Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
πως κοιμηθηκες εχθες;ερωτικα καυγαδακια;
χωρισατε;
μηπως ησουν γυμνος;
πως κοιμηθηκες εχθες;ερωτικα καυγαδακια;
χωρισατε;
οχι γιατι ειχε ρευμα εκει που κοιμομουν και φοβηθηκα μην κρυωσουν τ'αρχιδια μου καυλιαδη μουπως κοιμηθηκες εχθες;
μηπως ησουν γυμνος;
ε ναι δεν χωρουσατε πλεον στο θρεντ της θεας ερχεστε και εδω τωραγέμισε πούστριδι και αυτό το θρεντ
στο είπα ότι πάχυνεςε ναι δεν χωρουσατε πλεον στο θρεντ της θεας ερχεστε και εδω τωρα
δεν εβρισκα μεταξωτα βρακια σε μικρο μεγεθος και ειπα να μεγαλωσω τον κωλο μου λιγοστο είπα ότι πάχυνες
η κωλάρα σου έχει γίνει σαν τον διάδρομο του Φιουμιτσίνο
Η σουπερ μεταγραφη που εταξε η διοικηση επειτα απο την πωληση των διάρκειας και την εισοδο στους ομιλους του γιουροπα..μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τον ειδες να παιζει?Η σουπερ μεταγραφη που εταξε η διοικηση επειτα απο την πωληση των διάρκειας και την εισοδο στους ομιλους του γιουροπα..μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΕΓΩ στα χω πει αυτα εσυ το χαβα σου... εδω ολο τριβεσαι...κατσε τωρα με το λιμα σου και το συρφετο που αγορασες παλι για φετος...μωρη σαπια πετρουλα
εχεις γαμηθει να μας κωλοτριβεσαι
δεν στον δινουμε ρε δεν καταλαβαινεις?
ε?ΕΓΩ στα χω πει αυτα εσυ το χαβα σου... εδω ολο τριβεσαι...κατσε τωρα με το λιμα σου και το συρφετο που αγορασες παλι για φετος...
οκ κ γω μαζι σουκοκεεεεεεεεεεεε........κοκεεεεεεεεεεεε..........παλι καλα γιατι τωρα με το γιωργακη εκει που θα παει η θερμανση τα καλα παλτα ειναι χρησιμα
αααααααααααααστη σαπια πετρουλα πηγαινε δικε μου
Τη λιστα αυτων που ταζεις λαγους,αγοραζεις και μετα δε μπορεις να πληρωσεις η αυτων που περνουν τα μυαλα τους αερα και φευγουν?Μεγαλο παλτο Καμπορα και Νασουτη.Εχεις δικιοτον ειδες να παιζει?
αν οχι τοτε μη λες κ πολλα
βασικα ειτε τον εχεις δει ειτε οχι εσυ δεν σικαιουσαι να μιλας
σου εχουν φερει πατουδιες κ παλτουδιες
θα σου βγει κανενας παικτης για να μπορεσεις να τον κρατησεις δευτερη συνεχομενη χρονια?
δεν νομιζω....
κ εχω να σου αραδειασω μια τεραστια λιστα με παραδειγματα
τι παιρνεις και δεν το μοιραζεις????Τη λιστα αυτων που ταζεις λαγους,αγοραζεις και μετα δε μπορεις να πληρωσεις η αυτων που περνουν τα μυαλα τους αερα και φευγουν?Μεγαλο παλτο Καμπορα και Νασουτη.Εχεις δικιο
μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπαΤη λιστα αυτων που ταζεις λαγους,αγοραζεις και μετα δε μπορεις να πληρωσεις η αυτων που περνουν τα μυαλα τους αερα και φευγουν?Μεγαλο παλτο Καμπορα και Νασουτη.Εχεις δικιο
ακουει το ραδιο του ημιθεου καθε μερα κ ειναι 5 ωρες μαθητευομενος στα υπογεια του θουπερ 13 καθε βδομαδατι παιρνεις και δεν το μοιραζεις????
ποια ειναι τα παλτα ππου εφερα και ειναι υπερβολικα σε αριθμο απο τις αλλες ομαδες¨?..αντε πεςμαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα
ειπα οτι φερνεις παλτα
κ ειναι η αληθεια
αλλα φερνεις κ παικταραδες τους οποιους δεν μπορεις να κρατησεις για τον οποιονδηποτε λογο
αυτο θα πρεπει να σε προβληματιζει
τον καμπορακο γαμα τον
πες οτι ειχε οντως προβλημα κ εφυγε
ο νασουτη ομως?
κ αυτος προβληματα?
κ γιατι πηγε στην αεκ?
τα παλτα που φερνεις κ τα παρουσιαζεις σαν παικταραδες δεν με ενδιαφερει αν μπορεις να τους πληρωσεις η οχι,το αποτελεσμα μετραει
στην τελικη αν δεν το αντεχεις μην τους φερνεις