το μουνί της μάνας σουΣΥΜΠΟΛΙΤΗ,ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙΤΟ ΣΠΙΤΙ.....ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ...
έτσι απλά
το μουνί της μάνας σουΣΥΜΠΟΛΙΤΗ,ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙΤΟ ΣΠΙΤΙ.....ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ...
Δώσe link!!!έχω κλάσει στα γέλια με τις φυλλάδες της πόλης μας
δείτε οπωσδήποτε στιγμιότυπα της τούρκικης αναμετάδοσης
ο τούρκος σπήκερ πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό στη ισοφάριση
Eεεε όχι κ εγκεφαλικό,απλά κάτι πέθανε μέσα του!!!έχω κλάσει στα γέλια με τις φυλλάδες της πόλης μας
δείτε οπωσδήποτε στιγμιότυπα της τούρκικης αναμετάδοσης
ο τούρκος σπήκερ πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό στη ισοφάριση
οποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας. εγω δεν ειμαι παοκ, ομως συγχαρητηρια γιατι σημερα με εκανε να αισθανθω υπερηφανος. και το σημαντικοτερο, χωρις επεισοδια. οι υπολοιποι, που βριζετε, δικαιωμα σας ειναι αλλα το επιπεδο σας ειναι κατωτερο απο αυτους που εσκαψαν τη ν. σμυρνη.. αν και δυσκολα παει πιο κατω.. μπραβο παοκ, σε εσενα και στους οπαδους σας! και κάτι ασχετο.. πουληστε οσο γινεται πιο γρηγορα τον σαλπι..
σ'έχω κόψει εσένα..γουστάρεις μέσα στον φερετζέ να χορεύεις ζεμπεκιά...
μάζεψε και τον άλλο τον σαρδανάπαλο τον Τραμουντάνα να πάμε σε κανά αγώνα να "χυθεί" αίμα... ;)
τώρα το σύνταξα...
οποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας.
νότια μακεδονία ρουλζΖμπούτσαμας..
Ζμπούτσαμας..
κλάααααααψεεεεεεεεεεεεεε...Ζμπούτσαμας..
Eμένα που κατάγομαι από την Άγκυρα με πιάνει;;;καλά ρε αυτό δεν πιάνει εσένα... εσύ εξάλλου είσαι Καταυλακιώτης...
Eμένα που κατάγομαι από την Αγκυρά με πιάνει;;;
ρε και γω το χάρηκα να σου πω αλλά πολλή φλόμπα ρε αδελφέκλάααααααψεεεεεεεεεεεεεε...
Σόρρυ φίλε μου αλλά εγώ το καταχάρηκα με τα μεμέτια...
Μπράβο ρε ΠΑΟΚ...
έλα όταν υποδεχόμαστε εμείς τους άλλους έτσι, δεν τρέχει κάστανο, απλά είναι το γήπεδο ηφαίστειοΓίνανε κ φασαρίες,είχανε πάρει στο κυνήγι με πετρές την αποστολή στο πήγαινε(σίγουρα) κ στο έλα(νομίζω)...
Τώρα δεν ξέρω αν ήτανε στα πλαίσια του οπαδικού ή του εθνικού μίσους,ας κρίνουνε άλλοι!!!