δεν θα δεις πρωταθλημα ποτεεεεαν η μαλακία ήταν άθλημα, θα έπαιρνες πρωτάθλημα
αρειανεεεε
αρειανεεεεεεε
δεν θα δεις πρωταθλημα ποτεεεεαν η μαλακία ήταν άθλημα, θα έπαιρνες πρωτάθλημα
τουλαχιστον εγώ το ξέρω ρε τρύπιε και δεν χρειάζομαι χάπια για να το εμπεδώσωδεν θα δεις πρωταθλημα ποτεεεε
αρειανεεεε
αρειανεεεεεεε
φιλε αν δεν βαλουν μυαλα κ δεν παρουν πισω κατι προφυλακισεις κ κατι αποφασεις για τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που εκλεισαν σημερα μεσα γιατι ετσι τους καυλωσε....γιατι καποιος επρεπε να μπει μεσα,γιατι η πολη αυτη εχει πολλους ρουφιανους.....κ μετα λενε εμας φιλο των μπατσωνΒλέπω να καίγεται πάλι φέτος η ΔΕΘ!
Καιρός ήταν... πολύ χαλαρώσαμε τον τελευταίο καιρό!
Αφού με το καλό δεν καταλαβαίνουν ας είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες! ;)φιλε αν δεν βαλουν μυαλα κ δεν παρουν πισω κατι προφυλακισεις κ κατι αποφασεις για τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που εκλεισαν σημερα μεσα γιατι ετσι τους καυλωσε....γιατι καποιος επρεπε να μπει μεσα,γιατι η πολη αυτη εχει πολλους ρουφιανους.....κ μετα λενε εμας φιλο των μπατσων
τοτε τους βλεπω τους πολιτικους να μπαινουν στη δεθ με ελικοπτερα γιατι απ εξω θα ειναι πεδιο μαχης
εεεετσι.....Αφού με το καλό δεν καταλαβαίνουν ας είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες! ;)
Χαλαρώσαμε τον τελευταίο καιρό και νομίζουν ότι τελείωσαν αυτά... τώρα αρχίζει το γλέντι!
Ορίστε?το σαββατο καλο θα ειναι να κατσετε σπιτια σας
γκε γκε;
τον κωλο μου μυριστε...Ορίστε?
Το γιατί να μην πάμε το σάββατο στην ΔΕΘ!τον κωλο μου μυριστε...
τι δεν καταλαβες...