηριζει μεχρι αηδιας,προσωπικα δεν προβλεπω αλλαγη συντομα εκτος κι αν εχουμε πεσιματα...
ΜΙλαω για την πρωτη χρονια,αλλοι θα τον ειχαν στειλει αδιαβαστο τον πορτογαλλο...Εντάξει δε νομίζω ότι πέρσι που στήριζε το Σάντος η ομάδα να είχε αυτό το χάλι...
Αν & δεν είμαι & στην καλύτερη διάθεση οφείλω να σου θυμίσω ότι μόνο ΜΙΑ ομάδα της Θεσ/νίκης δεν έχει κηδευτεί μέχρι σήμερα... Και η γριά είχε πέσει για εξωαγωνιστικούς λόγους ενώ εσύ ειδικά τη δεύτερη φορά με το σπαθί σου... ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ:
Στα σαλόνια παίζει αλλαξοκωλιά και είναι και inΛες να κερατώνει τελικά τη Λίλη με το Δερμιτζάκη; Τί να σου πω...
χαιρε λελεουρα..... :'( :'( :'( :'( :'(πουτανας γιοι κωλομπατσοι
ξεσσαλωστε στρακια το αξιζετε
χαβιτο γαμιεσαι
υ.γ.
εγω πουτανοσπερμα δεν κρυβομαι ποτε
αλλοι κρυβονται στη φωλια τους και εμφανιζονται μονο οταν εχουν νεα για το ν παοκ και προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια
εμενα περιμενες μωρη κουφαλα;χαιρε λελεουρα..... :'( :'( :'( :'( :'(
αχαχαχαχαχαχαχ
οχι ρε...εμενα περιμενες μωρη κουφαλα;
αυτους που εχουμε και παιζουν μαλλον δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι οσο ευκολα τους αποθεωναμε περυσι τοσο ευκολα θα τους κυνηγαμε φετος...οχι ρε...
εγω ειμαι ησυχος
δεν ειπα τιποτα....
*διωξε τον δερμιτζακη χθεςςςςςςςςςςςςςςςς
πηγε και εβγαλε τον βιτολο ρε μαλακα...
ναιΣήμερα δεν είναι επέτειος απ'το δυστύχημα??
αναμεσα στους νεκρους ηταν και ενας ΑΡΕΙΑΝΟΣΣήμερα δεν είναι επέτειος απ'το δυστύχημα??
Όποτε περνώ από'κει,μία με αυτά τα παιδιά μία με τα παιδιά της Φαρκαδόνας,με πιάνει ανατριχίλα.
αναμεσα στους νεκρους ηταν και ενας ΑΡΕΙΑΝΟΣ
που πηγε μαζι με φιλους παοκτσηδες εκδρομη
δεν θυμαμαι το ονομα του....
οποτε περνω απο εκει...Όποτε περνώ από'κει,μία με αυτά τα παιδιά μία με τα παιδιά της Φαρκαδόνας,με πιάνει ανατροχίλα.
Αυτές οι φωτογραφίες στο βράχο,είναι γάματα..