Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όταν λέω ότι είσαι άσχετος και κομπλεξικός κάτι ξέρω!
Ο Κοντομηνάς ήταν στον άρη και ο Μυτιληναίος στον ηρακλη αλλά περιέργος για άλλη μιά φορα το γύρισες στον παοκ, τι περίεργο! Δεν το περίμενα απο εσένα :2funny:
Τι κατάλοιπα έχεις καημενούλη! :birdman:
μεσα εισαι ...οπαδος του ολυμπιακου να εχει κομπλεξ μα αεκ η με μπαοκ...... :jerking: :jerking: :jerking:
εχετε πολυ πλακα....

Επισκέπτης
σου εχω απαντησει αλλα θα στο ξαναπω
απο τον κοκκαλη και τον αιμιλιο παπαθανασιου μαζι με 10000 ευρω ο καθενας :birdman:
Δεν είπα ότι χρειάζεται να παίρνεις λεφτά για να περνας μια γραμμή!
Άμα ακούσεις εδώ ράδιο δεν θα το πιστεύεις!
παοκτσηδες και αρειανοι λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα, μέχρι και στις παύσεις ίδια είναι! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είπα ότι χρειάζεται να παίρνεις λεφτά για να περνας μια γραμμή!
Άμα ακούσεις εδώ ράδιο δεν θα το πιστεύεις!
παοκτσηδες και αρειανοι λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα, μέχρι και στις παύσεις ίδια είναι! :2funny:
εμεις επειδη εχουμε πλουσιους προεδρους παιρνουμε και χαρτζιλικι  :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μεσα εισαι ...οπαδος του ολυμπιακου να εχει κομπλεξ μα αεκ η με μπαοκ...... :jerking: :jerking: :jerking:
εχετε πολυ πλακα....

αν σκεφτείς ότι ο ΠΑΟΚ σε έχει γαμήσει σε όλα τα κρίσιμα ματς τελικούς κλπ και πολλές φορές μάλιστα με τρόπο εξευτελιστικό και στην έδρα σου 0-4,6-1,4-2,ριζούπολη 1-2 κλπ συν 23 χρόνια κλαρίνο στην Τούμπα από τα Τέμπη ακόμα,ενώ εσύ έχεις μόνο ένα κύπελλο στην έδρα σου στην αθήνα τη δεκαετία του 70 και ένα διπλό τελικό το 1992 που ο ΠΑΟΚ σερνόταν,τότε δικαολογείται το κόμπλεξ...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αν σκεφτείς ότι ο ΠΑΟΚ σε έχει γαμήσει σε όλα τα κρίσιμα ματς τελικούς κλπ και πολλές φορές μάλιστα με τρόπο εξευτελιστικό και στην έδρα σου 0-4,6-1,4-2,ριζούπολη 1-2 κλπ συν 23 χρόνια κλαρίνο στην Τούμπα από τα Τέμπη ακόμα,ενώ εσύ έχεις μόνο ένα κύπελλο στην έδρα σου στην αθήνα τη δεκαετία του 70 και ένα διπλό τελικό το 1992 που ο ΠΑΟΚ σερνόταν,τότε δικαολογείται το κόμπλεξ...
κοιτα επειδη η πολυ πλακα δεν διαφερει στην τελικη απο την μαλακια.....
ευθεως πες μου:πιστευεις οτι οι ολυμπιακοι εχουν κομπλεξ με τον παοκ??????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πες μας σε λιγο οτι εχεις και πιο πολλες νικες να κλασουμε στο γελιο

Επισκέπτης
κοιτα επειδη η πολυ πλακα δεν διαφερει στην τελικη απο την μαλακια.....
ευθεως πες μου:πιστευεις οτι οι ολυμπιακοι εχουν κομπλεξ με τον παοκ??????
Το αντίθετο θα συμπλήρωνα εγώ και μεγάλο μάλιστα, απλώς μερικοί παλιοί ολυμπιακοι δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις! Κόμπλεξ δεν θα το έλεγα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το αντίθετο θα συμπλήρωνα εγώ και μεγάλο μάλιστα, απλώς μερικοί παλιοί ολυμπιακοι δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις! Κόμπλεξ δεν θα το έλεγα!
ναι εννοεις τοτε που βαζαν παλαιστες και δερναν την αποστολη και οι καφροι βαραγανε γυναικοπαιδα
μετα ομως αλλαξανε τα πραγματα και οι αναμνησεις

Επισκέπτης
ναι εννοεις τοτε που βαζαν παλαιστες και δερναν την αποστολη και οι καφροι βαραγανε γυναικοπαιδα
μετα ομως αλλαξανε τα πραγματα και οι αναμνησεις
Εμείς το έχουμε συζητήση αλλού αυτό, βλέπεις ότι είμαι κύριος και δεν σε δίνω στεγνά και το εκμεταλεύεσαι!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
30 χρόνια από την ημέρα που γινόταν η κλήρωση του πρωταθλήματος,ένα ματς το είχαν ξεγραμμένο,μείον 3 βαθμούς...αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
30 χρόνια από την ημέρα που γινόταν η κλήρωση του πρωταθλήματος,ένα ματς το είχαν ξεγραμμένο,μείον 3 βαθμούς...αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ...
παλια επαιρνες 2 βαθμους πιτσιρικο  :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα σου στείλω πμ μετά για το τι λέω, να σου φρεσκάρω την μνήμη!
Η βλάχα που χάθηκε? :think:
το καλοκαιρι ανεβαζει το κοπαδι στο βουνο για βοσκη,με τα πρωτοβροχια θα κατεβει στη στανη

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε θα σου πω για πρωτη και τελευταιΑ φορα κατι και αν θες παρε χαμπαρι......
Για μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....
ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΟΣ και αυτος τηρουμενων των αναλογιων......

Τ Ε Λ Ο Σ ! ! ! ! ! ! !

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε φιλε θα σου πω για πρωτη και τελευταιΑ φορα κατι και αν θες παρε χαμπαρι......
Για μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....
ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΟΣ και αυτος τηρουμενων των αναλογιων......

Τ Ε Λ Ο Σ ! ! ! ! ! ! !

Μόλντε υπάρχει?...Μακάμπι?...Ανόρθωση μήπως?...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μόλντε υπάρχει?...Μακάμπι?...Ανόρθωση μήπως?...
φιλαρακο αυτο που ειχα να πω το ειπα....αμα πηρες χαμπαρι ο.κ. παλι αμα δεν μπορεις ας προσεχες....
τωρα να ξαναρχισουμε τις γνωστες παπαρολογιες δεν εχω ορεξη....
ισως μια αλλη φορα μπορει......
Μονο βαζελος και τωρα τελευταια ουτε και αυτος ......
Ξανα τελος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom