ελα να μιλησουμε και εμεις στο θρεντ του παοκ για αληθινη μουσικηα ρε Παοκι ατελειωτο
οχι για τις φλωριες που ανεβαζουν αυτοι εκει στο θρεντ της θεας
ελα να μιλησουμε και εμεις στο θρεντ του παοκ για αληθινη μουσικηα ρε Παοκι ατελειωτο
βρε σαλιαρηδες το εχετε γαμησει το θρεντ
πειτε τιποτα για τον ΠΑΟΚ
νεα μεταγραφη ειχαμε....κριστιανο....
ναι ναι σε βλεπω κ εσενα τοσες σελιδες απο χθες....παοκτσηδες το κωλου ρε συ τι περιμενεις
βρε σαλιαρηδες το εχετε γαμησει το θρεντ
πειτε τιποτα για τον ΠΑΟΚ
νεα μεταγραφη ειχαμε....κριστιανο....
αντε να ερθει το γαμωσαββατο γιατι δεν την παλευω αλλοναι ναι σε βλεπω κ εσενα τοσες σελιδες απο χθες....
καλα μαρη εσυ κοροιδευεις?δεν τον βλεπω πολυ καλη μεταγγραφη τον τυπο...
τον δοκιμασες;δεν τον βλεπω πολυ καλη μεταγγραφη τον τυπο...
πες μου οτι εισαι γυμνοςαντε να ερθει το γαμωσαββατο γιατι δεν την παλευω αλλο
θα συνεχισω να πουσταρω μαζου εντ δε ζου
αφιερωμενο εξαιρετικαπες μου οτι εισαι γυμνος
μοναχα αυτο...
πες μου που εισαι και τι κανιεις τωραπες μου οτι εισαι γυμνος
μοναχα αυτο...
quote author=deker link=topic=2761.msg2171144#msg2171144 date=1283776061]
καλα μαρη εσυ κοροιδευεις?
καταλαβες για ποιον ?
κριστιανο μοραες δεν λες; δεν μου γεμιζει το ματι λεω αλλα θα φανει η αξια του η αν τον πηραμε για αλλους λογους
για ποιον λογο δηλαδη?
το παλικαρι επαιξε μετα απο 5 μηνες μπαλα κ εδειξε οτι θελει να επανελθει κ να μπει 11αδα
ειναι πολυ θετικο κατι τετοιο για ολη την ομαδα γιατι δημιουργειται ανταγωνισμος κ δεν μενουν στασιμοι καποιοι παικτες οι οποιοι θεωρουν οτι εχουν παρει την φανελα βασικου στο σπιτι τους
βρε μπας κ εισαι αρης κ μπερδευεις τις ομαδες?δεν ξερω το καλοκαιρι ολο βλακειες αποφασιζαμε θα φανει αργα η γρηγορα.. ε τωρα τι εδειξε σε ενα αγωνα δεν μου λεει κατι, αρχη ειναι και στην αρχη ολοι καλη διαθεση δειχνουν, ασε που δεν ξερω αν εχει επανελθει σε φυσικη κατασταση .. θα δειξει